- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
1 günden bişe olmaz, içinden öle geliyorsa öle yapsagol canim insallah güzel olur .ilac eczaneden gec geldi canim bu gün gece 11de yaptim öyle devam edecek artik ne yapayim aslinda aksam yedi gibi yapmak istiyordum yarin öyle yapipo devamini öyle mi getirsem acaba
Cnm ben siyasi hiç bir polemiğe girmiyorum, bende bir paylaşım yaptım hmn eşimin ailesinden biri yorum yazmış çok gıcık oldum ana cvp bile vermedim... Sende bu özel günlerini canini sıkarak geçirme... İnşallah 23 ünde gzl hayırlı hbrini alırız güzelimKartanesi_26 canım bu olaylar beni çok üzdü.ailemden uzaktayim biraz yalnızım.istanbul çok karışık..Allah sonumuzu hayır etsin ..
dogudakilerin Rabbim yardımcisi olsun
Çevredeki bazi insanların saçma dusunculeri beni çok kırdı..
Aklım almıyor.. Rabbim hidayet versin..
Evet az kaldı bakalım Rabbim hayırlısini versin canım.. 23temmuz :)
sagol canim dikkat edecegim söylediklerine neden yanlis anlayim düsünmen yeter1 günden bişe olmaz, içinden öle geliyorsa öle yapprotein ağırlıklı beslen cnm, ekmegi ve tuzu kes hanı seni olumsuz etkilemek istemem beni yanlış anlama bende ne yazıkki aşırı şişkinlik ilerisinde azıcık kilo aldırdı sonu iyi gelsinde kilo gercekten önemli degil sadece uyarmak istedim, bol bol su iç cnm
Tedavin hayrli olsun cnm inşallah güzel habrler verirsn stres yapmamaya çalış olumlu düşün ve güçlü ol Rabbim bizm icin en hayirlisini versin inşallahsagol canim insallah güzel olur .ilac eczaneden gec geldi canim bu gün gece 11de yaptim öyle devam edecek artik ne yapayim aslinda aksam yedi gibi yapmak istiyordum yarin öyle yapipo devamini öyle mi getirsem acaba
Aynen, en gzli vücudu dinlememek belirti aramamak tabi yapabilirseksagol canim dikkat edecegim söylediklerine neden yanlis anlayim düsünmen yeterinsallah bu sefer fazla kafaya takmayacagim doktorumda sakin olacaksin dedi deneyecegim dedim
Hayırlı olsun canım tedavin Rabbim sağlıklı salih bir evlat nasip etsin inşallah..selam kizlar bu gün doktora gittim gonal f basladi ilk ignemi basladim. ayirlisi olsun bakalim nasil olacak... nasilsiniz
amin canim insallah hakkimizda hayirlisi olsun..Tedavin hayrli olsun cnm inşallah güzel habrler verirsn stres yapmamaya çalış olumlu düşün ve güçlü ol Rabbim bizm icin en hayirlisini versin inşallah
amin canim insallah kafama takilan olursa tabiiki size soracagimAynen, en gzli vücudu dinlememek belirti aramamak tabi yapabilirsekaklına takılan bişe olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım... Rabbim cabalarını boşa çıkartmasın cnm, östrojen yüklüyorsun vücuduna hassas,duygusal,alıngan olman çok normal... Eşini uyar bence bugünden
alpiimmm amin insallah hakkimizda hayirlisi olsun,, nasilsin
tesekkür ederim canim hakkimizda hayirlisi olsun artik bu iznini dogum sonrasina atarsin..Saye- tedavin hayırlı olsun canım canım. aşılama mı yapılacak yoksa spontan mı deneyeceksiniz?
bana sorumlu da mesaj atmadı kimse de aramadı.
ama zaten bi yere de gidemicez yarın kendim arıcam bakalım, 2 nöbet tutmam lazım, yazdırırım ay sonuna artık.
amin canim sagolasinHayırlı olsun canım tedavin Rabbim sağlıklı salih bir evlat nasip etsin inşallah..
insallah hayirlisi olsun canim sagolasin. 75 üniteyle basladik bakalim cumartesi kontrol var durum ne olacakSaye- tedabin hayırlı olsun canım inşallah sonu sana bebiş getirir.. Ben de gonal f ve menapur kullanmıştım ne kadar vuruyorsun günde
hatice aşılama mı yapılacak canım?insallah hayirlisi olsun canim sagolasin. 75 üniteyle basladik bakalim cumartesi kontrol var durum ne olacak
@Mor Seven
Doğal yolla gebe kaldım canım
yumurta takibi yapıldı ultrasonla,
femera kullandım ve çatlatma iğnesi
gebe kaldım.
Yumurta tembelliği vardı ben de
o nedenle 3 sene gebe kalamadım...
Rabbim gönlüne göre versin inşallah. .
insallah canim..Saye- Tatlim tedavin hayırlı olsun insaAllah güzel haberler verirsin bizlere..
evet canim asilama yapilacak insallah yumurtalar güzelce gelisir. benim adet dönemim biraz tuhaf geciyor ama bu sefer kanamam cok az ne agrim var ne bi sey drda adetin son zamanlari gibi rahim ince falan dedi bakalim neöer olacakhatice aşılama mı yapılacak canım?
insallah canim..
evet canim asilama yapilacak insallah yumurtalar güzelce gelisir. benim adet dönemim biraz tuhaf geciyor ama bu sefer kanamam cok az ne agrim var ne bi sey drda adetin son zamanlari gibi rahim ince falan dedi bakalim neöer olacak
Inşallah canım... Rabbim hayırlısıyla hamiş olmanı nasip etsin gülüm.... Isteyen herkese anneliği tattırsın Yüce Mevlam inşallah canım....basladim bu gün itibariyle ilaclara ablacim insallah hayirlisi olsun...
maalesef bu tür durumlar bizi cok yaraliyor ama etrafimiz anlamiyor ki...
iyiym canim sen nasilsin...
canim bize tek tek mesaj geldi istasyon sorumlusu araciligiyla herkese iletildi. iki arkadas memleketine gitmisti onlarda bu gün geri döndü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?