Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

_Verda_ iyiyim canım çok şükür, sıcaklar fena baydı ama ya.
gece uyuyamıyorum.
sen nasılsın bakim :)
bayadır yoksun buralarda.

İyiyim güzelim evet çok yoğundum giremedim..
Misafirlerim vardı şehir dışından,
sonra onlar gitti kv taşındı memlekete derken
baya yoğunluk vardı anlayacağın..
Sıcaklar çok beter akşamları terasta serinliyoruz,
evim çok sıcak oluyo
hele dışarı çıkınca çok kötü oluyorum.
Sen ne zaman çıkıcaksın izine canım?

kaynanayı yolculadın demek gözün aydın
burası da çok fena, bütün camlar açık ama yanıyoruz resmen.
canım ben Allah kısmet ederse eylül sonunda 32 haftayı bitirip doğum iznine çıkayım diyorum ama kesin bilmiyorum.
yıllık iznim yalan oldu zaten.
artık eşim çıkamayacağı için benim de almamın bi anlamı kalmadı.

Hadi yaa üzüldüm canım keşke ufak bir tatil yapsaydınız beraber..
Neyse hayırlısı seneye oğlunuzla yaparsanız inşallah..
Evet kv ve kp^yi yolculadık, şimdilik buradaki evlerini kapatmıycaklar,
bir orada bir burada zaman geçirecekler..
İsim işini naptınız, karar verebildiniz mi?

eşimin izin alabileceği tek tarihti o tarih ya da anca ekimde, o zaman da ben gidemem artık.
kısmet değilmiş Allah'tan rezervasyon filan yaptırmadım gidecekti paralar yoksa :)
isme daha karar vermedik, beğenemiyorum yaa. yiğit, ediz, uras filan olabilir ya da ikili kombinasyonları
yiğit güzel ama kuzenimin de adı.
gerçi kendisi 40 yaşında filan ve senede bir ya görüyorum ya görmüyorum ama bilemedim.
eşim de bi ismi babasının adı olsun istiyor ben kesinlikle istemiyorum.

Ay sinir oluyorum şu erkeklerin babalarının isimlerini koymak istemelerine..
yiğit güzel isim canım
beğendim.
hayırlısı olsun inşallah..

Evet canım olmazsan bi baktır inş bi şey yoktur. 3 yıllık evliyiz canım. Ancak kısmet oldu. İlk yıl uçak biletimizi firma iptal etti başka tarih verdi 2. Yıl annem vefat etmişti geçen yıl eşim çalışmak zorundaydı gıcık olmuştum kendisine kendim gitmiştim ancak bu yıl rayına oturdu bazı şeyler çok şükür.

İnşallah canım inş iyi insanlara denk gelirler. Görünen köy kılavuz istemiyor canım her yerimde küçük emrah gibi sivilce çıkmaya başladı. Regl olacm zaten kullandığım ilaçta kisti düşürmek için ben eylülü bekliyorum nasip sonra olmazsa aralıkta denerim ekim kasım istemem. Dinlenirim.
Çiğköfte partisi güzeldi. Cicilerimi giydim. Sağol canım. İnş Rabbim bereketi bol kazançlar versin hepimize.
Sen de durumlar nasıl şu aralar?

umutLatahzen canım inofolice devam et.. İnşallah güzel haberlerini alırız..
Saye- test sonucunu merakla bekliyorum. Artık bir bebiş haberi gelse de şu topik bir şenlense

insallah canim benim insallah hayirlisi Rabbimden..

Artik hangi aya Mevlam nasip edecek bilemiyorum ama dedigin gibi ibsallah hayirlisiyla olur kuzum..

Amin canim benim insallah evet inofolic kullaniyorum hatta kutusu bitince direk alip 2. Kutudan devam etsemmi diye dusunuyorum..
Bu arada sonuc ne olacak Rabbim bilir ama bu sefer cok umut doldu icin ilk kez.. bakalum Rabbimden hayirlisi..

umutLatahzen canım inofolice devam et.. İnşallah güzel haberlerini alırız..
Saye- test sonucunu merakla bekliyorum. Artık bir bebiş haberi gelse de şu topik bir şenlense
amin canim insallah hayirlisiysa olur
Saye- yarın nöbetçiymişsin, direkt kan versene :)
dur beni gaza getirme seytan dürtüyor zaten yapsam mi acaba bugün 12. gün
Saye- Heyecanla bekliyorum güzel haberini,
inşallah canım benim..
zeynepcim cook tesekkkür ederim seninde diger arkadaslarinda hayirli haberlerini aliriz insallah aminn
seni özledik canim arada bekleriz dualarina da yürekten amin diyorum

kizlar bu arada idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi var yapar yapmaz cikti
ayyyyyyyyyyyyyyyyy hayırlı olsun canım benim...biliyordum valla içime doğmuştu ama umut vermemek için yazmadım ablacım...sana çok dua etmiştim haticem....Rabbim dualarımızı kabul etti ...sağlıkla kucakla inşallah canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…