- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
_Verda_ canım seninde gebeliğin hayırlı olur inşallah ne yaptın doktora gittinmi tekrar. Umarım kese tam yerine yerleşmiştir bebeğin seninledir
İnşallah sağlıklıdır seninledir canım Rabbim yüzünüzü güldürsün.İnşallah canım hesabıma göre 5 haftalık,
ama durumunun ne olduğunu bilmiyorum,
gidemedim henüz, ist çok karışıktı.
Sonra gideceğim nasip canım sen nasılsın..
Amin canım benim ne kadar yürekten dua etmissin Allah razı olsun@deeploneliness amin canım benim inşallah. Hakkinda hayırlısı olsun inşallah canım hayırlı haberler ver bize inşallah Allahim en kısa zamanda hayırlı bir sekilde nasip etsin canım tam duam ezana geldiAllah yukarda canım namazimdan sonra evlat isteyenler için dua etmeden kalkmiyorum inşallah her isteyene Rabbim fazla bekletmeden nasip etsin
Çok şükür iyiyim canım. Havalar çok sıcak. İznin iptal olabilirmiş. Devlet memuruysan bakmasan bile uymak zorundasın canım.günaydın kızlar herkese.
Ebush_354 canım cidden korkma bak, ben de çektirdim, tüp bebek iğneleri daha fazla acıtmıştır herhalde.
sen yine de istersen hafif sedasyonlu çektir. (anestezi değil zaten o sakinleştirici veriyorlar, işlemi hatırlamıyorsun)
kızlar nasılsınız?Saye- _Verda_ @Ters Lale @umutLatahzen @LeYLa_21 E-brulim Al_pi vesselam_ Kartanesi_26 @deeploneliness @Veson Mor Seven @dilo00 @cornella -Lisaaa- derandiren @grpaysgl @pinkpin
Canım sağol tam düzelmesede daha iyi şükür. Dediğin gibi önemsememeye çalışıyorum.derandiren nasılsım cnm? En son biraz sıkıntıların vardı, herşey yolundadır inşallah,unutma sen 2 canlısın kulak asmamaya çalış bazı şeyleri
@deeploneliness yasaklı dönem bitsin gelsin bebişler inşallahvesselam_ kuzum sende sessizin bir sıkıntı yoktur inşallah, bat az kaldı dimi inşallah gelmez o pis kırmızılar _Verda_ gzlim Dr çokta geciktirmesen hani belki iğne,hap bişeyler verir? Al_pi napıyorsum cnm? Senin tatil planın var mı?
Amiiiiiiiin cnm BnmCanım sağol tam düzelmesede daha iyi şükür. Dediğin gibi önemsememeye çalışıyorum.
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım bak ayağimi sürttüm demiştim hamile haberleri geliyor yavaş yavaş,darısı en kısa zamanda sizlerin başına canlarım
Allah daim iyi etsin canım,ne istiyorsan onu sana nasip etsin.Güzel bir doktor bul git canım,bende kaçtim kaçtim iyikide gitmişim.Amiiiiiiiin cnm Bnmben hala reglimin gelmesini bekliyorum çok geçti bu ayda ne yazıkki sanırım Dr a gidecem istemesemde çok şükür iyiyim ama bir sıkıntı yok, gündemi saymazsak
Iyiyim canim disardaydik simdi geldik eve bayramda kisa bi tatil yaptik agustostada bi 10 gun yokuz hem tatil hem aile ziyareti sonrasi izin alamazsa artik kurban bayraminda bidaha kacariz sonra kış :)derandiren nasılsım cnm? En son biraz sıkıntıların vardı, herşey yolundadır inşallah,unutma sen 2 canlısın kulak asmamaya çalış bazı şeyleri
@deeploneliness yasaklı dönem bitsin gelsin bebişler inşallahvesselam_ kuzum sende sessizin bir sıkıntı yoktur inşallah, bat az kaldı dimi inşallah gelmez o pis kırmızılar _Verda_ gzlim Dr çokta geciktirmesen hani belki iğne,hap bişeyler verir? Al_pi napıyorsum cnm? Senin tatil planın var mı?
