Oturma odasiyla yatak odasi arasinda gidip gelirdim bende :) vantilatör portatif istedigin yere tasi :)))Burada her evde var cidden ihtiyac ama ev bizim olmadigi icin ben istemiyorum hemde hangi odaya takalim ki mutfaga yatak odasina salona her yere ayri mi alalim :)
Bir kere aliniyor aslinda ev sahibi olsan alirsin ama onun icin evi biraz delmek gerekiyor bende eve kiymiyorum :)
burasida 4 gündür felaketti bugün esinti cok güzel sicak ne zor yaa insan katlanamiyorIyiyim canim ne olsun evdeyim sicak öyle geciyor zaman
sIKmIyorum canim alistim ben onlara artik dün drla baya espirisi döndü adm diyorki azalacagi yere artiyor bunlar bende irdelei cok güclü masallah ise yarayan bi sey olsa bu kadar saglam olmazlar dedim..Evin en serin kösesinde benden sana bir dondurma :)
Pco istedigi kadar direncli olsun gülüm, Rabbim istedikten sonra pco halt etmis. Allahin izniyle her sey güzel olacak, sen o güzel canini skma.
tamam canim et bekliyorum ... nsabah kalktim bi tekrar uyumusum simdi uyanim kahvalti yapip etfari temizlige girisecegim
Bu arada sen dogum iznindesin nasil cagiriyorlar ki seni cok sacma keyfi izin almamissin ki ..
Afiyet bal seker olsun :) Klima var mi kuzum?
Kizini kime biraktin peki canim?
Bencede seni cagirmalari sacma olmus dogum iznindesin sonucta.
Ates ölcmenin en iyi sekli makattan, bebis icin alacaksan öyle normallerden al.
itiraz et cornellacım, daha yeni doğum yaptın ve bebişin prematüre yani.Evet cnm biliyordum ama idareci çağırınca mecbur kaldım.
itiraz et cornellacım, daha yeni doğum yaptın ve bebişin prematüre yani.
kesinlikle çağıramazlar seni, yok öyle bir şey.
haklısın yani, annen bile baksa minicik bebişinde aklın kalır yani.Dün gittim öğlene kadar çatladım iş yerinde.bebek evde aklım kaldı. Neyseki bıraktılar cnm.şimdilik ses soluk yok.
haklısın yani, annen bile baksa minicik bebişinde aklın kalır yani.
bu arada idil'in yanına isim koydunuz mu :)
Allah adıyla büyütsün canım, İdil de çok güzel.Yok cnm tek kaldı. Naz mi ece mi derken amann dedim tek kalsın dedim. Ece de aklım kalıyordu. Uyumsuz oluyor dediler. Naz da çok istemedim öyle mi böyle mi derken nüfus cüzdanını çıkarmak zorundaydık. Çok dusunemedim:)
canım enyanın işler biraz karışık, kese aşağıda görmüş doktoru, kontrole gidecekti, olaylar yüzünden gidemedi.@Enyalios cnm hamilesin galiba.umarım bir hata edip yanlış yazmadım. O kadar çok sevindim ki Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Karışık duygular içindesindir şimdi. İnşallah güzel sonuçlanacak cnm. Dualarımız hep birbirimiz için.
Canım hsgden sonra ilk 3 ay önemli diyolar senin düşüncende çok mantıklı madem ayrı olcaksınız boşa geçirme 3 aydan 1 ayını döndüğünde rahat rahat yaparsın..TaeYang u-mutlu lale @derandiren saolun kızlar destek ve bilgiler için sanırım bir sonraki adetimle yaptırıcam hem daha rahatlamış oluruz hem de dediğiniz gibi belki de vesile olur eşimle çalışma yapma fırsatımız olur bu ay çünkü verimli olabilecek günlerde eşimle ayrı olacağız ve adet bitiminde izmirde olacağım... Kısmet bakalım bu ay için fertility friendi indirdim telefonuma ovulasyon olacak mı bakalım ateş ölçüyorum
Canım tüp bebekmi yapıcaksın hayırlı olsun tedavin inşallah sonunda bebişine kavuşursun..selam kizlar bu gün doktora gittim gonal f basladi ilk ignemi basladim. ayirlisi olsun bakalim nasil olacak... nasilsiniz
Şükür annen varmış da o bakmış sağolsun. İnşallah her şey düzene girer de evde kalmaya devam edersin.Annem vardı cnm ona bıraktım . Makattan en doğru olcum muş ama onu yapamam sanirim:/
pinkin defnesi geldi canım, tam tarihi hatırlamıyorum ama senin bebişten önce olması lazım.E-brulim merhaba canım pink love hamileligi ne durumda acaba bilgin var mı
Canım sen de benim gibisin ilişkide olmuyot ama ben de muayenede canım yanıyor bir yumurtam arkadaymış ondan oraya bakınca dayanamıyorum bi de yumurta büyüdüğü zaman daha zor oluyor baktıklarında.O tür şeyler rahatlaman için çok önemli canım zaten... Tavsiyen için saol canım orası da seçeneklerim arasında olsun fiyatlar aşağı yukarı her yerde aynı sanırım.. Neden bilmiyorum ama benim ağrılarım oluyor hala ya benim pimpirikliğim ya da gerçekten bir şeyler var yumurta takibinde gittiğimde doktor ultrasonla ölçüm yaparken ben bağırıyordum bir yandan belki başkasında olmuyordur... Düşün bak 2 yıl bitti evliliğimizde ben hala acı çekiyorum ilişki sırasında.. Verdiğin bilgiler için çok saol canım inş bir sorunum çıkmaz... Senin temiz çıkmıştı değil mi
İyiymiş canım benim sag saglim kucagına almış çok şükür rabbim herkeze nasip etsin inş darısı sana ibş sag saglim alırsın inşpinkin defnesi geldi canım, tam tarihi hatırlamıyorum ama senin bebişten önce olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?