Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

maşallah gülüm..Rabbim sağlıkla kucaklamanıda nasip etsin gizemcim...cümlemizede inşallah...adıda çok güzelmiş bizede dua et canım...benim kızımda çok erkek kardeş istiyor..Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah...bulantım bu günleri biraz hafifledi...kızımda hiç olmamıştı ama bunda çok bulantım oldu doktorun verdiği ilaçtan bile aldım düşün yani...
amin gülüm...inşallah...Rabbim cümlemize herşeyin hayırlısını versin kuzum...
amin haticem inşallah gülüm...duanızı eksik etmeyin üzerimizden...

LeYLa_21 Amin Ablacim Amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Ederim tabi abla her zaman duamdasiniz Allah kızının gönlüne göre versin abla saglicakla bir erkek kardeşi olur belki

Amin kuzum amiiin nasipten öte köy yok gercektende nasip olsun yeter..

Kızlar uyuyan güzeli zorla da olsa uyandırdık :) her şey yolundaymış hamd olsun. Allah hepinizden razı olsun

Eve gidiyorum şimdi varınca geçmişe bakacağım.

Kuzum çok şükür bebişin iyi olmasına sevindim..
Dediğin gibi her kötü günde bi ardayız daha ne olsun çok şükür
..

umutLatahzen canım benim 16.gun benimki o kadardi 30-31 günde adet oluyorum..
Yok işte vermedi doktor bisey soramiyorumda bekleyelim bakalım

Anladım kuzum ben de yarın tekrar gitcem kontrole bakalım bi degişme olmuşmu insallah olmuştur dua edin bana :)

Amin kuzum amiiin nasipten öte köy yok gercektende nasip olsun yeter..

Kaçta randevu canım?
İnşallah iyi geçer görüşme,
peş peşe gebelik haberi gelsin
inşallah diğer liste kalmasın.
Hamiş listesi kabarsın!

Kaçta randevu canım?
İnşallah iyi geçer görüşme,
peş peşe gebelik haberi gelsin
inşallah diğer liste kalmasın.
Hamiş listesi kabarsın!

Amin amiiiin kuzum saatim net degil suan bakalım sabah giderim muhtemelen kuzucum ..

Akşam kahveleriniz benden kızlar. . .

Ooohh kuzum süper görünüyor ellerine sağlık afiyet bal olsun..

O zaman koyabilirsin bence canım, adı gibi yiğit olur inşallah.
Benim bulantılar hala var canım, istifra da ediyorum hala. Sanırım sonuna kadar devam edecek. Şükür sen atlatmışsın.
kizlar güzelce uyudum cok yorgundum ...
Bundan sonra kendini yormak yok kuzum
Gördün mü annesi uyumuş iyiymiş. Demek ki sen bu büyüsün yataklardan kaldıramazsın annesi. İnş her şey yolunda gider.
Cumartesi gece yola çıkacağız canım. İnş sağ salim gitmek nasip olur.
Evet biraz uykucu olacak herhalde :)
Az kalmış canım güle güle gidin sağ salim gelin inşallah. Güzel bir tatil geçirmenizi dilerim.
ebrum cok sevindim rabbim saglikla dogurup kucagina alacagin günleride göstersin cok az kaladi...
Amin Hatice'm darısı sizlere hayırlısıyla. Allahım en taze annemiz sensin ne kadar heyecanlı :)
Bu siteye üye oluş amacım gebelikti.
Erkek olursa deran kız olursada diren:) diye öyle içimden geçirmiştim
Allah nasip ederse Diren koyacağım canım
Rabbim hayırlısıyla ismini koymayı nasip etsin canım
E-brulim amin kuzum hepimizin inşallah. Cok ta su içiyorum canım ama iste herkeste oluyormuş sanırım bu sislikler
Tabi gülüm normal o şişlikler, hamileliğin sonlarına doğru artıyor.
E-brulim çok şükür ki canım bir problem yokmuşş gözümüz aydın.. Az kalmış canım hazırlıklar tamam mı bebişe
Daha bir kaç eksiğim var kuzum onları da önümüzde ki hafta hallederim inşallah.
E-brulim Bebeğinin iyi olmasına sevindim canım..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. .
Allah razı olsun darısı sizlere güzelim
Kuzum çok şükür bebişin iyi olmasına sevindim..
Dediğin gibi her kötü günde bi ardayız daha ne olsun çok şükür
..
Sağolasın adaşım çok teşekkür ederim

