nabersiniz kızlar
çok midem bulanıyo ya
ikinci asilama yapilacak canim bunda da nasip olmazsa tüp bebege gececegiz ... insallah hayirlisi olur hakkimizda..
bende de hem temizlik hem misafir var nasil güzel bi gün ama
oh eline koluna sağlık :)kiler olarak kullandigim oda haric her yer tertemiz oldu ohh mis bi o kadar da döküntü attim evden esim aksam gelir artik benide atarsin sen yakinda demeye baslar
canim bana yazin gelenin gidenin haddi hesabi olmaz hele almanyadan kardesim geldiginde bi hafta bize gelirler dayimlar teyzemde gelir koridorda gece birinin üstüne basacagim diye korkarimSaye- benim de ailem uzakta gelen yatılı gelir diye hem salon hem oturma odası kurdum bir de o kadar çeyizi saklayacak yere ihtiyacım vardı maalesef aldım ama artık yoruyor beni de hepsini simetrik tutmaya çalışmak...
Aynen canım valla ben de çok sevindim ummadığın anda güzel haberler de gelebiliyormuş:)
temizligi ben yapayim ütüyüAaa ama bak yüzsüzlük ederim pesin söyleyeyim
Ütüye de beklerim
evet zaten benim iki tanesi kücük bi tane büyük halim var oda oturma odasinda ..Halilarim yikamadan geldikce eksiliyor zatem napayim temiz olsunda :))
Aslinda en pis sey hali onun tozu mikrobu cok ev laminentse hic sermeyeceksin atcaksin kilimleri ortaya sonra at makinaya yika ser ..
E-brulim yakin olaydin toplanip gelirsik walla evini de tasirdik temizliginide yapardik bebisin kiyafrtlerini odasinida yapardik
hadi kolay gelsinBen gidiyorum
tesekkürler canimDurmak yok devam o zaman iştaha gelmişkenkolay gelsin canım
benim alıntılarda karıştı:))) bdv dekiler gibi yapayım kusura bakmayın telden giriyorum daaa
amin canim insallah sagolasinCanım tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olur da tüp bebeğe gerek kalmaz
sen hamilesin otur bu sicakta is senin neyineoh eline koluna sağlık :)
ben de tembel tembel oturayım öyle :)
beni arayan soran olmayınca gidip kendime nöbet yazdırdım 2 tane napim
Iyiyim canim sen nasilsinAmin ablacım inşallah
Durmak yok devam o zaman iştaha gelmişkenkolay gelsin canım
Ablacım nasılsın
Bende bitirdim miss gibi oldu ohh :)canim bana yazin gelenin gidenin haddi hesabi olmaz hele almanyadan kardesim geldiginde bi hafta bize gelirler dayimlar teyzemde gelir koridorda gece birinin üstüne basacagim diye korkarimama cok güzel oluor o zamnalr ben yer yatagi yapiyorum..
temizligi ben yapayim ütüyüAl_pi yapsin
evet zaten benim iki tanesi kücük bi tane büyük halim var oda oturma odasinda ..
hadi kolay gelsin
tesekkürler canim
bahaneler bahaneler
amin canim insallah sagolasin
Ne güzel canım kalabalık güzel oluyordur.. Vallahi o zamanlar ev curcuna desene ama olsun iyi ki varlar... Bu arada sorma o bahanelericanim bana yazin gelenin gidenin haddi hesabi olmaz hele almanyadan kardesim geldiginde bi hafta bize gelirler dayimlar teyzemde gelir koridorda gece birinin üstüne basacagim diye korkarimama cok güzel oluor o zamnalr ben yer yatagi yapiyorum..
temizligi ben yapayim ütüyüAl_pi yapsin
evet zaten benim iki tanesi kücük bi tane büyük halim var oda oturma odasinda ..
hadi kolay gelsin
tesekkürler canim
bahaneler bahaneler
amin canim insallah sagolasin
Güle güle kirletin inşşş:)Bende bitirdim miss gibi oldu ohh :)
Ütümü hiç sevmem dün bütün evi ütüledim uzun süre görmek istemiyorum :)
Kiler ardiye depo ne derseniz oraya orayida yaptim bitti walla :)
İyiyim çok şükür abla ne var ne yok takip edemiyorum geç duyuyorum olan biteniIyiyim canim sen nasilsin
bende de 18 mm.ken verdi çatlatma iğnelerimi 2 kezBirde enya sana ne sorucam benim son asilamamda 18cmken yumurtam catlatma ignesini werdi doktorum.bazi arkadaslarda erken attirmis dior.senin kac cmken atildi catlatma ignesi???
Iylik guzellik canim merak etme benden yana hic birsey degismiyor :)İyiyim çok şükür abla ne var ne yok takip edemiyorum geç duyuyorum olan biteni
Sagol canimGüle güle kirletin inşşş:)
bende de 18 mm.ken verdi çatlatma iğnelerimi 2 kez
_Verda_ canım nasılsın? Sen dr a gittin mi durum nedir kaç gündür fazla takip edemedim topiği kaçırdım mı arada acaba dedim
Bende ist. Dayım canım bahsettiğin yerleri okumuştum çok iyi biliyorum nasıl karışık olduğunu.. çok korktm o gece ben evde yanlız kalamıyorum kapı çalsa korkuyorum travma oldu resmen.. hamilelikle ilgili de hakkında hayırlısı olsun bakalım Rabbim en iyisini bilirSağol canım.
ist çok karışıktı ve doktorumun kliniğinin olduğu yer de çok karışıktı
gidemedim, şu an ne durumda bilmiyorum,
hayırlısı inşallah..
Günaydın kızlar, nasılsınız iyisinizdir inşallah?
Ben dün çok yorulmuşum nasıl uyudum bilmiyorum vallahi... Eşimin doğum günüydü ona hazırlıklar yaptım... Bir de sabah sabah sinirli uyandım. Pazartesi cam sildim ne güzel gece yağmur yağmışşşşş
Ve bir haber dahha ben dondurulmuşlarımız imha edildi zannediyordum. Dün aradılar klinikten hani sizin yazılı onayınız olmadan imha edilemez son durum nedir diye. Ben de anlattım durumumuzu, ve sonuç olarak sınırsız zaman verdiler ne zaman rahatlarsanız diye.. Yani dondurulmuşlarla bir sonra denemek istersek yapma şansımız var..
Mor Seven vallahi sana anestezi diye diretmişler bana kesin anestezisiz diye diretirler:)) bu ağrılar acılar neden oluyor bilmiyorum inş bir soruna işaret değildir tabi...
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?