_Verda_ iyiyim canım çok şükür, sıcaklar fena baydı ama ya.
gece uyuyamıyorum.
sen nasılsın bakim :)
bayadır yoksun buralarda.
kaynanayı yolculadın demek gözün aydınİyiyim güzelim evet çok yoğundum giremedim..
Misafirlerim vardı şehir dışından,
sonra onlar gitti kv taşındı memlekete derken
baya yoğunluk vardı anlayacağın..
Sıcaklar çok beter akşamları terasta serinliyoruz,
evim çok sıcak oluyo
hele dışarı çıkınca çok kötü oluyorum.
Sen ne zaman çıkıcaksın izine canım?
kaynanayı yolculadın demek gözün aydın
burası da çok fena, bütün camlar açık ama yanıyoruz resmen.
canım ben Allah kısmet ederse eylül sonunda 32 haftayı bitirip doğum iznine çıkayım diyorum ama kesin bilmiyorum.
yıllık iznim yalan oldu zaten.
artık eşim çıkamayacağı için benim de almamın bi anlamı kalmadı.
eşimin izin alabileceği tek tarihti o tarih ya da anca ekimde, o zaman da ben gidemem artık.Hadi yaa üzüldüm canım keşke ufak bir tatil yapsaydınız beraber..
Neyse hayırlısı seneye oğlunuzla yaparsanız inşallah..
Evet kv ve kp^yi yolculadık, şimdilik buradaki evlerini kapatmıycaklar,
bir orada bir burada zaman geçirecekler..
İsim işini naptınız, karar verebildiniz mi?
eşimin izin alabileceği tek tarihti o tarih ya da anca ekimde, o zaman da ben gidemem artık.
kısmet değilmiş Allah'tan rezervasyon filan yaptırmadım gidecekti paralar yoksa :)
isme daha karar vermedik, beğenemiyorum yaa. yiğit, ediz, uras filan olabilir ya da ikili kombinasyonları
yiğit güzel ama kuzenimin de adı.
gerçi kendisi 40 yaşında filan ve senede bir ya görüyorum ya görmüyorum ama bilemedim.
eşim de bi ismi babasının adı olsun istiyor ben kesinlikle istemiyorum.
işte ben de sinir oluyorum, birkaç haftadır bunu istiyo ama koydurmam yaniAy sinir oluyorum şu erkeklerin babalarının isimlerini koymak istemelerine..
yiğit güzel isim canım
beğendim.
hayırlısı olsun inşallah..
Evet canım olmazsan bi baktır inş bi şey yoktur. 3 yıllık evliyiz canım. Ancak kısmet oldu. İlk yıl uçak biletimizi firma iptal etti başka tarih verdi 2. Yıl annem vefat etmişti geçen yıl eşim çalışmak zorundaydı gıcık olmuştum kendisine kendim gitmiştim ancak bu yıl rayına oturdu bazı şeyler çok şükür.Sabah test yaptım canım negatif beklediğim gibi ama adet olmamak beni daha da üzdü çok düzenliydi benm düzenim bozuldu yaa.. ne yapsam bilmiyorum 1 hafta daha olmazsam dr a giderim belki zaten hsg yi de göstermem gerekiyo.. sende tatile gidecekmişsin çok sevindim senin adına ne güzel değişiklik olur kaç yıllık evliydin canım ilk tatilimiz demişsin baş başa
İnşallah canım inş iyi insanlara denk gelirler. Görünen köy kılavuz istemiyor canım her yerimde küçük emrah gibi sivilce çıkmaya başladı. Regl olacm zaten kullandığım ilaçta kisti düşürmek için ben eylülü bekliyorum nasip sonra olmazsa aralıkta denerim ekim kasım istemem. Dinlenirim.Inşallah onlara bakan cok iyi sahipleri olur. Canım Rabbim büyük hic ummadığın anda yüzün guler belki deAldıklarını güle güle kulan insallah.. Tatilde de bütün sıkıntılar gider. . Desarj olup gelirsiniz..Bu arada çiğ köfte partisinde iyi eğlenceler. .Afiyet olsun :)
umutLatahzen canım inofolice devam et.. İnşallah güzel haberlerini alırız..
Saye- test sonucunu merakla bekliyorum. Artık bir bebiş haberi gelse de şu topik bir şenlense
Nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle yap canım. Ben migrostan kestane balı almıştım küçücük bi şey 60 tl idi. İnş diğer aya gerek kalmaz ama diğer ay yiyebilirsin gerçekten bana çok iyi geldi canım.
Yavrunun bi tanesine sahip çıktı. İnş iyi yerlere giderler. Öpüyorum sürekli doyamadım.
4 saat avm de kalmışım zaman nasıl geçti hiç anlamadım yarım saat sonra da çiğköfte partisine gidiyorum. Ayaklarım dinlensin ya. Ürünlerin bazıları indirimdeydi ama bazıları gene aynıydı. Eylülde kredi kartı taksidim az olduğundan aldım bayağı bi şey
Pazar günü regl olmam lazım. Ki hamilelik beklemiyorum suratım sivilcelendi. Sivilce olunca regl oluyorum. Ayrıca kist ilacı kullanıyorum düşsün diye. Bu hormon hapı bana kilo aldırdı hep. Ondan ümidim yok yani gram yok bu ay bi şey beklemiyorum. Zaten cumartesi gece yola çıkacağız eşimle tatile gidiyoruz. Bi de o halde tatil artık ne diyeyim. Yine se şükür bu arada ikimizin başbaşa ilk tatili çok şükür.
Aleyküm selam canıım.. yumurtan inşallah bebiş getirir sana.. inofolic kullanıyosun sanırım ona devam et çok faydalı yumurta kalitesi için bir zararı da olmaz.. en azından çatlayana kadar devam etmeni öneririm
amin canim insallah hayirlisiysa olurumutLatahzen canım inofolice devam et.. İnşallah güzel haberlerini alırız..
Saye- test sonucunu merakla bekliyorum. Artık bir bebiş haberi gelse de şu topik bir şenlense
dur beni gaza getirme seytan dürtüyor zatenSaye- yarın nöbetçiymişsin, direkt kan versene :)
zeynepcim cook tesekkkür ederim seninde diger arkadaslarinda hayirli haberlerini aliriz insallah aminn
seni özledik canimCanlarım sizi unuttum,sizden koptum sanmayın,uzaktan izliyorum okuyorum hepinizi.
Yeni hamile arkadaşlarım ve tedavi olup bu süreci umut ve heyecanla bekleyen canlarım sizleri de görüyorum,kabul olur mu bilmem ama dualarım hep sizinle.
ayyyyyyyyyyyyyyyyy hayırlı olsun canım benim...biliyordum valla içime doğmuştu ama umut vermemek için yazmadım ablacım...sana çok dua etmiştim haticem....Rabbim dualarımızı kabul etti ...sağlıkla kucakla inşallah canım benim...kizlar bu arada idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi var yapar yapmaz cikti
Hemen gidip kan veriyorsun Hatice :)kizlar bu arada idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi var yapar yapmaz cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?