Hamd olsun canım iyiyim, iş güç uğraşıyorum. Dün tembellik yaptım bugün de temizlik ellerimden öpüyor :))Amin gülüm amin inşallah,
sen nasılsın,
ağırlaştın mı
kaç kilo aldın bakalım? =)
amin ebrum insallahHayırlısı olsun canım Allah emeklerinin karşılığını versin.
insallah canim bende simdilik 1000 tl verdim ilaclara hayirlisi olsun insallah ne yapalim elimizden geleni yapacaiz artik nasip gerisi Allah büyükBüyüklükleri ilk kontrol için güzel canım.. İnş daha da büyürler bir dahakine kadar... İlaçları hiç sorma çok yıpratmıştı bizi de.. Bizim hiç karşılanmadı totalde 2000 kadar ilaç parası verdik
amin canim insallah. canim devlet bu ilalari belli bi üniteye kadar karsiliyormus bunuda bu gün ögrendim. sen daha hic tedavi olmadigin icin karsilar zaten . devlet yada özel fark etmez canim rapor cikarilabilir bu ilaclar icin. ama dedigim gibi cüzi bi miktar karsiliyor. benim aldigim ilac 382 lira tek bi flakonu ben iki flakon aldim birde ovitrelle var tabii onu saymiyorumOo iki yumos hadi maaaAllah canım Rabbim emeğinin karşılığını versin insaAllah..
Devlet hastaneleri karşiliyor diye biliyordum karsilamiyor mu yani.. şaşırdım şuan ..
amin canim insallahRabbim emeklerinizin karşılığını tez zamanda versin canım güzel müjdeler duyurmak nasip olsun sizlerede en kısa sürede inşaallah..
zeynepcim canim inslalah hakkinda hayirlisi olsun insallah sagliksiz gebelik olsaydi daha cok zaman kaybi olurdu Allah tez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah canim.Canlarım şimdi çıktık doktordan..
Kese yok, kese sandığımız şey kan pıhtısı gibi bir parça.
Rahim ağzının ilerisinde yapışıklık yapmış hatta,
2 ay sonra rahim filmi çekileceğim..
Bu olur dedi önemsiz bir şey dedi.
Doktorum duruma göre yönlendirecek inşallah..
Eğer geçmezse bir işlemle alırız dedi..
Adet olacakmışım bir iki güne adetin 9. günü çağırdı.
Yumurta takibi yapacak inşallah,,
genetik test yaptırmıştım onun sonuçlarını
gösterdim, pıhtılaşma kromozom analizi vs.
sonuçlarıma iyi dedi, yalnız gebe kalırsan
karından her gün kendine iğne vurman gerekiyor.
riske atmak istemiyorum dedi.
@TaeYangvesselam_ @SaTu ST LeYLa_21 @deeploneliness
@derandirenE-brulim
Saye- M M_atruska
alpim bu sefer üstünden hic kalkmayacam cok sicak tutacagim onlari
aminn saadetim insallah bekleyen herkesle birlikte bizede nasip olsun insallah hayirli saglikli tarafindan
Ben özele gidiyorum canım kendi kliniği var hatta özel hastane bile değil..
1 saate yakın ilgileniyor, anlatıyor, gerektiğinde resmen psikolog gibi konuşuyoruz.
Rahatlıyorum...
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin, doğumu'da doktorumla yapmak istiyorum..
Senin durumun nsl bir görünüyosun bi kayboluyosun.
_Verda_ kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah. Demek daha vakti değil inşallah sağlıkla en kısa zamanda mucizen gelir
Hamd olsun canım iyiyim, iş güç uğraşıyorum. Dün tembellik yaptım bugün de temizlik ellerimden öpüyor :))
10 kilo aldım şimdilik ama herhalde dahası da olur - hayırlısı bakalım.
zeynepcim canim inslalah hakkinda hayirlisi olsun insallah sagliksiz gebelik olsaydi daha cok zaman kaybi olurdu Allah tez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah canim.
ben pazartesı gnu ıkncı asılama ıcın gtcem muayeneye... cok kafama takmamak ıcın pek yazmıyorum aslında buraya.. sureklı dsnmemek ıcın etkılıyo cunku. devlete gıdıyorum bende ınsallah baska seylere gerk kalmadan olr hayrlısıyla allah buyuk bakalm hepmz ıcın var bı vaktı elbet.. rabbım sabır versın bu ımthandan alnmızın akıyla cıkmayı nasıp etsın hepmızede..
Canım nice nice mutlu sağlıklı huzurlu ve bebişli yıllarınız olsun inşallah gelecek yıl bebeğinizle kutlarsınız.. iyi tatiller ve iyi yolculuklar buaradaSelam kızlar, biz de yoldayız.. İzmir'e gidiyoruz kısmetse... Hem de bugün bizim evlilik yıl dönümümüz:)
Canım hakkında hayırlısı böyleymiş demek buna şükür yine de inşallah o pıhtı kendiliğinden kaybolur ve 2 ay içerisinde de hamile kalırsın.. film için senin dr çekmiyosa benm çektirdiğim yeri önerebilirimCanlarım şimdi çıktık doktordan..
@derandirenE-brulim
Saye- M M_atruska
Allah sizlerede nasip etsin gülüm
Amin inş canım benim, Rabbim büyüktür..
Doğru zamanında nasip edicektir mutlaka.
Sen nasılsın bakalım?
İyi almışsın güzelim, maşallah =)
çok yorma kendini temizlik derdine düşme.
bebiş nsl
hazırlıklar ne alemde? =)
Aynen canım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin..
Pıhtılaşma olmasın diye gebe kaldığımda karından iğne olucam ben de,
onu da ekledi bugün doktor.
