maşallah gülüm..Rabbim sağlıkla kucaklamanıda nasip etsin gizemcim...cümlemizede inşallah...adıda çok güzelmiş bizede dua et canım...benim kızımda çok erkek kardeş istiyor..Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah...bulantım bu günleri biraz hafifledi...kızımda hiç olmamıştı ama bunda çok bulantım oldu doktorun verdiği ilaçtan bile aldım düşün yani...LeYLa_21 32haftaligiz abla doktor gün vermedi gününde olursa ekimin ilk haftası inşallah hersey yolunda sukur abla sekeri de dengeledik zaman azaldikca nefes problemi yaşıyorum sislikler arttı yine de çok şükür. Erkek abla Miraç olacak inşallah ismi. Senin nasıl gidiyor bulantı falan oluyor mu
amin gülüm...inşallah...Rabbim cümlemize herşeyin hayırlısını versin kuzum...Amin inşallah canım. Yiğit ismini çok beğeniyorum eğer kuzeninle fazla görüşmüyorsan olabilir ama sürekli aynı ortamda bulununca karışıklık oluyor. İnşallah gönlüne göre bir şey bulursun.
Bu arada bulantıların geçti mi gülüm senin?
Allah yardımcın olsun kuzum, havalarda sıcak olunca iyice şişiyordur her yerin. Bol su içmek önlüyormuş birde işte ayaklarını havaya dikeceksin olabildiğince.
Amin cümlemizin evladı inşallah... Sen isime karar verdin mi canım?
En güzelini yapmışsın abla, Rabbim her şeyin en iyisini bilir. Hakkımızda her daim hayırlısını versin. Senin stres yapmaman da iyi, bebiş etkilenmesin.
amin haticem inşallah gülüm...duanızı eksik etmeyin üzerimizden...amin canim insallah o günleri görürüm ne heyecanlidir...
insallah canim insallah kat kat artar
amin canim insalah
ebrum cok sevindim rabbim saglikla dogurup kucagina alacagin günleride göstersin cok az kaladi...
ablacim insalah herse yolunda gidecek senin icin rahat zaten
Allah razi olsun canim amin insallah
Hakkında hayırlısı canım benim..
İnşallah kalp atışlarını duyacağın günlerde gelecek. . .
Amin güzelim, amin inşallah..
Ben inanıyorum sırasıyla hepimiz hamile kalacağız..
Nasip olsun yeter ki . . .
Aynen canım bugün güzel haber geldi bizde çok sevindik kendimiz gibi..
Kontrolün mü var ebrulim? Bir sıkıntı yok inşallah..
Aynen lalecim, Rabbim nasip edicek yeter ki sabretmeyi bilelim.
Doğru zaman geldiğinde nasibimiz bizimle olacak, ALLAHIN İZNİYLE. . .
Kızlar uyuyan güzeli zorla da olsa uyandırdık :) her şey yolundaymış hamd olsun. Allah hepinizden razı olsun
Eve gidiyorum şimdi varınca geçmişe bakacağım.
Hepimiz aynı sorunları yaşadığımız için birbirimizi bu kadar iyi anlıyoruz. Bizi bir araya getiren kötü günler, eee biz kötü gün dostu olabildikten sonra nasıl iyi gün dostu olmayalım. Hamd olsun Rabbim bizi böyle güzel insanlarla karşılaştırdı.
Allah razı olsun abla dua eden yürekleriniz dert görmesin inşallah
Gizemim nasılsın? Nerelerdesin?
Yok kuzum her şey yolunda çok şükür.
Allah razı olsun, dua ederken melekler sanada binlerce kez Amin desin gülüm.
Dün ctg de kalp atışları pek iyi çıkmadı canım o yüzden bugün tekrar gittim, hamd olsun her şey yolundaymış.
@pinkpin @derandiren kızlar bir önceki mesajımda sizi etiketlemeyi unutmuşum, çok şükür bir sıkıntı yokmuş, uyuduğu için öyle çıkmış.
Çok şükür inşallah hepinizin güzel haberlerini almak nasip olacak.
Ne zaman çıkıyorsunuz yola kuzum?
Sağolasın gülüm
umutLatahzen canım benim 16.gun benimki o kadardi 30-31 günde adet oluyorum..
Yok işte vermedi doktor bisey soramiyorumda bekleyelim bakalım
Amin gülüm inşallah.. Rabbim hayırlısını nasip etsin canım inşallah...LeYLa_21 Amin Ablacim Amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Ederim tabi abla her zaman duamdasiniz Allah kızının gönlüne göre versin abla saglicakla bir erkek kardeşi olur belki
Amin kuzum amiiin nasipten öte köy yok gercektende nasip olsun yeter..
oo ben hemen geliyorum yaninda kurabiyede var mi
Akşam kahveleriniz benden kızlar. . .
