Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Iyidir canimmm Kahvalti yaptik cay iciyorum Senden naber bol bol dinlenecegin gunler yaklasiyor :)
Amin canim aminnnnn.. ❤
Afiyet olsun Alpim :)
Bende öyle keyif yapıyorum :)
Son 5 - izine ayrılacağım için hiç bu kadar sevineceğimi tahmin etmemiştim :)

Kızlar selamn aleyküm..
Dün çok yogundum hic giremedim gece uykunun arasında girdim _Verda_ kuzum senin icin.. okudum ama yazamadim sevindim sagliksiz bi gebelik olmamasina.. Rabbim önce saglik sihhat nasip etsin sonra da en hayirli vakitte gönlümüzdekini insallah..
@hsevda Kartanesi_26
Kızlar sanki siz de gidecektiniz doktora ne yaptiniz..
Yanlis hatirliyo da olabilirim kusuruma bakmayın :)
Bu arada diger butun guzel arkadaslarim herkesler iyidir insallah nasilsiniizz .. ♡♡♡

Son düzenleme:
Al_pi Ebush_354
Kuzularımm evlilik yıl dönümleriniz kutlu olsun sizin dee :) ♡♡♡
Insallah seneye kalabalık aileler oluruz 3 kisi 4 kisi oluruuz
Benim de 2 ay sonra 2. senemiz dolacak belkim 2. Yıl dönümüne gelir süprizimiz diyodum ama yaklaştı artık tık yok bende....
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize..
Daha bez markalarını mama markalarını tartışıcaaaz.. daha aman onu yedirme ben yedirdim alerji oldu felanlar.. diş cıkarttı cok gazı var uyumuyolar.. aaah ah hayali bilem nası mutlu etti beni...

Gzlim Bnm genel kontrol oldu, çok şükür temiz rahim içi ve bir sıkıntı görünmüyor... Glifor diye bir hap yazdı belki kullanan olmuştur aranızda ben ilk defa içecem,insülin direncini düzenliyormuş, pcoluların kullandığı bir hapmış... Dünde ihmal ettim almadım artık yarın başlarım. İnşallah şifa verir banada ilgin için saol cnm Bnm, merak edip sorman büyük incelik

Canimmmm :-* Miss kokulu meleklerin nasil iyimisiniz .. Hayat nasil su gibi geciyordur simdi sizde ..

İyiyiz canım şükür onlar da iyi geciyor zaman 24 saatim bir oda içerisinde çocuklar ile ilgilenmektedir geçiyor hayat güzel ama ya :))

_Verda_ canım bende özlüyorum inan arada girip bende hasret gideriyorum aklım sizde bende sizi cok öpüyorum

Sagol canimmm .. Amin insallah 3 kisi iyidir 4-5-6yı bir senede göze alamam :)
Allah isteyene 2ser 3er bana tek tek versin :)

Cuma günü yapmış gülüm, aldım kızımı sağlıkla kucağıma dedi çok şükür.
DESIGNER27 ayy gelmis mi Inci sare .. Rabbim bahtini guzel eylesin darisi topikteki gün sayanlara insallah ..

Doguma girenler bizim isimlerimizi de söylesin o an kabul olurmus dualar

Canım benim burda birbirimizden baska merak eden mi var ki hep aklımdasnz..
Glifor duydum evet pcos olan ve icen cok var faydasini gorenler de var.. Sorun cikmamasina sevindim bu arada kuzum.. sende de pcos mu vardı onun icin mi glifor verdi dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…