işte ben de sinir oluyorum, birkaç haftadır bunu istiyo ama koydurmam yani
bi aileye aynı isimden bir kişi yeter.
Günaydın enyam nasılsın :)Aynen canım bizimkinin de anası benim adımı koyun kız olursa diyodu,
deli oluyodum...
Günaydın enyam nasılsın :)
Bizimkiler iyidirler hiç öyle istekleri olmadı da kocama nedense bi istek geldi ama ben istemiyorum kesinlikle :)
Olabilemez yani
Burası da fena ama dün gece yağmur yağdı baya da serinledi ortalık.Günaydın kuzum iyiyim valla hala kahvaltı yapmadım direniyorum,
tek başına insan bir şey yemek istemiyo bide sıcak zaten istanbul kavruluyo.
Sen nasılsın, @hsevda dan haber bekliyorum, pozitif çıkıcak inşallah!!
Sizinkiler anlayışlı insanlarmış, canım bizimkilerin istekleri bitmezdi =)
Eşini ikna edersin sen.
Tek erkek mi
kesin ondan koymak istiyodur. . .
Amin sağolasın canım. Güzel geçmesine sevindim. Benim yumurtlama günlerimdi . Ama sanırım sanırım yumurtladım ve boş geçti günler hayırlısı olsun.Evet canım olmazsan bi baktır inş bi şey yoktur. 3 yıllık evliyiz canım. Ancak kısmet oldu. İlk yıl uçak biletimizi firma iptal etti başka tarih verdi 2. Yıl annem vefat etmişti geçen yıl eşim çalışmak zorundaydı gıcık olmuştum kendisine kendim gitmiştim ancak bu yıl rayına oturdu bazı şeyler çok şükür.
İnşallah canım inş iyi insanlara denk gelirler. Görünen köy kılavuz istemiyor canım her yerimde küçük emrah gibi sivilce çıkmaya başladı. Regl olacm zaten kullandığım ilaçta kisti düşürmek için ben eylülü bekliyorum nasip sonra olmazsa aralıkta denerim ekim kasım istemem. Dinlenirim.
Çiğköfte partisi güzeldi. Cicilerimi giydim. Sağol canım. İnş Rabbim bereketi bol kazançlar versin hepimize.
Sen de durumlar nasıl şu aralar?
Tebrik ederim topiğimizin en yeni anne adayı.. Kan testi ile kesinleşsin inş.kizlar bu arada idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi var yapar yapmaz cikti
Burası da fena ama dün gece yağmur yağdı baya da serinledi ortalık.
İşe geldim ben de :)
Hatice'den çok umutluyum, güzel haberini alıcaz inşallah bugün :)
Eşim 3 erkek kardeş ya :)
Bi de 1 yaşında yeğeni var onun da adı dede adı değil.
Koymak istemiyorum sonuçta kendi babamın da adı var yani, ona ayıp olmaz mı bana ne ya :)
Zaten hiç sevmem dede nine ismi konulmasını.
Iyiyim canım is yerindeyim.. Sen nasılsın canım?@deeploneliness Özlemciğim nasılsın canım
nerelerdesin?
SICAKTA İŞTE ÇEKİLMİYOR YA...AYAKLARIMI UZATIP YATMAK İSTİYORUM..İKİ GÜNDÜR BİR UYKU HALİ VAR BENDE ACAYİP...Iyiyim canım is yerindeyim.. Sen nasılsın canım?
Aynen canım ya isyan etmek gibi olmasın ama acayip bir nem var burda da gece uyuyamıyoruz. Vantilatörle yatıyoruz.. Sen bir de hamilesin canım biz böyleysek seni düşünemiyorum. Allah kolaylık versin hemşerim..SICAKTA İŞTE ÇEKİLMİYOR YA...AYAKLARIMI UZATIP YATMAK İSTİYORUM..İKİ GÜNDÜR BİR UYKU HALİ VAR BENDE ACAYİP...
Canım çok sevindim maşallah. Kanda da çıkar artık. Yaşasın bu ayda boş geçmedi bir hamiş oldu.kizlar bu arada idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi var yapar yapmaz cikti
Yumurtlamadan 2 gün önce bile beraber olsan canım kız bebekse spermler yavaş hareket ettiğinden yine döllenme gerçekleşebilir canım. Allah hakkında hayırlısını versin canım.Amin sağolasın canım. Güzel geçmesine sevindim. Benim yumurtlama günlerimdi . Ama sanırım sanırım yumurtladım ve boş geçti günler hayırlısı olsun.
Tebrik ederim topiğimizin en yeni anne adayı.. Kan testi ile kesinleşsin inş.
Iyiyim canım is yerindeyim.. Sen nasılsın canım?
amin canım sağolasın...valla bizde açıyoz vantilatörü ya...yoksa gerçekten durulmuyor..Aynen canım ya isyan etmek gibi olmasın ama acayip bir nem var burda da gece uyuyamıyoruz. Vantilatörle yatıyoruz.. Sen bir de hamilesin canım biz böyleysek seni düşünemiyorum. Allah kolaylık versin hemşerim..
Evet canım avrupa yakasındayim. Yağmur yağsa da pek bir sey farketmiyor. Bi iki hafta böyle gider sonra düzelir en azindan nem orani azalir diye tahmin ediyorum. .Bende evdeyim canım iş yerin avrupa yakasında mıydı?
çok sıcak buralar, bazı bölgelerde yağmur varmış ama..
Ay babacığın seni düşünüyor. Öp ellerinden benim icin. Torunu da gelir bekletmez inşallah♥Bilmiyorum ki kuzum ben de bu sans varken..Kader resmen olmasin diye uğraşıyor. Geçen ay da tam yumurtlama dönemine acillik olmustum gıda zehirlenmesi. Bu ay da kaçırdım ates tablosu kurbani oldum resmen. Tablomu vesona gondereyim ne dicek acaba?Tünaydın kızlar
Babacım aradı biraz önce ülke tvde tüp bebek tedavisi için bir doktor konuşuyormuş. Onu seyret dedi.Ah ah babacım çok takıyor. Beni bir ziyaret var çaktırmadan oraya götümeyi düşünüyor.
Bu arada dinliyorum kızlar. Doktor bazen rahimde perde varsa ultrasonla görünmüyor diyor. İleri teknik kullanılmalı dedi kızlar. Mutlaka hsg çektirin diyor. Zaman kaybetmeden tüp bebek merkezlerine gidin diyor ama bilmiyorum ???ben dinleyeyim sizlere yaZarım. Ben tv de geri alabiliyorum programı ama şu anda var izleyebilirsiniz
Canım çok sevindim maşallah. Kanda da çıkar artık. Yaşasın bu ayda boş geçmedi bir hamiş oldu.
Yumurtlamadan 2 gün önce bile beraber olsan canım kız bebekse spermler yavaş hareket ettiğinden yine döllenme gerçekleşebilir canım. Allah hakkında hayırlısını versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?