Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayırlı olsun canım yeni sürecin ♥ Guzel haberini de pesine aliriz insallah..
Aşılamaya gerek kalmaz

Canim kalan adet kanamasini atmis olabilirsin. Iliskiden sonra rahim agzin açılmış olabilir. Devam ediyor mu sonraki günlerde bir kontrol edersin. Eger kanaman olmazsa sorun yok. Bir de gelen parçalar pihti seklinde koyuysa korkma regilden kalandir. Çünkü düşükte daha farklı oluyor..

Canım tedavin hayırlı olsun öncelikle..
Umarım çok uzatmadan gelir sana mucizen.
Hangi devlet hastanesine gidiyosun?
aynı şehirdeyiz ya, merak ederim. =)

Aynen öyle canım ya inan çekiniyorum ama korktum da öyle bulunca sabah kendimi, geceden bir kanama yoktu çünkü... Sanırım öyle bir şey oldu inş sonrasında bir şey çıkmasın da...

Aynen sen söylemiştin canım daha öncesinde de... Aslında yoğunluğunçok değildi ama biraz sancılıydı ama dünkü kanama baya koyu renkteydi ve büyük pıhtılardı.. Hani öncesinde leke bile kalmayınca sonra birden bu kadar yoğun kanama gelince korktum açıkcası.. Tavsiyen için saolasın canım

Sanırım öyle bir şey oldu sizin dediklerinizle karşılaştırdığımda canım.. Evet koyu renk ve pıhtılar şeklindeydi... Galiba kenarda köşede kalan şeyler gevşeyince gitti sanırım bu sayede... Şu an kahverengiye dönük akıntı şeklinde umarım devam etmez tabi.. Saolasın canım bilgilendirmen için

Aynen öyle canım ya inan çekiniyorum ama korktum da öyle bulunca sabah kendimi, geceden bir kanama yoktu çünkü... Sanırım öyle bir şey oldu inş sonrasında bir şey çıkmasın da...

Devam etse de korkma kuzum olur normal olması lekelenmelerin.. buraya da yazarken çekinme bizi bizden baska kimse anlamiyo anlayamaz da kuzucum.. burası sizler iyiki varsınız..

Devam etse de korkma kuzum olur normal olması lekelenmelerin.. buraya da yazarken çekinme bizi bizden baska kimse anlamiyo anlayamaz da kuzucum.. burası sizler iyiki varsınız..
Saolasın canım çok... Aynen öyle iyi ki varsınız... Kimseye sorup anlatamadıklarımı size aktarabiliyorum... Çünkü anlaşılabileceğimin farkındayım

Canım bende tüp bebekten sonra aynı şeyi yaşadım döllenmiş embriyo tutunmadığı için pıhtılaşmış kan olarak çıkar demisti doktorum.

İyi akşamlar güzel anneler.
Mor Seven aslına bakarsan eşinin bu konularda ısrarcı olmaması, akışına bırakması cok daha iyi. . Önceliği sensin yani
Evet benim canım biliyorum o takmıyor ama ben bu rahim olayına kafayı çok taktım işte. Sonra ben de akışına bırakmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim desteğin için canjm

vesselam_ canım hayırlı olsun çok sevindim. Gelsin bebişler dolsun göbüşler
Klomen nedir canım bilgi verir misin? Klomen şartı nedir?
Canım benim çok sağol.. klomen yumurta geliştirici hap ilk olarak bu tedaviyle gideceZ yumurta gelistikten sonra catlatma iğnesi gerip ilişki Zamanıni önerecekler.
Bu kadar..sen kullanmadin hiç canim

vesselam_ canım hayırlı olsun çok sevindim. Gelsin bebişler dolsun göbüşler
Klomen nedir canım bilgi verir misin? Klomen şartı nedir?
sen ne zamandır çocuk istiyorsun?
hiç tedavi oldun mu?
tedavide en başlangıç seviyesi klomen :)
yumurtaların gelişimin sağlıyor.
sonra da iğneyle çatlatılıyor.
ona göre ilişki oluyor filan.
benim doktorum tedaviye başlamadan bütün testleri yaptırmıştı eşim de dahil.
ilk klomen kullandım 2 yumurta oldu ama gebelik olmadı.
2. tedavide hiç yumurta gelişmedi bende.
doktorum aşılama yaptır dedi.
onda da iğne yapılıyor.
ben iğneyle yumurta geliştirip aşılama yerine normal ilişkiyle denemek istedim.
üniversite hastanesine gidecektim gidemedim eşim sağolsun, sonra ona sinirlendim yok sana çocuk filan görürsün sen dedim.
kendisi de çok takmıyordu amaan olmazsa olmasın modundaydı zaten.
o ay oldu çok şükür.
yani her şey bir yana stres de yapma derim nacizane tavsiyem.
1,5 senede geldi.
bir de eskiden adetlerim çok düzenliydi, çocuk istedikten sonra saçmalamıştı.

Canım benim çok sağol.. klomen yumurta geliştirici hap ilk olarak bu tedaviyle gideceZ yumurta gelistikten sonra catlatma iğnesi gerip ilişki Zamanıni önerecekler.
Bu kadar..sen kullanmadin hiç canim
Canım ben haziranda gonal f kullandım. Ardından çatlatma iğnesi vurdum. Yumurtaların iyi dedi doktor. Kontrollü olsun diye iğne verdi. Duydum ama ne olduğunu bilmiyordum benim tedavi haziranda başladı kusura bakma gülüm bazen bilmiyorum özel çok pahalı ondan devlette belki devam ederim diye sormal istedim canım.

_Verda_ canım ben kanuniye gidiyorum insaAllah Rabbim hepinizin yüzünü güldürür hayırlısıyla
vesselam üniversite ve eğitim araştırmalar her zaman daha iyidir, bakma sen.
devlet hastaneleri tercih ediyorum ben.
doktorum özelde memnunum ama doğum mahremiyetinden dolayı özele gidiyorum, yoksa devlete giderdim.
bir de devlette çok sevdiğim doktor ablam var, arada ona da görünüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…