Iyidir canimmm Kahvalti yaptik cay iciyorumNaber kuzum?
4 seneyi devirdiniz demek sizde, maşallah Rabbim nice seneleri birlikte ve aşk içinde çoluklu çocuklu geçirmeyi nasip etsin
Afiyet olsun Alpim :)Iyidir canimmm Kahvalti yaptik cay iciyorumSenden naber bol bol dinlenecegin gunler yaklasiyor :)
Amin canim aminnnnn.. ❤
İzin dönüşüde hiç bu kadar zor olacagini düsünmemistim diyeceksin :)Afiyet olsun Alpim :)
Bende öyle keyif yapıyorum :)
Son 5 - izine ayrılacağım için hiç bu kadar sevineceğimi tahmin etmemiştim :)
Napalım çalışmadan da olmuyor :) 3 sene Allah izin verirse rahatım sonrası Allah kerim :)İzin dönüşüde hiç bu kadar zor olacagini düsünmemistim diyeceksin :)
En güzel izin
Gzlim Bnm genel kontrol oldu, çok şükür temiz rahim içi ve bir sıkıntı görünmüyor... Glifor diye bir hap yazdı belki kullanan olmuştur aranızda ben ilk defa içecem,insülin direncini düzenliyormuş, pcoluların kullandığı bir hapmış... Dünde ihmal ettim almadım artık yarın başlarım. İnşallah şifa verir banadaKızlar selamn aleyküm..
Dün çok yogundum hic giremedim gece uykunun arasında girdim_Verda_ kuzum senin icin.. okudum ama yazamadim sevindim sagliksiz bi gebelik olmamasina.. Rabbim önce saglik sihhat nasip etsin sonra da en hayirli vakitte gönlümüzdekini insallah..
@hsevdaKartanesi_26
Kızlar sanki siz de gidecektiniz doktora ne yaptiniz..
Yanlis hatirliyo da olabilirim kusuruma bakmayın :)
Bu arada diger butun guzel arkadaslarim herkesler iyidir insallah nasilsiniizz .. ♡♡♡
Cuma günü yapmış gülüm, aldım kızımı sağlıkla kucağıma dedi çok şükür.DESIGNER27 sema doğum yaptı mı ki acaba?
Canimmmm :-* Miss kokulu meleklerin nasil iyimisiniz .. Hayat nasil su gibi geciyordur simdi sizde ..
Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza inşallah.Cuma günü yapmış gülüm, aldım kızımı sağlıkla kucağıma dedi çok şükür.
Sagol canimmm .. Amin insallah 3 kisi iyidir 4-5-6yı bir senede göze alamam :)Al_pi Ebush_354
Kuzularımm evlilik yıl dönümleriniz kutlu olsun sizin dee :) ♡♡♡
Insallah seneye kalabalık aileler oluruz 3 kisi 4 kisi oluruuz
Benim de 2 ay sonra 2. senemiz dolacak belkim 2. Yıl dönümüne gelir süprizimiz diyodum ama yaklaştı artık tık yok bende....
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize..
Daha bez markalarını mama markalarını tartışıcaaaz.. daha aman onu yedirme ben yedirdim alerji oldu felanlar.. diş cıkarttı cok gazı var uyumuyolar.. aaah ah hayali bilem nası mutlu etti beni...
3 sene miNapalım çalışmadan da olmuyor :) 3 sene Allah izin verirse rahatım sonrası Allah kerim :)
Cuma günü yapmış gülüm, aldım kızımı sağlıkla kucağıma dedi çok şükür.
Gzlim Bnm genel kontrol oldu, çok şükür temiz rahim içi ve bir sıkıntı görünmüyor... Glifor diye bir hap yazdı belki kullanan olmuştur aranızda ben ilk defa içecem,insülin direncini düzenliyormuş, pcoluların kullandığı bir hapmış... Dünde ihmal ettim almadım artık yarın başlarım. İnşallah şifa verir banadailgin için saol cnm Bnm, merak edip sorman büyük incelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?