amaaan sallayın, temizlik de neymişYarına kaldı :)))
Saolasın canım benim.. Sen de boşver temizliği dinlen bu seferlik
Ben aralık ayından beri kontroldeyim canım. İlk yumurtalarım çok kötüydü sonra çörek bal karışımı yaptım düzeldi çok şükür. Yumurtaların iyi dedi bana doktor yumurtalarımda sıkıntı yok diye bekletti beni hazirana kadar bi ara kist oluştu onun için ilaç kulladım. Sonra gonal f verdi onu kullandım ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı.sen ne zamandır çocuk istiyorsun?
hiç tedavi oldun mu?
tedavide en başlangıç seviyesi klomen :)
yumurtaların gelişimin sağlıyor.
sonra da iğneyle çatlatılıyor.
ona göre ilişki oluyor filan.
benim doktorum tedaviye başlamadan bütün testleri yaptırmıştı eşim de dahil.
ilk klomen kullandım 2 yumurta oldu ama gebelik olmadı.
2. tedavide hiç yumurta gelişmedi bende.
doktorum aşılama yaptır dedi.
onda da iğne yapılıyor.
ben iğneyle yumurta geliştirip aşılama yerine normal ilişkiyle denemek istedim.
üniversite hastanesine gidecektim gidemedim eşim sağolsun, sonra ona sinirlendim yok sana çocuk filan görürsün sen dedim.
kendisi de çok takmıyordu amaan olmazsa olmasın modundaydı zaten.
o ay oldu çok şükür.
yani her şey bir yana stres de yapma derim nacizane tavsiyem.
1,5 senede geldi.
bir de eskiden adetlerim çok düzenliydi, çocuk istedikten sonra saçmalamıştı.
Yok kuzum ne kusuru aşk olsun..klomeni,iğneleri devlet hep karşılıyor cok küçük miktar veriyirshn sanirim iğneler için açıkçası bende maddi açıdan gidiyorum devlete..yoksa beni bezdirdiler kasimda başladım normalde anca reçete yazdilar.iyi doktorla karşılaşmak şans.. insaAlah iyi doktorlar cikar karşına Tatlim..Canım ben haziranda gonal f kullandım. Ardından çatlatma iğnesi vurdum. Yumurtaların iyi dedi doktor. Kontrollü olsun diye iğne verdi. Duydum ama ne olduğunu bilmiyordum benim tedavi haziranda başladı kusura bakma gülüm bazen bilmiyorum özel çok pahalı ondan devlette belki devam ederim diye sormal istedim canım.
anladım canım sende direkt gonal f'e geçmiş doktorun.Ben aralık ayından beri kontroldeyim canım. İlk yumurtalarım çok kötüydü sonra çörek bal karışımı yaptım düzeldi çok şükür. Yumurtaların iyi dedi bana doktor yumurtalarımda sıkıntı yok diye bekletti beni hazirana kadar bi ara kist oluştu onun için ilaç kulladım. Sonra gonal f verdi onu kullandım ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı.
Böyle 2 tane daha çatlatma iğnesi yapmak istedi bi ay arayla bekletiyor sonra hsg sonra aşılama yapmak istedi. klomen kullanmadım onun için bilemedim
Adetim düzenliydi diyorsun o zaman yumurtanda sorun yoktu değil mi. Yani kontrollü mutlu oldu seninki de.
Teşekkür ederim canım bazı şeyleri bilmiyorım. Doktorum çok iyi ama çok konuşmaz niye bilmiyorum. Hsgde bile ben ısrar ettim o hala normalde 1 yılda yapıyoruz diyor.
Anladım canım teşekkür ederim. Burda kadın doğum devlet çok kalabalık. Belki eylül ekimde bakarım o zamana kadar olmazsa. Çok maddi yükYok kuzum ne kusuru aşk olsun..klomeni,iğneleri devlet hep karşılıyor cok küçük miktar veriyirshn sanirim iğneler için açıkçası bende maddi açıdan gidiyorum devlete..yoksa beni bezdirdiler kasimda başladım normalde anca reçete yazdilar.iyi doktorla karşılaşmak şans.. insaAlah iyi doktorlar cikar karşına Tatlim..
Hayıt söylüyor herkes ben de alayım o zaman. Tohum mu yaprak mı en iyisi hangisi. Bi de sen hsg çektirmiştin o zaman değil mi başlamadan önce? Doktorun iyiyimiş benceanladım canım sende direkt gonal f'e geçmiş doktorun.
zaten ilk ilaçsız takip yapıyorlar. gebelik olmazsa ilaç tedavisi.
ben orta 1'in sonunda adet görmeye başladım, o zamandan beri çok düzenliydi, hatta ovulasyonları bile farkederdim.
çocuk isteyince oldu böyle, stresten diye düşünüyorum.
işte hamile kalmadan önce 2 klomen tedavisiyle sonuç alamadım, aşılamaya üniye git dedi doktorumi masraf olmasın sana dedi, ben de eşimin sallamaması sayesinde gidemedim, o ay hamile kaldım.
bi de çok etkisi oldu mu bilmiyorum o ay 4-5 kere hayıt tohumu demleyip içtim.
benim doktorum da baya bi spontan denetti, gelme bana 4-5 ay dedi, o arada yine olmayınca gittim mecbur tabi
tedavi başlamadan önce tahlilleri yaptırdık, tüplerde ya da eşinde sıkıntı varsa boşa vermeyelim ilaç diye.
istanbul'da mısın?Hayıt söylüyor herkes ben de alayım o zaman. Tohum mu yaprak mı en iyisi hangisi. Bi de sen hsg çektirmiştin o zaman değil mi başlamadan önce? Doktorun iyiyimiş bence
Benimki tüp bebek doktoru memoriala gidiyorım ama çok konuşmaz niye bilmem. Kafamı rahatlatmaz hiç. Çok pahalı gittiğim yer acaba bende ünvye gitsem direk aşılama alırlar mı???
