Ben kilo aldım bu sene dikkat etmedim. Evet iyi gelecek bana canım. İnş iyi geçee canım yazarım buraya. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsinAmin canım sağolasın kuzum...spor iyi geliyor insana...bende çok seviyorum ...evde koşu bandımız var bir ara yürüyordum bırakalı epey oldu...eşim diyor zaten zayıfsın iyice zayıflayacan başıma diyor...bende bıraktım...inşallah senin hsg de güzel geçer canım..sonucu yaz bizlere merak ederim....
evet yaa hiç sorma bide sürekli yıkanan çamaşırlar topla as insanı delirtiyor resmen.. yarın nöbet çıkışı kontrol var u8nuttum ben ya onu öyle temizlik yapacağım diyorum
ghünaydın canım darısı başıma inşallah iyi dinlenmeler
Melisa1995 Al_pi eşimi aradım dedim durum bu, iptal edeyim mi oda kızdı ben izin kağıdını imzalattım personel şefine verdim gecmiş olsun gidiyoruz Dedi yanı konu kapandı kızlar
Ben de öyle yapmak istiyorum canım inan. Doktorum normalde rahim filmi için ocak ayını söyledi. Ama ben rahmimde sıkıntı olabilir mi diye sorunca kürtajdan sonra yapışıklı olabilir dedi. Sonra aşılama yapmam lazım dedi. Aşılama çok önemli değil ben rahmi öerak ediyorum doktor istersen gel çekelim dedi diğer ay ama eşim bekleyelim dedi. Tamam dedim. Bu ayda başka bi şehire gidecektik başka bi doktora malum olaylar olunca gidemedik. Ben de boş geçmesin o zaman gidip çektireyim istedim ama stres oluyorum ve eşimde stres yapma diyor ama insanın elinde mi bu. Yaşdan dolayı stres oluyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Çok yoruluyorum hem kendimle hem onla uğraşmaktan.
Evet canım haklısın aslında net olmam lazım bi de hiç bu konuyu konuşmayacaksın. İstedim bitti bi daha lafı açılmayacak. Ama insan konuşmak sohbet etmek istiyor. Bu erkekler niye böyle öküz. Daha çok stres yaptırıyor bana. Çok yoruldum bu evde bunları yaşamaktan.
Rahim filminde bi şey çıktı mı senin canım? 2. Bebişinden kaç ay sonra çekindin canım.bu ay kistim var benim ilaçta kullanıyorum
amin canım...güzel haberlerini bekliyor olacağım...dualarım seninle....Ben kilo aldım bu sene dikkat etmedim. Evet iyi gelecek bana canım. İnş iyi geçee canım yazarım buraya. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin
Şükür iyiyim ablacım bildiğin gibi herşey aynıHb melisam iyiyim şükür sen nasilsin nasıl gidiyor
Kıyamam canım yaa gerçekten neler yaşamışsın inşallah olmaz birdaha böyle Rabbim sanada bütün isteyenlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kuzumMelisa1995 mart ayında kalp atışı durduğu için istemsiz kürtaj oldun cnm 10 haftalıktı... Nedenleri araştırılırken miyomdan şüphelenildi,gebelik döneminde büyümüştü... Sezeryan yöntemi ile miyom ameliyatı oldum 1 diye girdim 6 adet miyom alındı içimden nisan ayınında... Haziranda yasak bitti bu ayda regli olamadım işte... Test negatif tabi...inşallaH sadece mevsimsel yada Ramazan'dan kaynaklı hani basit bir dönem kaymasıdır... Çok şükür bugün regli oldum ama... Bu arada yazarken etkilendim neler yaşamışım ben
Amin ablacım aminamin canım inşallah...Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah....
Sağol canım moral verdin. Yaşımı taktım biraz üzülüyorum. Annemee beni doğurduğunda 34 yaşındaymış. Keşke genç bi anne olsaydım ama olmadı nasip.erkek milleti bizden çok daha rahatlar.
benim eşim de öyle, amaan olmazsa olmasın dünyanın sonu mu modundaydı.
benim de korkum azosperm filan olmasıydı mesela.
bence sen çektir hsgni, kurtul.
eşinde de sıkıntı yoksa onun dediği gibi kafa boşaltırsın biraz, için rahatlamış olur hem.
ayrıca yazmayı unuttum yaşında ne varmış.
gayet gençsin daha.
45 yaşından sonra anne olan çok var.
Allah razı olsun Leylamamin canım...güzel haberlerini bekliyor olacağım...dualarım seninle....
Amin canim insallah .. Çok duygulandim yaziyi görünce zaten .. Yazan çok anlamli yazmisAl_pi ay ne güzelmiş Büsracim ya çok beğendim ♡ Allahim her isteyene nasip etsin inşallah inşallah inşallah .♡♡♡
Kız o iş yapma şevkinden banada aşılasana biraz :) eve geldim şimdi, planım biraz dinlenip temizliğe girişmekte koltuk pek rahat :)))kolay gelsin canımcım.
