Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ebush_354 canım rahim filmi çekeceksin sanırım. Sakın korkma endişe edilecek bir durum yok sedasyonsuz çektirdim ben çünkü çok kısa bir işlem ve dayanılmayacak bir acı değil,üstelik çektirdiğimin 2. Ayı hamile kaldım inşallah sanada şifa olur

_Verda_ canım seninde gebeliğin hayırlı olur inşallah ne yaptın doktora gittinmi tekrar. Umarım kese tam yerine yerleşmiştir bebeğin seninledir

İnşallah canım hesabıma göre 5 haftalık,
ama durumunun ne olduğunu bilmiyorum,
gidemedim henüz, ist çok karışıktı.
Sonra gideceğim nasip canım sen nasılsın..

İnşallah canım hesabıma göre 5 haftalık,
ama durumunun ne olduğunu bilmiyorum,
gidemedim henüz, ist çok karışıktı.
Sonra gideceğim nasip canım sen nasılsın..
İnşallah sağlıklıdır seninledir canım Rabbim yüzünüzü güldürsün.
idare ediyorum canım sıcaklar rahatsız ediyor mide ve baş ağrılarım var biraz evden çıkaramıyorum kafamı. Bunada şükür çok bekledik bugünleri

Amin canım benim ne kadar yürekten dua etmissin Allah razı olsunSen de tüm hamile arkadaşlarımız da sağlıkla bebeginizi kucağıniza alın insallah..Dogumunuz da kolay gecsin.. Bir avazda gelsin bebisleriniz

Çok şükür iyiyim canım. Havalar çok sıcak. İznin iptal olabilirmiş. Devlet memuruysan bakmasan bile uymak zorundasın canım.
Gerçekten üzüntünü anlayabiliyorum nefes almak istiyordun. Her işte bi hayır var işte canım belki siz havaalanındayken olaylar olabilirdi bilemezsin. Senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olsun.
Bence bebişin emzirme dönemiymendw tatile git çünkü sadece anne sütü veriyorsun bakmak daha kolay. İnş istediğin gibi olur her şey

Eşim köyden domates getirmiş kışlık hazırlamam lazım gözümde büyüyor her sene her sene. Pazara çıkıp fasülye almam gerekiyor Of of
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş hepimize

derandiren nasılsım cnm? En son biraz sıkıntıların vardı, herşey yolundadır inşallah,unutma sen 2 canlısın kulak asmamaya çalış bazı şeyleri
@deeploneliness yasaklı dönem bitsin gelsin bebişler inşallah vesselam_ kuzum sende sessizin bir sıkıntı yoktur inşallah, bat az kaldı dimi inşallah gelmez o pis kırmızılar _Verda_ gzlim Dr çokta geciktirmesen hani belki iğne,hap bişeyler verir? Al_pi napıyorsum cnm? Senin tatil planın var mı?

Canım sağol tam düzelmesede daha iyi şükür. Dediğin gibi önemsememeye çalışıyorum.
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım bak ayağimi sürttüm demiştim hamile haberleri geliyor yavaş yavaş,darısı en kısa zamanda sizlerin başına canlarım

Amiiiiiiiin cnm Bnm ben hala reglimin gelmesini bekliyorum çok geçti bu ayda ne yazıkki sanırım Dr a gidecem istemesemde çok şükür iyiyim ama bir sıkıntı yok, gündemi saymazsak

Amiiiiiiiin cnm Bnm ben hala reglimin gelmesini bekliyorum çok geçti bu ayda ne yazıkki sanırım Dr a gidecem istemesemde çok şükür iyiyim ama bir sıkıntı yok, gündemi saymazsak
Allah daim iyi etsin canım,ne istiyorsan onu sana nasip etsin.Güzel bir doktor bul git canım,bende kaçtim kaçtim iyikide gitmişim.
Gündem evet maalesef hala etkisindeyim o ağlayan askerlerin. Umarım iyidirler.

