- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Sagol canimmm .. Amin insallah 3 kisi iyidir 4-5-6yı bir senede göze alamam :)
Allah isteyene 2ser 3er bana tek tek versin :)
Dün doktora gitmişti sanırım.. Iki yumoş var biri 8 diğeri 11mm demiş sanırım doktoru canım...@hsevda canım sen ne yaptın yumoslarin ne alemdeymis..
Hemde sağlam bir pcoluyum cnmCanım benim burda birbirimizden baska merak eden mi var ki hep aklımdasnz..
Glifor duydum evet pcos olan ve icen cok var faydasini gorenler de var.. Sorun cikmamasina sevindim bu arada kuzum.. sende de pcos mu vardı onun icin mi glifor verdi dimi..
Sağolasın canım iyiyim çok şükür.. Nasip olursa inşallah 2 hafta sonra doktor randevumuz var...duanızı eksik etmeyin gülüm... Sen nasılsın canım?LeYLa_21 ablam sen nasılsin ne zaman pıtpıtlari duyacaksin insaAllah
Allah razı olsun cnm, yok tamamen seyrine bıraktık... Normalde böle bir miyom ameliyatından 6 ay sonra yasak kalkarmış, ama Dr iyi gördüğü için 1 ay yasak yeter demişti, dünde bakın ben bilmiyorum normalde yasaktır diyor.. Tamam hocam sizden gizli yapıyoruz dedimKartanesi_26 Tatlim herşeyin normal olmasına çok sevindim.. insAllah Rabbim güzel haberler duymayı nasip eder.
Tedaviye falan baslican mi yoksa şimdilik beklemede misin?
Böyle anlayışlı doktorlara bayılıyorum:)Allah razı olsun cnm, yok tamamen seyrine bıraktık... Normalde böle bir miyom ameliyatından 6 ay sonra yasak kalkarmış, ama Dr iyi gördüğü için 1 ay yasak yeter demişti, dünde bakın ben bilmiyorum normalde yasaktır diyor.. Tamam hocam sizden gizli yapıyoruz dedimkafanı boşalt hiç birşey düşünme gebe kaldığın zmn konuşacağız diğer aşamaları sen gecmişi unut dün evlenmiş Balayı çifti gibisiniz Dedi... Eşime döndüm beni o otele götür hmn dedim
Duamizdasin insaAllah abla...Sağolasın canım iyiyim çok şükür.. Nasip olursa inşallah 2 hafta sonra doktor randevumuz var...duanızı eksik etmeyin gülüm... Sen nasılsın canım?
Aaaaah keşke izni olsaBöyle anlayışlı doktorlara bayılıyorum:)
Gotursun kız birçok tanıdığım balayında hamile kaldı :)
Hemde sağlam bir pcoluyum cnmevet ilk kullanışım olacak bakalım faydSını bende görebilecekmiyim soğan kürünü uygulayım dedim üşendim
Ya hiç sorma o doktordan çıkınca bende öyle oluyorum herşey tamam yolunda diyorum.. Rabbim vardır bir hayır diğer aya nasipse insaAllah diyorum..Aaaaah keşke izni olsadün baktım haftasonu kaçamaklarına Alaçatı-İzmir turu vardı... Ama bu yaz ayda sadece 2 pazar izinli...saglık olsun diyorum işi olsunda Bunada şükür...
Dr bir vesile aslında ama en sonunda kafama göre bir Dr buldum özel muayenesine gidiyorum,yaklaşık 1 saat sürüyor her kontrol. sohbet eşliğinde ordan çıkınca diyorsun Kı tamam bu ay kesin hamileyim(Allahım duy sesimiziii)
Canım soğan kurunden sonra incir kuru yapın demişti saracoglu ben oyle yaptım yumurtlamana gerçektende faydası var.. baltarcincorekotu bende yaptım iki ay kadar çok kilo yaptı azıcık ama neysee ne yapalım çocuk yolunda herşey değerSoğan kürünü ihmal etme bence ben faydası olduguna inanıyorum ben 15 gün yaptım yarın son günüm bitiyo kür de ondan sonra da belki şu çörek otlu ballı karışımdan yaparım
Cnm bu akşam yapayım bariiii, inşallah faydasını görürüz şahsen bir arkadaşım soğan kürünü yaptığı ay hamile kaldı, 2. Çocuk için uğraşıyordu belki vesile olmuştur... İnciri aç karnına sabah yersende çok faydası oluyormuşSoğan kürünü ihmal etme bence ben faydası olduguna inanıyorum ben 15 gün yaptım yarın son günüm bitiyo kür de ondan sonra da belki şu çörek otlu ballı karışımdan yaparım
Cnm bu akşam yapayım bariiii, inşallah faydasını görürüz şahsen bir arkadaşım soğan kürünü yaptığı ay hamile kaldı, 2. Çocuk için uğraşıyordu belki vesile olmuştur... İnciri aç karnına sabah yersende çok faydası oluyormuşvesselam_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?