İnşallah canım dua et.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin..
Senin tedavin nsl gidiyo?
İnşallah canım dua et.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin..
Senin tedavin nsl gidiyo?
Günaydın canım kolay gelsin şimdiden :)Günaydıııın kızlarbugün misafirim var, hzrlık yapmam gerekiyor...Çok gzl bir gün olsun hepimiz için
Günaydın kızlar, nasılsınız iyisinizdir inşallah?
Ben dün çok yorulmuşum nasıl uyudum bilmiyorum vallahi... Eşimin doğum günüydü ona hazırlıklar yaptım... Bir de sabah sabah sinirli uyandım. Pazartesi cam sildim ne güzel gece yağmur yağmışşşşş
Ve bir haber dahha ben dondurulmuşlarımız imha edildi zannediyordum. Dün aradılar klinikten hani sizin yazılı onayınız olmadan imha edilemez son durum nedir diye. Ben de anlattım durumumuzu, ve sonuç olarak sınırsız zaman verdiler ne zaman rahatlarsanız diye.. Yani dondurulmuşlarla bir sonra denemek istersek yapma şansımız var..
@Ters Lale evet canım öle duydum herkesten bakalım vesile olur inş hsg de bana...
Mor Seven vallahi sana anestezi diye diretmişler bana kesin anestezisiz diye diretirler:)) bu ağrılar acılar neden oluyor bilmiyorum inş bir soruna işaret değildir tabi...
umutLatahzen iiyi olmanıza sevindim canım Allah korusun..
Kartanesi_26 neler yapacaksın canım misafirlere? Dün ben de bir şeyler bulmakta zorlandım yahu.. Paslanmışım:)
Aynen canım inan ben de çok sevindim ummadığım bir yerden çıktı güzel oldu:) hayırlısı olur inş..Günaydın kızlar herkese :)
Günaydın canım kolay gelsin şimdiden :)
Dondurulmuş olayına çok çok sevindim yaa :)
İnşallah onlarla denemende gelir bebeklerin :)
Evet canım ben nedense bu ayrıntıyı unutmuştum o anki üzüntüyle zaten cuma günü doktorumla konuştuğumda anlatmıştım kalanları deneyelim dediğimde o vesile olmuş zaten labaratuvarla fln konuşmuş saolsun.. Fiyatı baştan söylemişlerdi canım ilk başta 1400 tl sonra yıllık 500 tl dolayısıyla belli süre zarfında ödeyememiştik.. Şimdi onu ödemek için verdiler zamanı müsait olduğunuzda yaparsınız dediler... İnşallah canım benim belki bu sefer yüzümüz güler tabi biraz bekleyeceğiz:)Uyuya kalmış bir ebuşdan günaydın :)
Kalkıp işe gidesim yok hiç nedense...
Kartanesi_26 gülüm kolay gelsin
Ebush_354 kuzum onu bende duymuştum dondurulmuş olanları kanunen senin izinin olmadan imha edemiyorlarmış. Burada yıllık 200€ istiyorlar onları muhafaza etmek için, sana ücret de belirtmemiş. İnşallah toparlanınca tekrar bir deneme yaparsınız
ikinci asilama yapilacak canim bunda da nasip olmazsa tüp bebege gececegiz ... insallah hayirlisi olur hakkimizda..Canım tüp bebekmi yapıcaksın hayırlı olsun tedavin inşallah sonunda bebişine kavuşursun..
bende de hem temizlik hem misafir var nasil güzel bi gün amaGünaydıııın kızlarbugün misafirim var, hzrlık yapmam gerekiyor...Çok gzl bir gün olsun hepimiz için
Ben gibisin aynı canımgünaydin kizlar gece bire kadar temizlik yaptim dahada devam edecegim cam siliyorum mutfak dolabi buz dolabi falan da sildim balkonlari yikiyorum cok yoruldum. bu evlerinde sürüyle esyasi olanlar isin icinden nasil cikiyor anlamadim ben azicik esyayla kafayi yiyorum
Günaydın abla yardım ister misinUyuya kalmış bir ebuşdan günaydın :)
Kalkıp işe gidesim yok hiç nedense...
