Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kartanesi_26 Tatlim herşeyin normal olmasına çok sevindim.. insAllah Rabbim güzel haberler duymayı nasip eder.
Tedaviye falan baslican mi yoksa şimdilik beklemede misin?

Hemde sağlam bir pcoluyum cnm evet ilk kullanışım olacak bakalım faydSını bende görebilecekmiyim soğan kürünü uygulayım dedim üşendim

Kartanesi_26 Tatlim herşeyin normal olmasına çok sevindim.. insAllah Rabbim güzel haberler duymayı nasip eder.
Tedaviye falan baslican mi yoksa şimdilik beklemede misin?
Allah razı olsun cnm, yok tamamen seyrine bıraktık... Normalde böle bir miyom ameliyatından 6 ay sonra yasak kalkarmış, ama Dr iyi gördüğü için 1 ay yasak yeter demişti, dünde bakın ben bilmiyorum normalde yasaktır diyor.. Tamam hocam sizden gizli yapıyoruz dedim kafanı boşalt hiç birşey düşünme gebe kaldığın zmn konuşacağız diğer aşamaları sen gecmişi unut dün evlenmiş Balayı çifti gibisiniz Dedi... Eşime döndüm beni o otele götür hmn dedim

Böyle anlayışlı doktorlara bayılıyorum:)
Gotursun kız birçok tanıdığım balayında hamile kaldı :)

Sağolasın canım iyiyim çok şükür.. Nasip olursa inşallah 2 hafta sonra doktor randevumuz var...duanızı eksik etmeyin gülüm... Sen nasılsın canım?
Duamizdasin insaAllah abla...
MasaAllah ya ne çabuk 8 haftalık olmuş ..
Bende iyiyim doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum işte.. bakalım Rabbim hayırlısini versin ayın birinde ilk yumurta muayanesine gidecem...

Böyle anlayışlı doktorlara bayılıyorum:)
Gotursun kız birçok tanıdığım balayında hamile kaldı :)
Aaaaah keşke izni olsa dün baktım haftasonu kaçamaklarına Alaçatı-İzmir turu vardı... Ama bu yaz ayda sadece 2 pazar izinli...saglık olsun diyorum işi olsunda Bunada şükür...
Dr bir vesile aslında ama en sonunda kafama göre bir Dr buldum özel muayenesine gidiyorum,yaklaşık 1 saat sürüyor her kontrol. sohbet eşliğinde ordan çıkınca diyorsun Kı tamam bu ay kesin hamileyim (Allahım duy sesimiziii)

Hemde sağlam bir pcoluyum cnm evet ilk kullanışım olacak bakalım faydSını bende görebilecekmiyim soğan kürünü uygulayım dedim üşendim

Soğan kürünü ihmal etme bence ben faydası olduguna inanıyorum ben 15 gün yaptım yarın son günüm bitiyo kür de ondan sonra da belki şu çörek otlu ballı karışımdan yaparım

Ya hiç sorma o doktordan çıkınca bende öyle oluyorum herşey tamam yolunda diyorum.. Rabbim vardır bir hayır diğer aya nasipse insaAllah diyorum..
Benim esimde yoğun çalışıyor yaa bakalım memlekte gidersek ailelerimizi görmeye ohh dicez..
Hep dua ediyorum iyi doktorlarla karsilayim diye ama mecbur devlete gidiyorum bakalım belki vesilesi orası olur..

Soğan kürünü ihmal etme bence ben faydası olduguna inanıyorum ben 15 gün yaptım yarın son günüm bitiyo kür de ondan sonra da belki şu çörek otlu ballı karışımdan yaparım
Canım soğan kurunden sonra incir kuru yapın demişti saracoglu ben oyle yaptım yumurtlamana gerçektende faydası var.. baltarcincorekotu bende yaptım iki ay kadar çok kilo yaptı azıcık ama neysee ne yapalım çocuk yolunda herşey değer

Cnm bu akşam yapayım bariiii, inşallah faydasını görürüz şahsen bir arkadaşım soğan kürünü yaptığı ay hamile kaldı, 2. Çocuk için uğraşıyordu belki vesile olmuştur... İnciri aç karnına sabah yersende çok faydası oluyormuş vesselam_

Kartanesi_26 evet canım bende yarın alayim diyorum uç tane yerim günde... arada adaçayı iciyordum,bugun hayitla karıştırdım iyi oldu yaa belki böyle içmeye devam ederim.. TaeYang öyle yaptım demişti sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…