basladim bu gün itibariyle ilaclara ablacim insallah hayirlisi olsun...Gücünü topla ve aşılamanı yaptır haticem... Inşallah bu sefer yüzün gülecek...ben inanıyorum gülüm... Şunu unutma ki insanın kaderi kendi elindedir... İnatçı olup zorlamalıyız...vazgeçmek yok...Rabbim hakkında Hayırlısını nasip etsin inşallah canım...
_Verda_ canım kontrol nasıl geçti? Doktora gidebildinmi ?
maalesef bu tür durumlar bizi cok yaraliyor ama etrafimiz anlamiyor ki...:-( benimde gorumcem bir bucuk aylik evli tezesine gitmis haberi ogrennce benide aradi tezesi herkes burda sende gel diye haberm yoktu tabi yeni amelyt oldm degisiklik olur dye gittim meger gorumcemde hamileymis tezesinin gelinide tabi hep cocuk konusu konuşuldu bilseydim gitmezdm eve geldm çok agladm
günaydın kızlar herkese.
Ebush_354 canım cidden korkma bak, ben de çektirdim, tüp bebek iğneleri daha fazla acıtmıştır herhalde.
sen yine de istersen hafif sedasyonlu çektir. (anestezi değil zaten o sakinleştirici veriyorlar, işlemi hatırlamıyorsun)
kızlar nasılsınız?Saye- _Verda_ @Ters Lale @umutLatahzen @LeYLa_21 E-brulim Al_pi vesselam_ Kartanesi_26 @deeploneliness @Veson Mor Seven @dilo00 @cornella -Lisaaa- derandiren @grpaysgl @pinkpin
iyiym canim sen nasilsin...sağol ebrucum ben de iyiyim.
sanırsam olaylardan dolayı yıllık izinleri iptal etmişler.
eşim de izinde onlara bişey olmamış.
salak gibi kaldık ortada.
bi daha ne zaman bi yere gitme fırsatı olcak Allah bilir.
canim bize tek tek mesaj geldi istasyon sorumlusu araciligiyla herkese iletildi. iki arkadas memleketine gitmisti onlarda bu gün geri döndü..bi sistem var bizde ordan duyurmuşlar ama ben sisteme girmedim yani, bi arkadaş söyledi.
sonuçta ben izindeysem işle ilgili yere neden bakayım ki.
aramaları gerekmiyor mu?
ben de çaktırmasam mı diyorum bilemedim.
Hayırlı uğurlu olsun cnm tedavin, inşallah olumlu sonuç alırsın... O iğneyi çok iyi bilirim, bende fobi olduğu için hep eşim vururdu,dikkat et aynı saatte vurmaya özen göster cnmselam kizlar bu gün doktora gittim gonal f basladi ilk ignemi basladim. ayirlisi olsun bakalim nasil olacak... nasilsiniz
sagol canim insallah güzel olur .ilac eczaneden gec geldi canim bu gün gece 11de yaptim öyle devam edecek artik ne yapayim aslinda aksam yedi gibi yapmak istiyordum yarin öyle yapipo devamini öyle mi getirsem acabaHayırlı uğurlu olsun cnm tedavin, inşallah olumlu sonuç alırsın... O iğneyi çok iyi bilirim, bende fobi olduğu için hep eşim vururdu,dikkat et aynı saatte vurmaya özen göster cnm
Ohhh en gzlini yapmışsınız cnm, eşinle baş başaIyiyim canim disardaydik simdi geldik eve bayramda kisa bi tatil yaptik agustostada bi 10 gun yokuz hem tatil hem aile ziyareti sonrasi izin alamazsa artik kurban bayraminda bidaha kacariz sonra kış :)
Sen nasilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?