Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

_Verda_ şişli de echomar var canım ağrısız çekiyolar bu sitede de reklamı var zaten video filan var bilgi alabilirsin orada ilgilenenlerde çok tatlı insanlar dr cevat bayrak da aynı şekilde çok tatlı bi dr ben yorum almak istiyorum dedim hemen arattırdılar dr u odadan bilgi verdi bana yanıma çıkamıyodu çünkü başkalarının filmleri çekiliyodu. Ben memnun kaldım ilacı verdiklerinde adet ağrısının biraz daha fazlası oldu kasıklarda baskı tarzında ama dayanılmayacak bişey değildi biz nelere katlanıyoruz.. 500 tl ödedim ben canım fiyat olarak

Amin gülüm inşallah... Sağolasın kuzum...

Canım ben de durumunu öğrenmek icin gelmistim simdi. Hakkında hayırlısı olsun canım. Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize. . Bu pihti da belki reglinle atılır. .Herhangi bir işleme gerek kalmaz

Canım Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin. Kendine iğne vurmak inan zor değil ben de hamile kalırsam hergün vurmam gerekiyor. İnş sağlıkla olsunda canım.

insallah canim amin ...
sagol canim insallah

Canim benim yenı gördüm bebis olmamasına üzüldüm ama kötü birsey yokmuş Dr da olumlu konusmus o açıdan sevindim cnm benim Rabbim daha çok dua etmeni ve doğru ve hayırlı zamanı bekliyor demek ki dualarım seninle kuzum hayırlı zamanda hayırlı evlatların olacak inşallah inanıyorum ben tez Zamanda güzel haberler için etiketlersin inşallah bi Al_pi m bi sen kaldın eskilerden dualarim sizinle inşallah sizin için herşey Güzel olur

Canimmmm :-* Miss kokulu meleklerin nasil iyimisiniz .. Hayat nasil su gibi geciyordur simdi sizde ..

_Verda_ kuzum herşeyin hayırlısı insaAllah inanman ve her güne umutla bakman çok güzel.. Rabbim en yakın zamanda hediyeni yollayacak insaAllah
Amin canım amin inşalllah..
Güzel günler göreceğimize inanıyorum ben.
Rabbim nasip edicek.

Eltim doktora gitti, pko başlangıcı demiş doktor, kilo vermesini tavsiye etmiş. 2 ay klomen kullandı birde yumurta takibi yapıldı. Bakalım inşallah isteyen herkese nasip olur.

Hayırlısı inşallah canım ben de pkoydum gebelikten önce.
Doğumla temizlendi umarım eltinde hamile kalır.
Rabbim nerede bebek için el açan kadın varsa
dualarını kabul buyursun. .

Canım şişli bana yakın sayılır.
Avrupa yakasındayım ben de.
Aklımda bulunsun, şu 2 aylık süreç geçsin
değerlendireceğim inşallah. .

Aynen canım inşallah regl sürelerinde atarım, soğan suyu içsem mi diyorum o da yardımcı oluyomuş ya.
bakalım nasip canım.

Amin canım cümlemizin. Ben kendime hiç iğne yapmadım canım o nedenle merak ediyorum,
sende pıhtılaşma mı var canım benim doktorum risk almamak için dedi.
Gebe kalınca iğnelere başlayacağım.

_Verda_ cnm bununla gecmiş olsun... İnşallah Rabbim en yakın zmnda yüzünü güldürür bu konuda

Amin canım benim.
Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah. .

Aynen canım haber veririm sana, dördüzler ne alemde?
seni özlüyoruz ama fazla da ses çıkaramıyoruz.
Malum 4 bebeğe birden bakmak ilgilenmek zor.
Rabbim yardımcın olsun.
Minnoşlarını da seni de öpüyorum. .

Hayırlısı inşallah canım ben de pkoydum gebelikten önce.
Doğumla temizlendi umarım eltinde hamile kalır.
Rabbim nerede bebek için el açan kadın varsa
dualarını kabul buyursun. .
Amin inşallah canım, Allah büyük inşallah yüreği hasretle yananların yangınını dindirir.

Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için... İnşallah seneye daha kalabalık kutlarız nasip olursa... 2 yıl bitti evliliğimizde totalde de 10 yıl bitti.. Al_pi
Daha yeniymissiniz yahu evlilikte ikinci kutlama :)
Geçen hafta da biz kutladık 4 bitti :-/
Seneye temmuzda insallah 3kisi kutlariz .. Amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…