evime geldim duş aldım, çamaşır atıp mutfağı filan toparladım derken anca oturdum yerime :)
Ilahi EbrumKız o iş yapma şevkinden banada aşılasana biraz :) eve geldim şimdi, planım biraz dinlenip temizliğe girişmekte koltuk pek rahat :)))
Aynen canım doktorlar da diyor çopu pcos olduğunu bilmiyor bile.. Bazıları etkilerini sonuna kadar yaşıyor bazılar yaşamıyor.. Bir de benim gibiler var sanırım @hsevda da aynı şekilde biraz ağırını yaşıyor ilaçsız adet olamıyoruz.. Ben 1 yıl adet olmadığımı bilirim.. Tüp bebeğe başvurmamın sebebi de o biraz tedavisi yok çünkü sadece dk haplarıyla zaman geçirtiyorlar insana inşallah bakalım bundan sonrası güzel olur inşallah... Aynen dua ediyoruz ama doğru etmek de çok önemli.. Umarım hayırlısıyla dualarımız kabul olur... Her zaman yine de söylüyorum yine de bin şükür... Ya rahmimiz olmasaydı? Yine de hiç bir şey bitmiş değil.. Çok şükürCanım şu pco denen illetin ne kadar fazla kişide olduğunu öğrendim ben.. inşallah çözümü bulunur hayırlısıyla gelir tüm isteyenlerin bebeği.. bazen hayırlı şeyler anmak gerekiyo bende ilk hamile olduğumda değerin düşük olduğunu öğrendim kimyasal galiba bu dedim ve öylede çıktı kendimi motive etmemiştim hiç artacak yükselecek diye cahillik işte 2. De öyle yapmadım ama alacak nefesi yokmuş kader.. Allah tüm dua edenlerin dualarını kabul etsin nasip etsin inşallah.. ben hsg de sorun çıkmadığında üzüldüm sanki biliyomusun töbe töbe bişey çıksa bari tedavi olsam burdada mı bişey yok dedim o durumlardayız yani.. yine de çok şükür halimize bugünümüze.. belki bebeğimiz yok büyük eksiklik inşallah olur ama onun dışında şükredecek çok şeyimiz var Allah'a Şükür
Özlem'im koltuğun cazibesine yenik düştüm kııııız :))) üstünde birde uyku çektim, şimdi temizlik arkamdan ağlıyor :))))Ilahi Ebrumgüldürdün beni..
Hayırlısı olsun canım tedavin inşş meleğini getirir sana tez vakitteÇok şükür diyorum kızlar dosya açıldı tedaviye başladık devlet hastanesinde..
Saraphone ve folidoce yazdı..
Eczaneye gittim muayane ücreti alıyorlar ya 50 küsür olmuş.bende dedim normal 8 aydır git gel anca bir reçete yazdılar..
Doktor diğer hastanelerde klomen tedavisini gordugunu ve cvp alamadigina dair rapor yazarsa doktor aşılamaya geçebiliriz dedi..
Bu ay bu tedaviyi goreyim bi gideyim bakalım insaAllah verirler..
Aynen EbrumÖzlem'im koltuğun cazibesine yenik düştüm kııııız :))) üstünde birde uyku çektim, şimdi temizlik arkamdan ağlıyor :))))
Çok şükür diyorum kızlar dosya açıldı tedaviye başladık devlet hastanesinde..
Saraphone ve folidoce yazdı..
Eczaneye gittim muayane ücreti alıyorlar ya 50 küsür olmuş.bende dedim normal 8 aydır git gel anca bir reçete yazdılar..
Doktor diğer hastanelerde klomen tedavisini gordugunu ve cvp alamadigina dair rapor yazarsa doktor aşılamaya geçebiliriz dedi..
Bu ay bu tedaviyi goreyim bi gideyim bakalım insaAllah verirler..
Ya kızlar ben size bir şey soracağım ama biraz çekiniyorum...Adetim gelmişti biliyorsunuzdur belki.. Çarşamba günü akşam iyicene azaldı leke şeklinde bile değildi artık... Ben de dün sabaha kadar nolur nolmaz bekledim artık bir şey gelmeyince temizlendim... Dün gecede bir deneme yapsak mı diye düşündük, sonra 2- 2,5 aydır yasaktı zaten öyle de olunca ben çok zorlandım haliyle ama kanamam fln olmadı.. Sabah bir kalktım her yer batmış çok koyu renkte bir kanama olmuş ve büyük parçalar gelmiş... Ne olduğunu şaşırdım kaldım adetim bitmişti artık ama bu gelen neyin kanaması olabilir hala şu an akıntının rengi biraz kahverengiye dönük... Ne olmuş olabilir sizce?
Cnm çok normal korkma, bende birkeresinde böle birşey yaşadım adetim bitti sanmıştım bir hap içtim sabah bir kalktım her yer kan...Ya kızlar ben size bir şey soracağım ama biraz çekiniyorum...Adetim gelmişti biliyorsunuzdur belki.. Çarşamba günü akşam iyicene azaldı leke şeklinde bile değildi artık... Ben de dün sabaha kadar nolur nolmaz bekledim artık bir şey gelmeyince temizlendim... Dün gecede bir deneme yapsak mı diye düşündük, sonra 2- 2,5 aydır yasaktı zaten öyle de olunca ben çok zorlandım haliyle ama kanamam fln olmadı.. Sabah bir kalktım her yer batmış çok koyu renkte bir kanama olmuş ve büyük parçalar gelmiş... Ne olduğunu şaşırdım kaldım adetim bitmişti artık ama bu gelen neyin kanaması olabilir hala şu an akıntının rengi biraz kahverengiye dönük... Ne olmuş olabilir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?