Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin kuzum hepimizin inş gönlüne göre hayırlıısıyla versin:)
Taşınma ne zaman olcak canım senin 7 ayım bitiyor sanırım ağırlaşmadan mı halledeceksiniz
8 aylik olduk gülüm, sanirim dogumdan sonra anca tasiniriz, cünkü daha tamirat isleri var ve bu halde pek bir sey yapamiyorum. Artik yavas yavas halledecegiz insallah.

Oy masallah ellerine kollarina saglik, afiyet olsun :)
Ardiye her eve sart :)
Hamd olsun ablacım iyiyim çok şükür seni sormalı bebişin nasıl
Sükür kuzum iyi diyelim iyi olalim... Rabbim cümlemize iyilik saglik versin insallah ♥

Birde enya sana ne sorucam benim son asilamamda 18cmken yumurtam catlatma ignesini werdi doktorum.bazi arkadaslarda erken attirmis dior.senin kac cmken atildi catlatma ignesi???

20cm di sanırım canım bir sene geçti, tam hatırlayamadım ama
ideal 19, 20 cm olması gerekiyor.
Tiroid yüksek mi çıktı canım
oda gebeliği engelliyo.
Bir arkadaşım tiroid ilacına başladıktan sonra
hamile kaldı, inşallah sana da nasip olur. .

E-brulim soal cnm Bnm, keşke sizleride agırlayabilsem inan çok isterim,nekadar konuşacak şeyimiz var bir araya gelsek hiç susmayız herhalde
Ah ah keske, ne güzel olurdu :) ama nasip belli mi olur, belki Allah bir gün kismet eder :)

Sanirim herkesin bir bos depo odasi var :) Benimde var taşınırım diye atmadigim koliler camasirlik ütü masasi ve bolca valiz kovalar deterjanlar ve ayakkabilar var :)
Sanirim tasinirsam kesinlikle iki balkonlu bir ev alir buyuk balkonu kapatip ardiye olarak kullanirim yoksa mumkun degil sigmaz hic birsey :-/

Aynen öyle benim de öyle evime gelenler boş odan da var ne güzel diyince adı boş oda sadece diyorum ah bi tasinmaya kalksam en zor orasi toparlanir sanirim :) ama ardiyeler kiler gibi yerler her eve lazım aslında

Yalniz ev ne kadar büyük olursa o kadar cok dagiliyorsun :)

Yok yuksek cikmadi ama 2.5nin altinda istiyoz dedi doktor.yoksa normal aslinda tiroidin dedi.bana hemen 18 olunca attirdi igneyi doktor insan bi bekler 22 olmasini flan.ne diyeyim nasip iste nasip

Aynen öyle benim de öyle evime gelenler boş odan da var ne güzel diyince adı boş oda sadece diyorum ah bi tasinmaya kalksam en zor orasi toparlanir sanirim :) ama ardiyeler kiler gibi yerler her eve lazım aslında
Aslinda bos oda olmazsa daha iyi daha duzenli oluyorsun cunku bos oda hic duzenlenmiyor ..
Eline geceni atiyorsun sonra isin icinden cikmak icin duzenliyorsun bir hafta gecmiyor yine ayni :)
Yalniz ev ne kadar büyük olursa o kadar cok dagiliyorsun :)
Aynen öyle oluyor walla :) Elime geceni bos buldugum yere tikiyorum :)

Ohh ohh ne güzel canım ellerine sağlık kız kıza ne güzel kaynatırsınız:) aynen canım ben de çok sevindim vallahi hiç ummadığım yerden güzel haber geldi en azından bir sonraki denemede toplama işlemi olmayacak oldu mu olmadı mı stresim olmayacak kısmetse tabi... Hepimizin umutlarımız inşallah bir gün gerçek olur:)

8 aylik olduk gülüm, sanirim dogumdan sonra anca tasiniriz, cünkü daha tamirat isleri var ve bu halde pek bir sey yapamiyorum. Artik yavas yavas halledecegiz insallah.
Baya büyümüşsünüz kuzum.. Sağlık sıhhatle kucağına alırsın inşallah aynen şu anda uğraşmak çok zor sana normalde bile zorken..

Ben gibisin aynı canım 1 haftadır önce bizim ev sonra annemin sonra halam yardım istedi sonra ablam şükür bitti ama bende bittim
bende gecen hfta annemin evini temizledim simdi sira bende artk
Ahh ahhh o evinde ıncık cıncık olanlardan biri de benim canım ama sorma çookk pişmanım keşke almayaydım diyorum son pişmanlık fayda ermiyor amaa
evlenirken kararimi verdim asla iki tane oturma odasi almadim vitrin yemek odasi almadim onun yerine mutfak masasi 6 kisilik tamam. tek odam var koltuk kitaplarim televizyon var kitaplarimin yaninda da anneanne büyükanneden falan kalma bi kac esya eski yasanmisligi olan seyleri seviyroum. bi yatak odasi bide mutfak var baska. diger iki oda bos biri ardiye digeri ütü odasi gelen olursa da seriyorum yer yatagini aciorum koltuklari yatiyorlar. ne kadar esya o kadar yorgunluk canim..
ay benim de bildiğin kıyafet, ayakkabı ve çantam var aşırı
bi tane boş odam var hepsi onlarla dolu.
Allah kolaylik versin ben sürekli gardorop bosaltiyorum her temizlikte eliyorum ve verilecekleri köye gönderiyorum giyilmeyenleri atiyorum canim..
Hizini alamamissin hatis :))
Birde yorma kendini dedim :)))
ebrumm hic sorma nasil gaza geldim
benim kocamda öyle alet cantasini düzenli tutar Allah"tan eve o kadar önem vermez o derece gecen gün kocaman bi makina görmüs tahta kesiyormus bundan alacam diye sok oldum dedim marangozmusun sen ben arka bos odaya koyar sana ne istersen yaparim diyor
o odayi bu gün temizlikte yarina biraktim alpim fana dalacagim o odaya

Herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum kızlaar sizleri seviyorum :)

Ebush_354 son gelismelere ben de sevindim canım Rabbimden hayirlisi :)
İnsallah birbirimize hep guzel haberler vermemizi nasip eder Rabbim..
Aynen canım ben de çok sevindim inan hiç belli olmuyor bu işler hayırlısı olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…