Kartanesi_26 canım bu olaylar beni çok üzdü.ailemden uzaktayim biraz yalnızım.istanbul çok karışık..Allah sonumuzu hayır etsin ..
dogudakilerin Rabbim yardımcisi olsun
Çevredeki bazi insanların saçma dusunculeri beni çok kırdı..
Aklım almıyor.. Rabbim hidayet versin..
Evet az kaldı bakalım Rabbim hayırlısini versin canım.. 23temmuz :)

Iyiyim canim disardaydik simdi geldik eve bayramda kisa bi tatil yaptik agustostada bi 10 gun yokuz hem tatil hem aile ziyareti sonrasi izin alamazsa artik kurban bayraminda bidaha kacariz sonra kış :)
Sen nasilsin canim

TaeYang @Ters Lale derandiren saolun kızlar destek ve bilgiler için sanırım bir sonraki adetimle yaptırıcam hem daha rahatlamış oluruz hem de dediğiniz gibi belki de vesile olur eşimle çalışma yapma fırsatımız olur bu ay çünkü verimli olabilecek günlerde eşimle ayrı olacağız ve adet bitiminde izmirde olacağım... Kısmet bakalım bu ay için fertility friendi indirdim telefonuma ovulasyon olacak mı bakalım ateş ölçüyorum

basladim bu gün itibariyle ilaclara ablacim insallah hayirlisi olsun...
maalesef bu tür durumlar bizi cok yaraliyor ama etrafimiz anlamiyor ki...

sağol ebrucum ben de iyiyim.
sanırsam olaylardan dolayı yıllık izinleri iptal etmişler.
eşim de izinde onlara bişey olmamış.
salak gibi kaldık ortada.
bi daha ne zaman bi yere gitme fırsatı olcak Allah bilir.
iyiym canim sen nasilsin...
bi sistem var bizde ordan duyurmuşlar ama ben sisteme girmedim yani, bi arkadaş söyledi.
sonuçta ben izindeysem işle ilgili yere neden bakayım ki.
aramaları gerekmiyor mu?
ben de çaktırmasam mı diyorum bilemedim.
canim bize tek tek mesaj geldi istasyon sorumlusu araciligiyla herkese iletildi. iki arkadas memleketine gitmisti onlarda bu gün geri döndü..

selam kizlar bu gün doktora gittim gonal f basladi ilk ignemi basladim. ayirlisi olsun bakalim nasil olacak... nasilsiniz
Hayırlı uğurlu olsun cnm tedavin, inşallah olumlu sonuç alırsın... O iğneyi çok iyi bilirim, bende fobi olduğu için hep eşim vururdu,dikkat et aynı saatte vurmaya özen göster cnm

Hayırlı uğurlu olsun cnm tedavin, inşallah olumlu sonuç alırsın... O iğneyi çok iyi bilirim, bende fobi olduğu için hep eşim vururdu,dikkat et aynı saatte vurmaya özen göster cnm
sagol canim insallah güzel olur .ilac eczaneden gec geldi canim bu gün gece 11de yaptim öyle devam edecek artik ne yapayim aslinda aksam yedi gibi yapmak istiyordum yarin öyle yapipo devamini öyle mi getirsem acaba

Iyiyim canim disardaydik simdi geldik eve bayramda kisa bi tatil yaptik agustostada bi 10 gun yokuz hem tatil hem aile ziyareti sonrasi izin alamazsa artik kurban bayraminda bidaha kacariz sonra kış :)
Sen nasilsin canim
Ohhh en gzlini yapmışsınız cnm, eşinle baş başa hepimizin ihtiyacı olan şeyler... Bnm eşimin işi çok yogun bu yaz bizim için tatil çok zor işte ben genelde Mersin'de ufak tatiller yapıp dönüyorum...çok şükür iyiyim cnm, dahada iyi olacagız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…