Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben kilo aldım bu sene dikkat etmedim. Evet iyi gelecek bana canım. İnş iyi geçee canım yazarım buraya. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin

kolay gelsin canımcım.
evime geldim duş aldım, çamaşır atıp mutfağı filan toparladım derken anca oturdum yerime :)

Melisa1995 Al_pi eşimi aradım dedim durum bu, iptal edeyim mi oda kızdı ben izin kağıdını imzalattım personel şefine verdim gecmiş olsun gidiyoruz Dedi yanı konu kapandı kızlar

çok iyi olmuş kartanesi :) git tabi ben de sevmiom ama karından da muayene olabilirsin sonuçta adetliyken :)
doktorun üstüne basa basa gel demiş, vardır bi bildiği.

erkek milleti bizden çok daha rahatlar.
benim eşim de öyle, amaan olmazsa olmasın dünyanın sonu mu modundaydı.
benim de korkum azosperm filan olmasıydı mesela.
bence sen çektir hsgni, kurtul.
eşinde de sıkıntı yoksa onun dediği gibi kafa boşaltırsın biraz, için rahatlamış olur hem.
ayrıca yazmayı unuttum yaşında ne varmış.
gayet gençsin daha.
45 yaşından sonra anne olan çok var.

Hb melisam iyiyim şükür sen nasilsin nasıl gidiyor
Şükür iyiyim ablacım bildiğin gibi herşey aynı
Kıyamam canım yaa gerçekten neler yaşamışsın inşallah olmaz birdaha böyle Rabbim sanada bütün isteyenlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kuzum
amin canım inşallah...Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah....
Amin ablacım amin

Sağol canım moral verdin. Yaşımı taktım biraz üzülüyorum. Annemee beni doğurduğunda 34 yaşındaymış. Keşke genç bi anne olsaydım ama olmadı nasip.
Evet çok umrunda değil gibi. Başta o istedi ben istemedim. Şimdi ben istiyorum onun pek umrunda değil. Ne bileyim evet gidip çektireyim kafam rahatlasın yoksa çok rahatsız ediyor bu durum beni. Desteğin için sağol canım.
amin canım...güzel haberlerini bekliyor olacağım...dualarım seninle....
Allah razı olsun Leylam

kolay gelsin canımcım.
evime geldim duş aldım, çamaşır atıp mutfağı filan toparladım derken anca oturdum yerime :)
Kız o iş yapma şevkinden banada aşılasana biraz :) eve geldim şimdi, planım biraz dinlenip temizliğe girişmekte koltuk pek rahat :)))

Aynen canım doktorlar da diyor çopu pcos olduğunu bilmiyor bile.. Bazıları etkilerini sonuna kadar yaşıyor bazılar yaşamıyor.. Bir de benim gibiler var sanırım @hsevda da aynı şekilde biraz ağırını yaşıyor ilaçsız adet olamıyoruz.. Ben 1 yıl adet olmadığımı bilirim.. Tüp bebeğe başvurmamın sebebi de o biraz tedavisi yok çünkü sadece dk haplarıyla zaman geçirtiyorlar insana inşallah bakalım bundan sonrası güzel olur inşallah... Aynen dua ediyoruz ama doğru etmek de çok önemli.. Umarım hayırlısıyla dualarımız kabul olur... Her zaman yine de söylüyorum yine de bin şükür... Ya rahmimiz olmasaydı? Yine de hiç bir şey bitmiş değil.. Çok şükür

Çok şükür diyorum kızlar dosya açıldı tedaviye başladık devlet hastanesinde..
Saraphone ve folidoce yazdı..
Eczaneye gittim muayane ücreti alıyorlar ya 50 küsür olmuş.bende dedim normal 8 aydır git gel anca bir reçete yazdılar..
Doktor diğer hastanelerde klomen tedavisini gordugunu ve cvp alamadigina dair rapor yazarsa doktor aşılamaya geçebiliriz dedi..
Bu ay bu tedaviyi goreyim bi gideyim bakalım insaAllah verirler..

Hayırlısı olsun canım tedavin inşş meleğini getirir sana tez vakitte

Ya kızlar ben size bir şey soracağım ama biraz çekiniyorum... Adetim gelmişti biliyorsunuzdur belki.. Çarşamba günü akşam iyicene azaldı leke şeklinde bile değildi artık... Ben de dün sabaha kadar nolur nolmaz bekledim artık bir şey gelmeyince temizlendim... Dün gecede bir deneme yapsak mı diye düşündük, sonra 2- 2,5 aydır yasaktı zaten öyle de olunca ben çok zorlandım haliyle ama kanamam fln olmadı.. Sabah bir kalktım her yer batmış çok koyu renkte bir kanama olmuş ve büyük parçalar gelmiş... Ne olduğunu şaşırdım kaldım adetim bitmişti artık ama bu gelen neyin kanaması olabilir hala şu an akıntının rengi biraz kahverengiye dönük... Ne olmuş olabilir sizce?

Özlem'im koltuğun cazibesine yenik düştüm kııııız :))) üstünde birde uyku çektim, şimdi temizlik arkamdan ağlıyor :))))
Aynen Ebrum su an kendimi sen de görüyorum. .Eve gelince bir tembellik çöküyor üstüme. Halbuki o kadar cok isim var kiaman neyse hafta sonu yaparız

Canım benim hadi gözün aydın tedavin şifalar versin hayırlarla sonuclandırsın Mevlam..

Kuzum şuan buraya ne çaresizlikle ne mecburiyetle yazdigini cok iyi hissedebiliyorum bu mesaji.. cok net bisey diyemem bilgim yok ama bence icinin tamamen temizlenmediginden olmus olabilir korkulacak bisey oldugunu sanmiyorum normal olabilir yani..

Cnm çok normal korkma, bende birkeresinde böle birşey yaşadım adetim bitti sanmıştım bir hap içtim sabah bir kalktım her yer kan...
Senin böle bir kanamanın olması gerekiyordu Bnm aşılama sonrası ilk adet böle yogun olurdu, tabi o yakınlaşmanız vesile olmuş kasların gevşemiş çokta iyi olmuş bir adaçayı Rezene iç iyice temizlen... Bununla gecmiş olsun gzlim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…