Benim yanimda insaat var 3 tane hemde o yuzden toz heryer sil supur ayni daha yeni yardimci cagirdim temizledi sildi camlari 1 ay olmadi su anda camlar taninmaz halde yikanan halilar toztesekkürler gel beraber olsunvalla benim ev yüz yildir kapali gibi sanki temizle temizle bitmedi iki hafta yoktum oysa
Aynen kuzum hiç belli olmuyor kısmetin güzel haberin nerden gelceği... Umarım kısmetimizde vardır... Valla ne yalan diyim elimde olsa eve alıp gözümün önünde durdurcam:)))Ebush_354 bir kapi kapanir bin kapi acilirmis .. Bak sanada kapi acilmis Rabbim belki böyle uygun gördü dondurulmuşlarla nasip olsun insallah..
Evdeki buzluklara atsak olmuyor mu acaba :))
Allah razi olsun adasim, darisi hayirlisiyla sizin basiniza ♥Baya büyümüşsünüz kuzum.. Sağlık sıhhatle kucağına alırsın inşallah aynen şu anda uğraşmak çok zor sana normalde bile zorken..
Masallah darisiebrumm hic sorma nasil gaza geldim
benim eski evimdede öyleydi hos burda da camlar sürekli acik olunca malum toz her zaman var canim... benim halilar bide sürekli yikatamiyorum kayinvalide eliyle dokumus Isparta halisi hali yikamaci senede bi kere verin o bile cok bozulur bunlar demisti,,Benim yanimda insaat var 3 tane hemde o yuzden toz heryer sil supur ayni daha yeni yardimci cagirdim temizledi sildi camlari 1 ay olmadi su anda camlar taninmaz halde yikanan halilar toz
Camlar kapanana kadar boyle rezillik devam eder sonra bir daha yikattim mi halilari oyle temiz hissederim ancak ..
sen haber ver gelip temizleyelim canimAllah razi olsun adasim, darisi hayirlisiyla sizin basiniza ♥
Masallah darisiAl_pi 'me :) sonrada bana insallah kuzum :)))
Aaa ama bak yüzsüzlük ederim pesin söyleyeyimsen haber ver gelip temizleyelim canimhazir hizimizi almisken senin evede bi el atalim
Halilarim yikamadan geldikce eksiliyor zatem napayim temiz olsunda :))benim eski evimdede öyleydi hos burda da camlar sürekli acik olunca malum toz her zaman var canim... benim halilar bide sürekli yikatamiyorum kayinvalide eliyle dokumus Isparta halisi hali yikamaci senede bi kere verin o bile cok bozulur bunlar demisti,,
Yakin olsaydim sizi temizlige degil sohbete davet ederdim gülümHalilarim yikamadan geldikce eksiliyor zatem napayim temiz olsunda :))
Aslinda en pis sey hali onun tozu mikrobu cok ev laminentse hic sermeyeceksin atcaksin kilimleri ortaya sonra at makinaya yika ser ..
E-brulim yakin olaydin toplanip gelirsik walla evini de tasirdik temizliginide yapardik bebisin kiyafrtlerini odasinida yapardik
Biz az esya daha cok huzur dedik salona oturma grubu aldik o kadar iki odam bos gelende salonda yatiyor zaten ayda yilda bir geliyorlar en fazla iki kisi üc kisi o yuzden salon yetiyor ..Saye- benim de ailem uzakta gelen yatılı gelir diye hem salon hem oturma odası kurdum bir de o kadar çeyizi saklayacak yere ihtiyacım vardı maalesef aldım ama artık yoruyor beni de hepsini simetrik tutmaya çalışmak...
Aynen canım valla ben de çok sevindim ummadığın anda güzel haberler de gelebiliyormuş:)
Sohbet ederken biz dagilirdik odalara :)))Yakin olsaydim sizi temizlige degil sohbete davet ederdim gülüm
Kolay gelsin :)Ben gidiyorum
Amin ablacım inşallah8 aylik olduk gülüm, sanirim dogumdan sonra anca tasiniriz, cünkü daha tamirat isleri var ve bu halde pek bir sey yapamiyorum. Artik yavas yavas halledecegiz insallah.
Oy masallah ellerine kollarina saglik, afiyet olsun :)
Ardiye her eve sart :)
Sükür kuzum iyi diyelim iyi olalim... Rabbim cümlemize iyilik saglik versin insallah ♥
Durmak yok devam o zaman iştaha gelmişkenbende gecen hfta annemin evini temizledim simdi sira bende artk
evlenirken kararimi verdim asla iki tane oturma odasi almadim vitrin yemek odasi almadim onun yerine mutfak masasi 6 kisilik tamam. tek odam var koltuk kitaplarim televizyon var kitaplarimin yaninda da anneanne büyükanneden falan kalma bi kac esya eski yasanmisligi olan seyleri seviyroum. bi yatak odasi bide mutfak var baska. diger iki oda bos biri ardiye digeri ütü odasi gelen olursa da seriyorum yer yatagini aciorum koltuklari yatiyorlar. ne kadar esya o kadar yorgunluk canim..
Allah kolaylik versin ben sürekli gardorop bosaltiyorum her temizlikte eliyorum ve verilecekleri köye gönderiyorum giyilmeyenleri atiyorum canim..
ebrumm hic sorma nasil gaza geldim
benim kocamda öyle alet cantasini düzenli tutar Allah"tan eve o kadar önem vermez o derecegecen gün kocaman bi makina görmüs tahta kesiyormus bundan alacam diye sok oldum dedim marangozmusun sen ben arka bos odaya koyar sana ne istersen yaparim diyor
o odayi bu gün temizlikte yarina biraktim alpim fana dalacagim o odaya
Ablacım nasılsınBen gidiyorum
Ahh kafam ahh işte hevesli hevesli aldım o kadar şimdi çek cefasını en iyisini yapmışsınız canım şimdi uğraşayım durayımBiz az esya daha cok huzur dedik salona oturma grubu aldik o kadar iki odam bos gelende salonda yatiyor zaten ayda yilda bir geliyorlar en fazla iki kisi üc kisi o yuzden salon yetiyor ..
iyiki diyorum sadece salonu duzmusuz.. cocuk odasindada bir dolap bir baza var bekarlik esyalarim :)
Aminn kuzum inşşşAllah razi olsun adasim, darisi hayirlisiyla sizin basiniza ♥
Masallah darisiAl_pi 'me :) sonrada bana insallah kuzum :)))
Aslinda bos oda olmazsa daha iyi daha duzenli oluyorsun cunku bos oda hic duzenlenmiyor ..
Eline geceni atiyorsun sonra isin icinden cikmak icin duzenliyorsun bir hafta gecmiyor yine ayni :)
Aynen öyle oluyor walla :) Elime geceni bos buldugum yere tikiyorum :)
Aynen canım ben de çok sevindim inan hiç belli olmuyor bu işler hayırlısı olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?