Kartanesi_26 gülüm kolay gelsin
Ebush_354 kuzum onu bende duymuştum dondurulmuş olanları kanunen senin izinin olmadan imha edemiyorlarmış. Burada yıllık 200€ istiyorlar onları muhafaza etmek için, sana ücret de belirtmemiş. İnşallah toparlanınca tekrar bir deneme yaparsınız
Ahh ahhh o evinde ıncık cıncık olanlardan biri de benim canım ama sorma çookk pişmanım keşke almayaydım diyorum son pişmanlık fayda ermiyor amaagünaydin kizlar gece bire kadar temizlik yaptim dahada devam edecegim cam siliyorum mutfak dolabi buz dolabi falan da sildim balkonlari yikiyorum cok yoruldum. bu evlerinde sürüyle esyasi olanlar isin icinden nasil cikiyor anlamadim ben azicik esyayla kafayi yiyorum
ay benim de bildiğin kıyafet, ayakkabı ve çantam var aşırıAhh ahhh o evinde ıncık cıncık olanlardan biri de benim canım ama sorma çookk pişmanım keşke almayaydım diyorum son pişmanlık fayda ermiyor amaa
Ayyy çok zor bilmem mi... Yani öyle çok kıyafetim yok ama yine de ben zorlanıyorum çünkü dolabımın orta kısmı tamamen nevresimler, yorgan vs işe dolu dolayısıyla alanım kısıtlanıyor... Benim annem çok fena çeyiz yaptı saolsun ben alma yapma dedikçe her şeyden fazla fazla aldı.. Tabi kendince haklıydı Allah razı olsun ama şu an ben çok zorlanıyorum... Valla Allah kolaylık versin canımay benim de bildiğin kıyafet, ayakkabı ve çantam var aşırı
bi tane boş odam var hepsi onlarla dolu.
Hakkinda hayirlisi olsun canim, Allah gönlünüze göre versin ♥Evet canım ben nedense bu ayrıntıyı unutmuştum o anki üzüntüyle zaten cuma günü doktorumla konuştuğumda anlatmıştım kalanları deneyelim dediğimde o vesile olmuş zaten labaratuvarla fln konuşmuş saolsun.. Fiyatı baştan söylemişlerdi canım ilk başta 1400 tl sonra yıllık 500 tl dolayısıyla belli süre zarfında ödeyememiştik.. Şimdi onu ödemek için verdiler zamanı müsait olduğunuzda yaparsınız dediler... İnşallah canım benim belki bu sefer yüzümüz güler tabi biraz bekleyeceğiz:)
Hizini alamamissin hatis :))günaydin kizlar gece bire kadar temizlik yaptim dahada devam edecegim cam siliyorum mutfak dolabi buz dolabi falan da sildim balkonlari yikiyorum cok yoruldum. bu evlerinde sürüyle esyasi olanlar isin icinden nasil cikiyor anlamadim ben azicik esyayla kafayi yiyorum
Ah kuzum benim cok tesekkür ederim, düsünmen yeter ♥Günaydın abla yardım ister misinkahvaltını hazırlayım
O camasir odasi bende de var :) Benimkinde yikananlar, yikanmislar, ütülenecekler falan onlarda mevcut :)))ay benim de bildiğin kıyafet, ayakkabı ve çantam var aşırı
bi tane boş odam var hepsi onlarla dolu.
Amin kuzum hepimizin inş gönlüne göre hayırlıısıyla versin:)Hakkinda hayirlisi olsun canim, Allah gönlünüze göre versin ♥
Hamd olsun ablacım iyiyim çok şükür seni sormalı bebişin nasılHakkinda hayirlisi olsun canim, Allah gönlünüze göre versin ♥
Hizini alamamissin hatis :))
Birde yorma kendini dedim :)))
Ah kuzum benim cok tesekkür ederim, düsünmen yeter ♥
Nasilsin ablam?
O camasir odasi bende de var :) Benimkinde yikananlar, yikanmislar, ütülenecekler falan onlarda mevcut :)))
Tasininca o oda iptal olacak ondan kara kara ne yapsam diye düsünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?