- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Amin gülüm inşallah... Sağolasın kuzum...Eltim doktora gitti, pko başlangıcı demiş doktor, kilo vermesini tavsiye etmiş. 2 ay klomen kullandı birde yumurta takibi yapıldı. Bakalım inşallah isteyen herkese nasip olur.
Amin cümlemize inşallah abla. Olanlara hayırlı doğumlar, olmayanlara hayırlısıyla bebekler :) Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)
Canım ben de durumunu öğrenmek icin gelmistim simdi. Hakkında hayırlısı olsun canım. Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize. . Bu pihti da belki reglinle atılır. .Herhangi bir işleme gerek kalmazCanlarım şimdi çıktık doktordan..
Kese yok, kese sandığımız şey kan pıhtısı gibi bir parça.
Rahim ağzının ilerisinde yapışıklık yapmış hatta,
2 ay sonra rahim filmi çekileceğim..
Bu olur dedi önemsiz bir şey dedi.
Doktorum duruma göre yönlendirecek inşallah..
Eğer geçmezse bir işlemle alırız dedi..
Adet olacakmışım bir iki güne adetin 9. günü çağırdı.
Yumurta takibi yapacak inşallah,,
genetik test yaptırmıştım onun sonuçlarını
gösterdim, pıhtılaşma kromozom analizi vs.
sonuçlarıma iyi dedi, yalnız gebe kalırsan
karından her gün kendine iğne vurman gerekiyor.
riske atmak istemiyorum dedi.
@TaeYangvesselam_ four dahlia LeYLa_21 @deeploneliness
@derandirenE-brulim
Saye- @Saadetim33
Canım Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin. Kendine iğne vurmak inan zor değil ben de hamile kalırsam hergün vurmam gerekiyor. İnş sağlıkla olsunda canım.Canlarım şimdi çıktık doktordan..
@derandirenE-brulim
Saye- @Saadetim33
insallah canim amin ...Aynen canım hamile kalmakla olmadığını çok iyi anlayanlardan biriyim zaten.
Önemli olan sağlıklı bir 9 ay geçirip, sağ salim kucağımıza almak.
Rabbim nasip etsin , güzel haberlerini bekliyoruz.
Aşılaman inşallah olumlu geçsin canım. .
sagol canim insallah
Canlarım şimdi çıktık doktordan..
@derandirenE-brulim
Saye- @Saadetim33
Canimmmm :-* Miss kokulu meleklerin nasil iyimisiniz .. Hayat nasil su gibi geciyordur simdi sizde ..
Canim benim yenı gördüm bebis olmamasına üzüldüm ama kötü birsey yokmuş Dr da olumlu konusmus o açıdan sevindim cnm benim Rabbim daha çok dua etmeni ve doğru ve hayırlı zamanı bekliyor demek ki dualarım seninle kuzum hayırlı zamanda hayırlı evlatların olacak inşallah inanıyorum ben tez Zamanda güzel haberler için etiketlersin inşallah biAl_pi m bi sen kaldın eskilerden dualarim sizinle inşallah sizin için herşey Güzel olur
Amin canım amin inşalllah.._Verda_ kuzum herşeyin hayırlısı insaAllah inanman ve her güne umutla bakman çok güzel.. Rabbim en yakın zamanda hediyeni yollayacak insaAllah
Eltim doktora gitti, pko başlangıcı demiş doktor, kilo vermesini tavsiye etmiş. 2 ay klomen kullandı birde yumurta takibi yapıldı. Bakalım inşallah isteyen herkese nasip olur.
Canım şişli bana yakın sayılır._Verda_ şişli de echomar var canım ağrısız çekiyolar bu sitede de reklamı var zaten video filan var bilgi alabilirsin orada ilgilenenlerde çok tatlı insanlar dr cevat bayrak da aynı şekilde çok tatlı bi dr ben yorum almak istiyorum dedim hemen arattırdılar dr u odadan bilgi verdi bana yanıma çıkamıyodu çünkü başkalarının filmleri çekiliyodu. Ben memnun kaldım ilacı verdiklerinde adet ağrısının biraz daha fazlası oldu kasıklarda baskı tarzında ama dayanılmayacak bişey değildi biz nelere katlanıyoruz.. 500 tl ödedim ben canım fiyat olarak
Canım ben de durumunu öğrenmek icin gelmistim simdi. Hakkında hayırlısı olsun canım. Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize. . Bu pihti da belki reglinle atılır. .Herhangi bir işleme gerek kalmaz
Canım Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin. Kendine iğne vurmak inan zor değil ben de hamile kalırsam hergün vurmam gerekiyor. İnş sağlıkla olsunda canım.
Canim benim yenı gördüm bebis olmamasına üzüldüm ama kötü birsey yokmuş Dr da olumlu konusmus o açıdan sevindim cnm benim Rabbim daha çok dua etmeni ve doğru ve hayırlı zamanı bekliyor demek ki dualarım seninle kuzum hayırlı zamanda hayırlı evlatların olacak inşallah inanıyorum ben tez Zamanda güzel haberler için etiketlersin inşallah biAl_pi m bi sen kaldın eskilerden dualarim sizinle inşallah sizin için herşey Güzel olur
Amin inşallah canım, Allah büyük inşallah yüreği hasretle yananların yangınını dindirir.Hayırlısı inşallah canım ben de pkoydum gebelikten önce.
Doğumla temizlendi umarım eltinde hamile kalır.
Rabbim nerede bebek için el açan kadın varsa
dualarını kabul buyursun. .
Daha yeniymissiniz yahu evlilikte ikinci kutlama :)Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için... İnşallah seneye daha kalabalık kutlarız nasip olursa... 2 yıl bitti evliliğimizde totalde de 10 yıl bitti..Al_pi
Günaydın Kanka :) ❤Hayırlı, huzurlu pazarlar
Amin amin canım benim..Daha yeniymissiniz yahu evlilikte ikinci kutlama :)
Geçen hafta da biz kutladık 4 bitti :-/
Seneye temmuzda insallah 3kisi kutlariz .. Amin :)
Hayırlı pazarlar balım ...Hayırlı, huzurlu pazarlar
Günaydınlar canimsinHerkese Günaydinnnnn Musmutlu pazarlar ..
Naber kuzum?Günaydın Kanka :) ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?