Hayırlı olsun canım yeni sürecin ♥ Guzel haberini de pesine aliriz insallah..Çok şükür diyorum kızlar dosya açıldı tedaviye başladık devlet hastanesinde..
Saraphone ve folidoce yazdı..
Eczaneye gittim muayane ücreti alıyorlar ya 50 küsür olmuş.bende dedim normal 8 aydır git gel anca bir reçete yazdılar..
Doktor diğer hastanelerde klomen tedavisini gordugunu ve cvp alamadigina dair rapor yazarsa doktor aşılamaya geçebiliriz dedi..
Bu ay bu tedaviyi goreyim bi gideyim bakalım insaAllah verirler..
Canim kalan adet kanamasini atmis olabilirsin. Iliskiden sonra rahim agzin açılmış olabilir. Devam ediyor mu sonraki günlerde bir kontrol edersin. Eger kanaman olmazsa sorun yok. Bir de gelen parçalar pihti seklinde koyuysa korkma regilden kalandir. Çünkü düşükte daha farklı oluyor..Ya kızlar ben size bir şey soracağım ama biraz çekiniyorum...Adetim gelmişti biliyorsunuzdur belki.. Çarşamba günü akşam iyicene azaldı leke şeklinde bile değildi artık... Ben de dün sabaha kadar nolur nolmaz bekledim artık bir şey gelmeyince temizlendim... Dün gecede bir deneme yapsak mı diye düşündük, sonra 2- 2,5 aydır yasaktı zaten öyle de olunca ben çok zorlandım haliyle ama kanamam fln olmadı.. Sabah bir kalktım her yer batmış çok koyu renkte bir kanama olmuş ve büyük parçalar gelmiş... Ne olduğunu şaşırdım kaldım adetim bitmişti artık ama bu gelen neyin kanaması olabilir hala şu an akıntının rengi biraz kahverengiye dönük... Ne olmuş olabilir sizce?
Çok şükür diyorum kızlar dosya açıldı tedaviye başladık devlet hastanesinde..
Saraphone ve folidoce yazdı..
Eczaneye gittim muayane ücreti alıyorlar ya 50 küsür olmuş.bende dedim normal 8 aydır git gel anca bir reçete yazdılar..
Doktor diğer hastanelerde klomen tedavisini gordugunu ve cvp alamadigina dair rapor yazarsa doktor aşılamaya geçebiliriz dedi..
Bu ay bu tedaviyi goreyim bi gideyim bakalım insaAllah verirler..
Aynen öyle canım ya inan çekiniyorum ama korktum da öyle bulunca sabah kendimi, geceden bir kanama yoktu çünkü... Sanırım öyle bir şey oldu inş sonrasında bir şey çıkmasın da...Canım benim hadi gözün aydın tedavin şifalar versin hayırlarla sonuclandırsın Mevlam..
Kuzum şuan buraya ne çaresizlikle ne mecburiyetle yazdigini cok iyi hissedebiliyorum bu mesaji.. cok net bisey diyemem bilgim yok ama bence icinin tamamen temizlenmediginden olmus olabilir korkulacak bisey oldugunu sanmiyorum normal olabilir yani..
Aynen sen söylemiştin canım daha öncesinde de... Aslında yoğunluğunçok değildi ama biraz sancılıydı ama dünkü kanama baya koyu renkteydi ve büyük pıhtılardı.. Hani öncesinde leke bile kalmayınca sonra birden bu kadar yoğun kanama gelince korktum açıkcası.. Tavsiyen için saolasın canımCnm çok normal korkma, bende birkeresinde böle birşey yaşadım adetim bitti sanmıştım bir hap içtim sabah bir kalktım her yer kan...
Senin böle bir kanamanın olması gerekiyordu Bnm aşılama sonrası ilk adet böle yogun olurdu, tabi o yakınlaşmanız vesile olmuş kasların gevşemiş çokta iyi olmuşbir adaçayı Rezene iç iyice temizlen... Bununla gecmiş olsun gzlim...
Sanırım öyle bir şey oldu sizin dediklerinizle karşılaştırdığımda canım.. Evet koyu renk ve pıhtılar şeklindeydi... Galiba kenarda köşede kalan şeyler gevşeyince gitti sanırım bu sayede... Şu an kahverengiye dönük akıntı şeklinde umarım devam etmez tabi.. Saolasın canım bilgilendirmen içinHayırlı olsun canım yeni sürecin ♥ Guzel haberini de pesine aliriz insallah..