Evet kuzum aslında çok iyi eğitim hastaneleri ama bu prosedür diye diye bezdirdiler bbeni cok şükür baslayabildim.vesselam üniversite ve eğitim araştırmalar her zaman daha iyidir, bakma sen.
devlet hastaneleri tercih ediyorum ben.
doktorum özelde memnunum ama doğum mahremiyetinden dolayı özele gidiyorum, yoksa devlete giderdim.
bir de devlette çok sevdiğim doktor ablam var, arada ona da görünüyorum :))
Sağol kuzum
İstanbulda değilim canım. Azosperm ne bilmiyorum. Doktora eşimden niye tahlil almadınız hocam dedim. Bi kere hamilelik oldu şu an çok gerek yok dedi sonra ama alt bilmem neleri varmış isterse gelip versin dedi. Bilmiyorum ki niye böyle rahat anlamadım. Bi arkadaşımın 10 yıl çocuğu olmuyorsu kendisinde hamile kaldı. Ama çok konuşmuyor işte hep ben soruyorum.istanbul'da mısın?
bilmiyorum ki derdini ve tedavilerini anlatırsan yaparlar herhalde diye düşünüyorum.
sonuçta gonal f kullanmışsın.
evet canım, ben klomene başlamadan önce hsg çektirdim. doktorum kendisi çekmişti hatta.
eşim de tahlil vermişti, zaten en çok azospermden korkuyordum, rahatladıydım sonra.
ben tohumu içtim ama ezmeden demledim, ezip de demleyenler varmış.
çok içmemiştim ama.
2 defasını da adaçayıyla karıştırıp yapmıştım.
Kuzum tedavin hayırlı olsun inşallah.Canım benim çok sağol.. klomen yumurta geliştirici hap ilk olarak bu tedaviyle gideceZ yumurta gelistikten sonra catlatma iğnesi gerip ilişki Zamanıni önerecekler.
Bu kadar..sen kullanmadin hiç canim
Yok canım sanmam hatta ben bir kaç defa gördüm o şekildeOlabilir canım doğrudur.. Kötü bir şey olmasın da..
Kadınlara çok fazla görev düşüyor bu hayatta malesef canım sen ikna et eşini de çektir rahatla bişey çıkmayacak inşallahEvet canım aklımda hep bi soru işareti var yani yapışıklık mı var diye filan??? İçim rahat değil. Aşılama olayım diye stresimde yok sadece o aklımda hep. Doktorum ve eşim hep seyrine bırakalım dedi. Ama en azından kafamın rahatlaması lazım. Öyle yapacağım akşam küstük. Gene barışmak bize kaldı. Küçük çocuk gibi avutmal bize düşüyor
Zor bi durum canım adet olmamak ben 1 hafta kala ateş püskürüyorum sizin durum nasıl oluyo kim bilir.. Allah yardımcınız olsun.. her zaman şükretmeliyiz halimize ne demişler Allah var umut var..Aynen canım doktorlar da diyor çopu pcos olduğunu bilmiyor bile.. Bazıları etkilerini sonuna kadar yaşıyor bazılar yaşamıyor.. Bir de benim gibiler var sanırım @hsevda da aynı şekilde biraz ağırını yaşıyor ilaçsız adet olamıyoruz.. Ben 1 yıl adet olmadığımı bilirim.. Tüp bebeğe başvurmamın sebebi de o biraz tedavisi yok çünkü sadece dk haplarıyla zaman geçirtiyorlar insana inşallah bakalım bundan sonrası güzel olur inşallah... Aynen dua ediyoruz ama doğru etmek de çok önemli.. Umarım hayırlısıyla dualarımız kabul olur... Her zaman yine de söylüyorum yine de bin şükür... Ya rahmimiz olmasaydı? Yine de hiç bir şey bitmiş değil.. Çok şükür
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah sonunda bebeğine kavuşursun emeklerinin karşılığını öyle alırsınÇok şükür diyorum kızlar dosya açıldı tedaviye başladık devlet hastanesinde..
Saraphone ve folidoce yazdı..
Eczaneye gittim muayane ücreti alıyorlar ya 50 küsür olmuş.bende dedim normal 8 aydır git gel anca bir reçete yazdılar..
Doktor diğer hastanelerde klomen tedavisini gordugunu ve cvp alamadigina dair rapor yazarsa doktor aşılamaya geçebiliriz dedi..
Bu ay bu tedaviyi goreyim bi gideyim bakalım insaAllah verirler..
Tabi ya zaten yap yap bitmiyor :)))amaaan sallayın, temizlik de neymiş
Artık yarın ola hayrola gülümSaolasın canım benim.. Sen de boşver temizliği dinlen bu seferlik
Aynen canım bazen öyle anlar oluyor ki etrafımda ateşten bir halka oluyor düşün.. Yine de bugünlerimizi aratmasın Allah..Kadınlara çok fazla görev düşüyor bu hayatta malesef canım sen ikna et eşini de çektir rahatla bişey çıkmayacak inşallah
Zor bi durum canım adet olmamak ben 1 hafta kala ateş püskürüyorum sizin durum nasıl oluyo kim bilir.. Allah yardımcınız olsun.. her zaman şükretmeliyiz halimize ne demişler Allah var umut var..
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah sonunda bebeğine kavuşursun emeklerinin karşılığını öyle alırsın
Sen kendini çok yorma zaten ev hallolur gider...Tabi ya zaten yap yap bitmiyor :)))
Artık yarın ola hayrola gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?