Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

nabersiniz kızlar
çok midem bulanıyo ya

Ben de halsizim, sonunda serinledi istanbul..
yağmur yağdı..
üşüttün mü canım
ya da midene bir şey dokunmuştur. .

ikinci asilama yapilacak canim bunda da nasip olmazsa tüp bebege gececegiz ... insallah hayirlisi olur hakkimizda..

bende de hem temizlik hem misafir var nasil güzel bi gün ama

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olur da tüp bebeğe gerek kalmaz

kiler olarak kullandigim oda haric her yer tertemiz oldu ohh mis bi o kadar da döküntü attim evden esim aksam gelir artik benide atarsin sen yakinda demeye baslar

kiler olarak kullandigim oda haric her yer tertemiz oldu ohh mis bi o kadar da döküntü attim evden esim aksam gelir artik benide atarsin sen yakinda demeye baslar
oh eline koluna sağlık :)
ben de tembel tembel oturayım öyle :)
beni arayan soran olmayınca gidip kendime nöbet yazdırdım 2 tane napim

canim bana yazin gelenin gidenin haddi hesabi olmaz hele almanyadan kardesim geldiginde bi hafta bize gelirler dayimlar teyzemde gelir koridorda gece birinin üstüne basacagim diye korkarim ama cok güzel oluor o zamnalr ben yer yatagi yapiyorum..
Aaa ama bak yüzsüzlük ederim pesin söyleyeyim
Ütüye de beklerim
temizligi ben yapayim ütüyü Al_pi yapsin
evet zaten benim iki tanesi kücük bi tane büyük halim var oda oturma odasinda ..

hadi kolay gelsin
Durmak yok devam o zaman iştaha gelmişken kolay gelsin canım
tesekkürler canim
benim alıntılarda karıştı:))) bdv dekiler gibi yapayım kusura bakmayın telden giriyorum daaa
bahaneler bahaneler
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olur da tüp bebeğe gerek kalmaz
amin canim insallah sagolasin

oh eline koluna sağlık :)
ben de tembel tembel oturayım öyle :)
beni arayan soran olmayınca gidip kendime nöbet yazdırdım 2 tane napim
sen hamilesin otur bu sicakta is senin neyine
iyi yapmissin aramakla sonra sorun olanbilirdi belki... nöbete gitmek icin can atan 112 ci

Bende bitirdim miss gibi oldu ohh :)
Ütümü hiç sevmem dün bütün evi ütüledim uzun süre görmek istemiyorum :)
Kiler ardiye depo ne derseniz oraya orayida yaptim bitti walla :)

Ne güzel canım kalabalık güzel oluyordur.. Vallahi o zamanlar ev curcuna desene ama olsun iyi ki varlar... Bu arada sorma o bahaneleri

Bende bitirdim miss gibi oldu ohh :)
Ütümü hiç sevmem dün bütün evi ütüledim uzun süre görmek istemiyorum :)
Kiler ardiye depo ne derseniz oraya orayida yaptim bitti walla :)
Güle güle kirletin inşşş:)

_Verda_ canım nasılsın? Sen dr a gittin mi durum nedir kaç gündür fazla takip edemedim topiği kaçırdım mı arada acaba dedim

Sağol canım.
ist çok karışıktı ve doktorumun kliniğinin olduğu yer de çok karışıktı
gidemedim, şu an ne durumda bilmiyorum,
hayırlısı inşallah..

Sağol canım.
ist çok karışıktı ve doktorumun kliniğinin olduğu yer de çok karışıktı
gidemedim, şu an ne durumda bilmiyorum,
hayırlısı inşallah..
Bende ist. Dayım canım bahsettiğin yerleri okumuştum çok iyi biliyorum nasıl karışık olduğunu.. çok korktm o gece ben evde yanlız kalamıyorum kapı çalsa korkuyorum travma oldu resmen.. hamilelikle ilgili de hakkında hayırlısı olsun bakalım Rabbim en iyisini bilir

Canım önce çok sevindim o kadar sevindim ki yumurtalarının hala dondurulmuş olduğuna.
Benimde hep cam silsem yağmur yağar ne yapayım alıştım ben artık
İlla aneztezi dediler çok ağrılı dediler halbuki ben almak istemiyorum ama işte çok kasınca kendini sanırım farklı sonuçlar çıkabiliyormuş ondan mı riske atmak istemedi bilmiyorum ki. Hsgden sonra acaba ne kadar sürede aşılama yapılıyor bu ay yok dadeçe hsg

Herkes temizlil yapmış bugün ne güzel. Ben de yaptım ben her gün yapıyorum gerçi can sıkıntısından. Kışlıklara başladım yarın pazara gidip fasülye alacağım

Siz neler yapıyorsunuz canlar. Özledim sohbetinizi.
Kız sixin burçlarınıx nedir bi diyin hele

eveeet ayaklarim yorgunluktan sisti resmen. bide bi sürü yemek yaptim gelecek olan misafirler iptal oldu mu alsana travma sinir oldum.. simdide dondurma yiyorum ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…