Bundan sonra kendini yormak yok kuzum
ahh canim pazartesi nöbetciydim carsamba gene nöbet tuttum yarin egitime gidecegim pazar gene nöbete gitcem bu hafta cook yogun geciyor insalalh daha sonrasinda dinlenirim
Amin Hatice'm darısı sizlere hayırlısıyla. Allahım en taze annemiz sensin ne kadar heyecanlı :)
insalalh öyledir canim cok karisik duygular icindeyim cumartesi sonucumu alinca daha da rahatlarim insallah esime söyledim cok heyecanli oda cok sevindi...

İş yerine ne zaman bildireceksin peki? Hani hamile olunca nöbet tutturmazlar herhalde?

Allah mutluluğunuzu daim etsin gülüm. İnşallah sonucun artmış olacak.

Evet kanda gebelik testi sonucu 1.2 çıktı gebelik testinde silik pembe çıktı kullandığım ilaç primolut suan sadece
O ilacın ne olduğunu bilmiyorum ama bazı ilaçlarda hcg çıkarıyor. Ya da testi çok beklettiysen öyle olmuştur geçersiz. 1.20 olmaz canım hamile. Yarın bi daha baktır aklında kalacaksa

İş yerine ne zaman bildireceksin peki? Hani hamile olunca nöbet tutturmazlar herhalde?

Allah mutluluğunuzu daim etsin gülüm. İnşallah sonucun artmış olacak.
canim 24 haftaya adar nöbet tutmak zorundayim ondan sonrada mesaiye geciyorsun bizim iste. bakalim bi kalp atislarini falan duyalim bildiririm insallah

Selam kızlar
Saye- cnmmmm yeni ögrendim coook Mutlu oldum,bende çok umutluydum senden inşallah kat kat artar değerin,Rabbim sağlıcakla kucagınA almayı nasip etsin E-brulim elif uyurken niye rahatsız ediyorsunuz ama sizde maşallah cnm inşallah bundan sonrasında da sorunsuz sıkıntısız dilediğin gibi geçer... Elif'i okşa Bnm için

canım ambulansta çalışamaz raporu alabilirsin.
hatta nöbet tutamaz da alırsan mesaiye vermek zorunda kalırlar.
salla ambulansta çalışma.
mesai beni korkutuyor canim nöbete alisinca ama mecburen gececegim artik bakalim ilk kontrol bi olsun insallah bi aksilik cikmz
canim cook tesekkür ederim rabbim isteyen herkese yasatsin insallah
Saye- kuzuuuuu hayirli olsun canim gecen sene bu zamanlar bende ayni duygulari yasiyordum senin de yaşayacağına inaniyordum hislerimde yanilmadim inşallah devamı gelir degerin artar sağlıklı olur bebislerin
canimm cok sagol evet sen söylemistin insallah degerim artar .. senin ilk beta degerin kacti

canimm cok sagol evet sen söylemistin insallah degerim artar .. senin ilk beta degerin kacti
Ben 15. gun test yapmistim 169 cikmisti o yuzden senin 12. Gune göre 46 sanirim yani 15. Gune 100u gecer die düşünüyorum o yuzden bebekler dedim cogul ihtimali yüksek rabbim gönlüne göre versin cnm

Ben 15. gun test yapmistim 169 cikmisti o yuzden senin 12. Gune göre 46 sanirim yani 15. Gune 100u gecer die düşünüyorum o yuzden bebekler dedim cogul ihtimali yüksek rabbim gönlüne göre versin cnm
insallah hayirlisi canim cumartesiyi iple cekiyorum sonucu görmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…