Aşılamaya gerek kalmaz
Canim kalan adet kanamasini atmis olabilirsin. Iliskiden sonra rahim agzin açılmış olabilir. Devam ediyor mu sonraki günlerde bir kontrol edersin. Eger kanaman olmazsa sorun yok. Bir de gelen parçalar pihti seklinde koyuysa korkma regilden kalandir. Çünkü düşükte daha farklı oluyor..
Aynen öyle canım ya inan çekiniyorum ama korktum da öyle bulunca sabah kendimi, geceden bir kanama yoktu çünkü... Sanırım öyle bir şey oldu inş sonrasında bir şey çıkmasın da...
Saolasın canım çok... Aynen öyle iyi ki varsınız... Kimseye sorup anlatamadıklarımı size aktarabiliyorum... Çünkü anlaşılabileceğimin farkındayımDevam etse de korkma kuzum olur normal olması lekelenmelerin.. buraya da yazarken çekinme bizi bizden baska kimse anlamiyo anlayamaz da kuzucum.. burası sizler iyiki varsınız..
Canım bende tüp bebekten sonra aynı şeyi yaşadım döllenmiş embriyo tutunmadığı için pıhtılaşmış kan olarak çıkar demisti doktorum.Ya kızlar ben size bir şey soracağım ama biraz çekiniyorum...Adetim gelmişti biliyorsunuzdur belki.. Çarşamba günü akşam iyicene azaldı leke şeklinde bile değildi artık... Ben de dün sabaha kadar nolur nolmaz bekledim artık bir şey gelmeyince temizlendim... Dün gecede bir deneme yapsak mı diye düşündük, sonra 2- 2,5 aydır yasaktı zaten öyle de olunca ben çok zorlandım haliyle ama kanamam fln olmadı.. Sabah bir kalktım her yer batmış çok koyu renkte bir kanama olmuş ve büyük parçalar gelmiş... Ne olduğunu şaşırdım kaldım adetim bitmişti artık ama bu gelen neyin kanaması olabilir hala şu an akıntının rengi biraz kahverengiye dönük... Ne olmuş olabilir sizce?
Evet benim canım biliyorum o takmıyor ama ben bu rahim olayına kafayı çok taktım işte. Sonra ben de akışına bırakmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim desteğin için canjmMor Seven aslına bakarsan eşinin bu konularda ısrarcı olmaması, akışına bırakması cok daha iyi. . Önceliği sensin yani
Hayırlısı olsun canım tedavin inşş meleğini getirir sana tez vakitte
vesselam_ cnmmm gözün aydın inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi gider ve sonunda o mucize senin olur
Canım benim çok sağol.. klomen yumurta geliştirici hap ilk olarak bu tedaviyle gideceZ yumurta gelistikten sonra catlatma iğnesi gerip ilişki Zamanıni önerecekler.vesselam_ canım hayırlı olsun çok sevindim. Gelsin bebişler dolsun göbüşler
Klomen nedir canım bilgi verir misin? Klomen şartı nedir?
sen ne zamandır çocuk istiyorsun?vesselam_ canım hayırlı olsun çok sevindim. Gelsin bebişler dolsun göbüşler
Klomen nedir canım bilgi verir misin? Klomen şartı nedir?
Canım ben haziranda gonal f kullandım. Ardından çatlatma iğnesi vurdum. Yumurtaların iyi dedi doktor. Kontrollü olsun diye iğne verdi. Duydum ama ne olduğunu bilmiyordum benim tedavi haziranda başladı kusura bakma gülüm bazen bilmiyorum özel çok pahalı ondan devlette belki devam ederim diye sormal istedim canım.Canım benim çok sağol.. klomen yumurta geliştirici hap ilk olarak bu tedaviyle gideceZ yumurta gelistikten sonra catlatma iğnesi gerip ilişki Zamanıni önerecekler.
Bu kadar..sen kullanmadin hiç canim
Olabilir canım doğrudur.. Kötü bir şey olmasın da..Canım bende tüp bebekten sonra aynı şeyi yaşadım döllenmiş embriyo tutunmadığı için pıhtılaşmış kan olarak çıkar demisti doktorum.
vesselam üniversite ve eğitim araştırmalar her zaman daha iyidir, bakma sen.
Yarına kaldı :)))Aynen Ebrumsu an kendimi sen de görüyorum. .Eve gelince bir tembellik çöküyor üstüme. Halbuki o kadar cok isim var ki aman neyse hafta sonu yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?