Serklajdan sonra hep yatacağım için,
riske almak istemiyorum dedi.
Aşılaman inşallah pozitifle sonuçlanır
gülüm. .
zeynepcim gebe kalmakla bitmiyorki iste bizim icin hep dikkat gertekiyor. Allah yardimcimiz olsun canimm hepimizin. insallah hayirlisiysa olsun canimAynen canım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin..
Pıhtılaşma olmasın diye gebe kaldığımda karından iğne olucam ben de,
onu da ekledi bugün doktor.
Serklajdan sonra hep yatacağım için,
riske almak istemiyorum dedi.
Aşılaman inşallah pozitifle sonuçlanır
gülüm. .
Canım hakkında Hayırlısı olsun inşallah... Demek ki zamanı varmış.. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin cümlemize inşallah... En azından için rahatlamıştır... Inşallah hsg ye gerek kalmadan hamile kalırsın... Ben ilk kızımda eğer o ay hamile kalmasaydım doktor hsg çekecekti...hsg yerine kan tahliline gitmiştim ve müjdeli haberi almıştım... Inşallah seninde gerek kalmaz zeynepcim....Canlarım şimdi çıktık doktordan..
@derandirenE-brulim
Saye- M M_atruska
Doğum ne zaman canım hayırlısıyla...?Allah sizlerede nasip etsin gülüm
Bebiş iyidir inşallah haftaya randevum var. İş yerinde de 1 haftam kaldı izine çıkayım hazırlıkları o zaman tamamlayacağım inşallah.
Nasipse eylülde inşallah ablacım. Sen nasılsın bakalım?Doğum ne zaman canım hayırlısıyla...?
Canım hakkında hayırlısı böyleymiş demek buna şükür yine de inşallah o pıhtı kendiliğinden kaybolur ve 2 ay içerisinde de hamile kalırsın.. film için senin dr çekmiyosa benm çektirdiğim yeri önerebilirim
Allah sizlerede nasip etsin gülüm
Bebiş iyidir inşallah haftaya randevum var. İş yerinde de 1 haftam kaldı izine çıkayım hazırlıkları o zaman tamamlayacağım inşallah.
zeynepcim gebe kalmakla bitmiyorki iste bizim icin hep dikkat gertekiyor. Allah yardimcimiz olsun canimm hepimizin. insallah hayirlisiysa olsun canim
Canım hakkında Hayırlısı olsun inşallah... Demek ki zamanı varmış.. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin cümlemize inşallah... En azından için rahatlamıştır... Inşallah hsg ye gerek kalmadan hamile kalırsın... Ben ilk kızımda eğer o ay hamile kalmasaydım doktor hsg çekecekti...hsg yerine kan tahliline gitmiştim ve müjdeli haberi almıştım... Inşallah seninde gerek kalmaz zeynepcim....
Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cümlemize inşallah ablacım... Çok şükür bende idare ediyorum.. Biraz bulantım oluyor onada şükür.. Yakında geçer sanırım... Randevu Gününü bekliyorum.Rabbim inşallah pıtpıtları duymayı nasip etsin canım... Duanızı eksik etmeyin gülüm...Nasipse eylülde inşallah ablacım. Sen nasılsın bakalım?
Amin canım inşallah.... Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hayırlı zaman da inşallah gülüm...Neresi canım tabi ki, iki ay sonra kesin çekileceğim.
Doktorum çekiyo ama çok pahalı, ağrısız çekilen yerlerde düşünüyorum.
Bir de parça gibi bir şey var rahim ağzının yukarısında diyince,
tedirgin oldum, inşallah acılı olmaz.
Amin ebrum inşallah, doğru zamanı bekliyo Rabbim.
Az kalmış güzelim, evde yavaş yavaş yaparsın.
Kız eltin vardı senin o ne yaptı
adet düzensizliği var diyodun,
tedavi oluyo mu?
Aynen canım hamile kalmakla olmadığını çok iyi anlayanlardan biriyim zaten.
Önemli olan sağlıklı bir 9 ay geçirip, sağ salim kucağımıza almak.
Rabbim nasip etsin , güzel haberlerini bekliyoruz.
Aşılaman inşallah olumlu geçsin canım. .
Amin ablacım inşallah..
Rabbim doğru zamanda nasip etsin ,
bir vakti var elbet bizler içinde ayırdığı bir günü var..
Amin canım en güzel dua, imtihanımızı layıkıyla verelim inşallah..
En önemlisi o.
Az önce bir arkadaşımla konuştum,
gelecek ay tüp bebek deneyecek kendisi..
Rabbim ona da bana da sana da ve burada isteyen tüm arkadaşlarıma,
zamanında sağlıkla nasip etsin inşallah..
Eltim doktora gitti, pko başlangıcı demiş doktor, kilo vermesini tavsiye etmiş. 2 ay klomen kullandı birde yumurta takibi yapıldı. Bakalım inşallah isteyen herkese nasip olur.ebrum inşallah, doğru zamanı bekliyo Rabbim.
Az kalmış güzelim, evde yavaş yavaş yaparsın.
Kız eltin vardı senin o ne yaptı
adet düzensizliği var diyodun,
tedavi oluyo mu?
Amin cümlemize inşallah abla. Olanlara hayırlı doğumlar, olmayanlara hayırlısıyla bebekler :) Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cümlemize inşallah ablacım... Çok şükür bende idare ediyorum.. Biraz bulantım oluyor onada şükür.. Yakında geçer sanırım... Randevu Gününü bekliyorum.Rabbim inşallah pıtpıtları duymayı nasip etsin canım... Duanızı eksik etmeyin gülüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?