Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayy canım ben de dedim bu ay ilk kez bir ateş takibi yapayım ama hiç bir şey anlamadım altta bazı günler için probably fertile dedi ama o kırmızı çizgidir vs hiç bir şey çıkmadı gerçi pcostan dolayı umutlu değilim ama belki bir şey görünür umuduyla yaptım ben de

Canım devam et olcmeye belki gec yumurtlama olur. Benim hep ates düşer o gun yumurtlardim. Korunurken de hep anliyordum akintidan. Ama bu ateste düşüş yükseliş yok sabit. Ama akıntı artik kurulasti. Ordan anladim maalesef

Evet canım beni düşünüyor ölmeden görmek istiyor.
Ateş ölçme yerine canım ovulasyon testi kullansan daha iyi o canım. Ben hiç onu yapmadım hiç anlamam da. Hayırlısı olsun benim de öyle dönemlerim oldu birinde Mr çekmek zorunda kalmıştım. Sen neden zehirlendin etten mi ?
Ebush_354 canım sen de ovulasyon yapsana o çok daha iyi. Ben yardımcı olurum.
Gaziantepte bi doktor pco olan kv komşusu hamile kaldı canım kanser hastalarına ait bi ilaç vermiş kızda bi şey anlamamış ama bebişi oldu ilk ay. Bana da çok dedi ama darbe oldu o tarihlerde.

Dun baktim gittigidyordan bi 50 li alacağım önümüzdeki ay. Aslında ates beni yaniltmadi bu zamana kadar. Bu ay böyle oldu.. Ikisini bir yaparım artık..

Canim benim cok cok sagoool iyiki varsin Rabbim kabul etsin dualarini insallah.. sen nasilsin iyimisin bu arada..

kizlar bu arada idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi var yapar yapmaz cikti
kuzuum cok sevindim yaaa insallah kan testi yaptirmissindir da bebis vardir gercekten :)

Selam kızlar nasılsınız? Bugün doktora gittim şükür her şey yolunda, ctg de kalp atışları olması gerektiği gibi çıkmadı, doktor uyuyorsa sorun yok ama uyanıksa iyi değil dedi... yarın tekrar gideceğim. Bakalım Rabbim hayırlısını versin.

yamukprenses hoşgeldin ablam gözlerimiz yollarda kaldı Özlettin kendini

@hsevda gözün aydın gülüm inşallah kan sonucun da olması gerektiği gibi çıkar. Allahım hayırlısını nasip etsin.

Al_pi @Saadetim33 kızlar nerelerdesiniz, merak ettim sizleri?

@deeploneliness geçmiş olsun kuzum

Ben ilk defa bu yolu denedim normalde kendiliğimden adet olamadığımdan acaba ateşten ne anlaşılabilir niyetiyle yaptım.. Bakalım canım devam edicem kullanmaya bu adette (eğer görebilirsem tabii) hsg den sonra bir sonraki denemeye kadar doktor progestanla adet gördürmeye çalışıcak o zaman daha net sonuç alırım heralde bu yöntemden.. Sen ne zamandan beridir deniyorsun canım açıklamaşara baktığımda ilk 2-3 aydan sonra öğreniliyor deniyor

Canım açıkcası ilaçsız adet görmediğimden pek umutlu bir şekilde başlamadım açıkcası... Hsgden sonra doktor bir sonraki transfer denemesine kadar progestan kullandıracak onla adet görmemi sağlayacak açıkcası bu ay acaba öğrenir miyim niyetiyle yaptım onu.. Ama o dönemde ovulasyon kullanmayı düşünüyorum canım ben de.. Pcos luların işi tamamen mucize canım benim de nerdeyse 2 aydır görmediğim adette kimyasal gebelik geçirdim ocak ayında

Canım minik uyuduğu içindir inşallah sen içini ferah tut... Yarın güzel haberlerle gelirsin eminim kuzum

Ebrum merhaba canım. Umarım prensesimiz uyumuştur annesi,gönlünü ferah tut inşallah birşey çıkmaz. Beni etiketle yarın doktordan gelince

2 gün önce benim de kontrolüm vardı ve benimki de uyuyordu canım. Uyurken ters dönmüştü uyanıkken de kıpır kıpırdı maşallah. Seninki de kesin uyuyordur. Kalbini ferah tut.

Canım minik uyuduğu içindir inşallah sen içini ferah tut... Yarın güzel haberlerle gelirsin eminim kuzum
Amin inşallah Ebru'm sağolasın
Her aklıma geldiğinde sizler için dua ediyorum, Rabbim sizlerede tattırsın inşallah.
Ebrum merhaba canım. Umarım prensesimiz uyumuştur annesi,gönlünü ferah tut inşallah birşey çıkmaz. Beni etiketle yarın doktordan gelince
İnşallah deranım sağol, yarın öğlen gideceğim sonrasında haberdar ederim sizleri :*
E-brulim kuzummm uyuyodur bal böcegi sakın hic stres yapma annesi :) ♡
Allah razı olsun adaşım öyledir inşallah, Rabbim hayırlısıyla vaktinde doğmayı nasip etsin.
2 gün önce benim de kontrolüm vardı ve benimki de uyuyordu canım. Uyurken ters dönmüştü uyanıkken de kıpır kıpırdı maşallah. Seninki de kesin uyuyordur. Kalbini ferah tut.
Maşallah Allah nazarlardan saklasın meleğini kuzum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamamıştık, allahtan hayırlısı bakalım yarın ne çıkacak.

Selam Ebrum. Sağolasın canım. Bebis bir kac gündür yoruldu ondan uyuyordur annesi. Sen gönlünü ferah tut. Bir sey olmaz

Ben bayadir bu yontemi kullanıyorum. Ilk gebeligimde de bu sekilde hamile kaldım. Inşallah o kadar beklemeye gerek kalmaz canım. Guzel haberi alırsın. Hsg yi ne zamana düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…