Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Oturma odasiyla yatak odasi arasinda gidip gelirdim bende :) vantilatör portatif istedigin yere tasi :)))

Iyiyim canim ne olsun evdeyim sicak öyle geciyor zaman
burasida 4 gündür felaketti bugün esinti cok güzel sicak ne zor yaa insan katlanamiyor
Evin en serin kösesinde benden sana bir dondurma :)

Pco istedigi kadar direncli olsun gülüm, Rabbim istedikten sonra pco halt etmis. Allahin izniyle her sey güzel olacak, sen o güzel canini skma.
sIKmIyorum canim alistim ben onlara artik dün drla baya espirisi döndü adm diyorki azalacagi yere artiyor bunlar bende irdelei cok güclü masallah ise yarayan bi sey olsa bu kadar saglam olmazlar dedim..
Günaydın kızlar herkeslere :)

Saye- dur takip edeyim seni o Zaman :))

C cornella canım sen doğum iznindesin, doğum, ölüm, evlilik, ücretsiz izinleri vs kapsamıyor bu durum.
tamam canim et bekliyorum ... nsabah kalktim bi tekrar uyumusum simdi uyanim kahvalti yapip etfari temizlige girisecegim

Afiyet bal seker olsun :) Klima var mi kuzum?

Kizini kime biraktin peki canim?
Bencede seni cagirmalari sacma olmus dogum iznindesin sonucta.
Ates ölcmenin en iyi sekli makattan, bebis icin alacaksan öyle normallerden al.

Annem vardı cnm ona bıraktım . Makattan en doğru olcum muş ama onu yapamam sanirim:/

haklısın yani, annen bile baksa minicik bebişinde aklın kalır yani.
bu arada idil'in yanına isim koydunuz mu :)

Yok cnm tek kaldı. Naz mi ece mi derken amann dedim tek kalsın dedim. Ece de aklım kalıyordu. Uyumsuz oluyor dediler. Naz da çok istemedim öyle mi böyle mi derken nüfus cüzdanını çıkarmak zorundaydık. Çok dusunemedim:)

@Enyalios cnm hamilesin galiba.umarım bir hata edip yanlış yazmadım. O kadar çok sevindim ki Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Karışık duygular içindesindir şimdi. İnşallah güzel sonuçlanacak cnm. Dualarımız hep birbirimiz için.

Allah adıyla büyütsün canım, İdil de çok güzel.
yazmıştım beğendiğim isimler arasında :)
benim bebişim kız olsaydı Ece olacaktı.
artık 2.ler Allah nasip eder de olursa onlar Ece olur :)
canım enyanın işler biraz karışık, kese aşağıda görmüş doktoru, kontrole gidecekti, olaylar yüzünden gidemedi.
inşallah güzel haberlerle gelecek o da.

Canım hsgden sonra ilk 3 ay önemli diyolar senin düşüncende çok mantıklı madem ayrı olcaksınız boşa geçirme 3 aydan 1 ayını döndüğünde rahat rahat yaparsın..

selam kizlar bu gün doktora gittim gonal f basladi ilk ignemi basladim. ayirlisi olsun bakalim nasil olacak... nasilsiniz
Canım tüp bebekmi yapıcaksın hayırlı olsun tedavin inşallah sonunda bebişine kavuşursun..

Annem vardı cnm ona bıraktım . Makattan en doğru olcum muş ama onu yapamam sanirim:/
Şükür annen varmış da o bakmış sağolsun. İnşallah her şey düzene girer de evde kalmaya devam edersin.
Gülüm sen niye ateş ölçeceksin ki şimdiden?

Ne yapıyorsunuz hanımlar
Bu ayda kırmızılar geldi. Hoş geleceğini biliyordum ama darbe stresinden çok etkilendim sanırım bugün ancak oldum doktora randevu aldım bugünde geldiler ben de merak ettim gitmişken baktırayım ne oldu diye.
Diğer şehre gidemedim gidemem de ortalık karışık nereye gidelim
Bi sürü ilaç verdi gene.
Ben bu adamı boşayıp sevgili hayatı yaşamaya karar verdim.
Bi sürü para bayıldım. Hsg çektireceğim ben de.
Aneztezili istemiyorum ama illa tutturdular anestezili gerçi eşimle daha konuşamadık tam adam yeni geldi. Ağustosa kadar deniyecem sonra ben de aralık ocağa kadar kendi haline bırakmayı düşünüyorum. Çok masraflı her şey. Devlete gidemem bizim burası aşırı kalabalık herkesin 4-8 çocuğu var.yani herkes hamile yarışında
Yazdıklarınızı okuyorum takip ediyorum kızlar

Canım sen de benim gibisin ilişkide olmuyot ama ben de muayenede canım yanıyor bir yumurtam arkadaymış ondan oraya bakınca dayanamıyorum bi de yumurta büyüdüğü zaman daha zor oluyor baktıklarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…