Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet tatlım infertilite bölümünden aldım ben randevuyu.. amin amin canım sen gidiyor musun yarın doktora insaAlllah güzel gönlüne göre verir Rabbim

Evet tatlım infertilite bölümünden aldım ben randevuyu.. amin amin canım sen gidiyor musun yarın doktora insaAlllah güzel gönlüne göre verir Rabbim

Amin canım evet gideceğim
saat 3'te randevum
bakalım ne diyecek doktor?
Hayırlı geceler canım. .

azospermi sperm yokluğu oluyor canım.
farklı farklı sebepleri var.
çoğunlukla da tüp bebekle bebek sahibi olabiliyor çiftler.
bir kere hamile kaldıysan azosperm değildir ama sperm değerleri sürekli değişebiliyor, artıp azalabiliyor, kalitesi değişebiliyor.
tüp bebek yaptırıp da ikinciye kendiliğinden hiç beklemediği anda hamile kalan da çok var.
tedavi olacakken kendiliğinden hamile kalan da çok.
bence tüm tahlilleri yaptır kafan rahatlasın, sonra bir süre daha normal denersiniz.
kendiliğinden olur tabi ki neden olmasın.
kafan rahat olsun yeter ki.
amh bakıldı mı bu arada?

enyam haber ver mutlaka, dualarım seninle.
sıkı sıkı sağlıkla tutunsun inşallah yaramaz.
güzel haberlerini bekliyorum.

İnşallah canım benim güzel haberler veririm.
Saat 3'de doktorda olmam gerekiyor.

günaydın kızlar.
kaliteli bir uyku uyuyamadığım gibi sabahın köründe wcye kalktım ve geri uyuyamadım

Günaydın güzelim, neden uyuyamadın ki,
?

:/

Sen kendini çok yorma zaten ev hallolur gider...
Kendi kendine de olmuyor ki Ebru'm...
Hayırlı yolculuklar kuzum size, sağ salim gidip gelin inşallah.
Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun, Rabbim yuvanızı bir daha ki evlilik yıldönümünüze kadar bebişlerle şenlendirsin

hayirli günler kilar ambulans tepesinde sabahladigimiz bi nöbet bitti doktora gittim sabah. 2 yumurta var biri 9 biri 11.5 olmus igneye devam e2 baki kanda ona göre ignenein dozunu artitarack ögleden sonra arayacagim dedi hayirlisi olsun hakkimizda benden haberler böyle. bu arada bu asilamada ilaclarimi ücretli aldim devlet karsilamiyor artik kotami doldurmusum zaten karsilasa da 100 tlsini karsiliyor eczaci arkadas sagolsun hallediyor o kadarini da.

Ne güzel camasiri temizligi istedigin an yapabiliyorsun benimkini belediye tayin ediyor
Su verirse temizlik camasir günü su yoksa kokma günü .. Ne bicim bir sehir deyip saydiriyorum bende suyun olmadigi gunler ..
hadi yaa alpim ne zor öyle insan deli olur.. Allah sabir versin ..
Maşallah kız nazar değmesin koca tarafının takdirini kazanmak da ayrı bi başarı tabi tebrikler
evet canim kasiyayim bi taraflarimi da nazar degmesin
kolay gelsin canımcım.
evime geldim duş aldım, çamaşır atıp mutfağı filan toparladım derken anca oturdum yerime :)
sagol canim bizde protokol görevinde sabahladik vip ambulans olarak 20 vaka yapsam bu kadar yorulmazdim herhalde.
evet canim benimde ilacsiz adet oldugum dönemler sayilidir. doktorum senin yumurtalar baya direncli masallah cok azimliler cogaliyor eksilmiyorlar diyor
canim tedavin hayirli olsun insallah
Allah bi avazda kurtarsin insallah bizden cokca selam et canim
günaydın kızlar.
kaliteli bir uyku uyuyamadığım gibi sabahın köründe wcye kalktım ve geri uyuyamadım
ben yenice yatacagim basarabilirsem

Hayırlısı olsun canım Allah emeklerinin karşılığını versin.

Öyle tabi canım ama olsun şu an senin sağlığın daha önemli bıgün yap ev yarın yine dağılıyor... İyi hissedince hallet...
Saolasın kuzum ufak bir kaçamak iyi gelecek inş... Saolasın canım duana gönülden aminnn

Büyüklükleri ilk kontrol için güzel canım.. İnş daha da büyürler bir dahakine kadar... İlaçları hiç sorma çok yıpratmıştı bizi de.. Bizim hiç karşılanmadı totalde 2000 kadar ilaç parası verdik

Oo iki yumos hadi maaaAllah canım Rabbim emeğinin karşılığını versin insaAllah..

Devlet hastaneleri karşiliyor diye biliyordum karsilamiyor mu yani.. şaşırdım şuan ..

Ne kadar bilgisiz olduğumu anlıyorum canım. Amh ne onu da bilmiyorım. Bu doktor bana hiçbir şey demiyor niye demiyor acaba????
Kocişimle küsüm hala.
Onunda bakması lazım barışırsak belki bakar

Rabbim emeklerinizin karşılığını tez zamanda versin canım güzel müjdeler duyurmak nasip olsun sizlerede en kısa sürede inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…