insallah canim insallah bakalim nasip olacak mi bu sefer. evet o benim pek aktif degilim sadece takipteyim instagramdahayırlı olsun sevdam.
inşallah ağustosta senle birlikte seviniriz burda.
bu arada @Ebush_354 'un instagram hesabını takip eden senle aynı isimlerde biri var sen misin o :)
amin ablacim insallah hakkimizda hayirlisi olsun ..Inşallah canım... Rabbim hayırlısıyla hamiş olmanı nasip etsin gülüm.... Isteyen herkese anneliği tattırsın Yüce Mevlam inşallah canım....
günaydin canim nasilsinGünaydın canlar:)
Hamd olsun gülüm iyiyim, sen nasilsin?günaydin canim nasilsin
iyiyim canim dün nöbet cikisi doktordu suydu buydu derken uyuyamadim simdide kendime gelmeye calisiyorum temizlik yapmam lazim.. amin insallah canim nasibimizde varsa hayirla saglikla gelsin insallahHamd olsun gülüm iyiyim, sen nasilsin?
Yeni tedavin hayirli olsun, insallah Rabbim seni evladina kavusturur ♥
Gülüm cok yorma kendini, biraz dinlen kendine gel ondan sonra yaparsin temizligini.iyiyim canim dün nöbet cikisi doktordu suydu buydu derken uyuyamadim simdide kendime gelmeye calisiyorum temizlik yapmam lazim.. amin insallah canim nasibimizde varsa hayirla saglikla gelsin insallah
cumartesi tekrar gidecegim canim insallah bakalim yumurtalar büyümüs olacak miGülüm cok yorma kendini, biraz dinlen kendine gel ondan sonra yaparsin temizligini.
Bir daha ki randevun ne zaman?
Hayirli haberler alirsin insallah canim.cumartesi tekrar gidecegim canim insallah bakalim yumurtalar büyümüs olacak mi
insllah canim güzel olur hersey. öyle direncli bi pco varki bende dogru düzgün adet bile olamiyorum sayesinde sinir oluyorumHayirli haberler alirsin insallah canim.
Güzel düsünelim güzel olsun :)
Iyiyim canim ne olsun evdeyim sicak öyle geciyor zamanamin canim insallah hakkimizda hayirlisi olsun..
amin canim insallah kafama takilan olursa tabiiki size soracagim
alpiimmm amin insallah hakkimizda hayirlisi olsun,, nasilsin
Evin en serin kösesinde benden sana bir dondurma :)Iyiyim canim ne olsun evdeyim sicak öyle geciyor zaman
Pco istedigi kadar direncli olsun gülüm, Rabbim istedikten sonra pco halt etmis. Allahin izniyle her sey güzel olacak, sen o güzel canini skma.insllah canim güzel olur hersey. öyle direncli bi pco varki bende dogru düzgün adet bile olamiyorum sayesinde sinir oluyorum
Şey sanirim wc en serin yerEvin en serin kösesinde benden sana bir dondurma :)
Pco istedigi kadar direncli olsun gülüm, Rabbim istedikten sonra pco halt etmis. Allahin izniyle her sey güzel olacak, sen o güzel canini skma.
Bu konuda en yetkili merciSlm kızlar. Nasılsınız. Dün beni de çağırdılar. İzinler iptal falan diye.ise gittim öğlen geri geldim hemen.
Kullanan varsa tavsiye istiyorum.
Ateş ölçer tavsiyesi.
Araştırmaktan kafayı yicem.
Bu arada sen dogum iznindesin nasil cagiriyorlar ki seni cok sacma keyfi izin almamissin ki ..Slm kızlar. Nasılsınız. Dün beni de çağırdılar. İzinler iptal falan diye.ise gittim öğlen geri geldim hemen.
Ateş ölçer tavsiyesi.
Afiyet bal seker olsun :) Klima var mi kuzum?Şey sanirim wc en serin yerTesekkür ederim canim aksam serin oluyor biraz daha o zaman yerim
umutLatahzen canim uyandin mi trabzon karismis bir suru polis agir yarali maçkaya yakinmisiniz
Kizini kime biraktin peki canim?Slm kızlar. Nasılsınız. Dün beni de çağırdılar. İzinler iptal falan diye.ise gittim öğlen geri geldim hemen.
Ateş ölçer tavsiyesi.
Yok canim klima istemiyorum o cok carpiyor vantilatör var idare ediyoruz onunlaAfiyet bal seker olsun :) Klima var mi kuzum?
Kizini kime biraktin peki canim?
Bencede seni cagirmalari sacma olmus dogum iznindesin sonucta.
Ates ölcmenin en iyi sekli makattan, bebis icin alacaksan öyle normallerden al.
Türkiyede ki evlerde genelde oluyor diye sordum. Bencede vantilatör daha iyi, hem maddi acidanda daha uygun.Yok canim klima istemiyorum o cok carpiyor vantilatör var idare ediyoruz onunla
Burada her evde var cidden ihtiyac ama ev bizim olmadigi icin ben istemiyorum hemde hangi odaya takalim ki mutfaga yatak odasina salona her yere ayri mi alalim :)Türkiyede ki evlerde genelde oluyor diye sordum. Bencede vantilatör daha iyi, hem maddi acidanda daha uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?