Kaçta randevu canım?
İnşallah iyi geçer görüşme,
peş peşe gebelik haberi gelsin
inşallah diğer liste kalmasın.
Hamiş listesi kabarsın!
Akşam kahveleriniz benden kızlar. . .
O zaman koyabilirsin bence canım, adı gibi yiğit olur inşallah.Yok canım hiç görüşmüyoruz nerdeyse, hani öyle küslük filan yok da samimi filan değiliz yani. Bayramda bile görmüyorum yani :)
Bulantılar geçti şükür canım, geçen bi ara bulanıyordu ama sıcaktan herhalde, rahatladım baya şükür.
Sen rahatladın mı?
Bundan sonra kendini yormak yok kuzumkizlar güzelce uyudum cok yorgundum ...
Evet biraz uykucu olacak herhalde :)Gördün mü annesi uyumuş iyiymiş. Demek ki sen bu büyüsün yataklardan kaldıramazsın annesi. İnş her şey yolunda gider.
Cumartesi gece yola çıkacağız canım. İnş sağ salim gitmek nasip olur.
Amin Hatice'm darısı sizlere hayırlısıyla. Allahım en taze annemiz sensin ne kadar heyecanlı :)ebrum cok sevindim rabbim saglikla dogurup kucagina alacagin günleride göstersin cok az kaladi...
Rabbim hayırlısıyla ismini koymayı nasip etsin canımBu siteye üye oluş amacım gebelikti.
Erkek olursa deran kız olursada diren:) diye öyle içimden geçirmiştim
Allah nasip ederse Diren koyacağım canım
Tabi gülüm normal o şişlikler, hamileliğin sonlarına doğru artıyor.E-brulim amin kuzum hepimizin inşallah. Cok ta su içiyorum canım ama iste herkeste oluyormuş sanırım bu sislikler
Daha bir kaç eksiğim var kuzum onları da önümüzde ki hafta hallederim inşallah.E-brulim çok şükür ki canım bir problem yokmuşş gözümüz aydın.. Az kalmış canım hazırlıklar tamam mı bebişe
Allah razı olsun darısı sizlere güzelimE-brulim Bebeğinin iyi olmasına sevindim canım..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. .
Sağolasın adaşım çok teşekkür ederimKuzum çok şükür bebişin iyi olmasına sevindim..
Dediğin gibi her kötü günde bi ardayız daha ne olsun çok şükür..
ahh canim pazartesi nöbetciydim carsamba gene nöbet tuttum yarin egitime gidecegim pazar gene nöbete gitcem bu hafta cook yogun geciyor insalalh daha sonrasinda dinlenirimBundan sonra kendini yormak yok kuzum
insalalh öyledir canim cok karisik duygular icindeyim cumartesi sonucumu alinca daha da rahatlarim insallah esime söyledim cok heyecanli oda cok sevindi...Amin Hatice'm darısı sizlere hayırlısıyla. Allahım en taze annemiz sensin ne kadar heyecanlı :)
İş yerine ne zaman bildireceksin peki? Hani hamile olunca nöbet tutturmazlar herhalde?ahh canim pazartesi nöbetciydim carsamba gene nöbet tuttum yarin egitime gidecegim pazar gene nöbete gitcem bu hafta cook yogun geciyor insalalh daha sonrasinda dinlenirim
insalalh öyledir canim cok karisik duygular icindeyim cumartesi sonucumu alinca daha da rahatlarim insallah esime söyledim cok heyecanli oda cok sevindi...
O ilacın ne olduğunu bilmiyorum ama bazı ilaçlarda hcg çıkarıyor. Ya da testi çok beklettiysen öyle olmuştur geçersiz. 1.20 olmaz canım hamile. Yarın bi daha baktır aklında kalacaksaEvet kanda gebelik testi sonucu 1.2 çıktı gebelik testinde silik pembe çıktı kullandığım ilaç primolut suan sadece
canim 24 haftaya adar nöbet tutmak zorundayim ondan sonrada mesaiye geciyorsun bizim iste. bakalim bi kalp atislarini falan duyalim bildiririm insallahİş yerine ne zaman bildireceksin peki? Hani hamile olunca nöbet tutturmazlar herhalde?
Allah mutluluğunuzu daim etsin gülüm. İnşallah sonucun artmış olacak.
canım ambulansta çalışamaz raporu alabilirsin.canim 24 haftaya adar nöbet tutmak zorundayim ondan sonrada mesaiye geciyorsun bizim iste. bakalim bi kalp atislarini falan duyalim bildiririm insallah
mesai beni korkutuyor canim nöbete alisinca ama mecburen gececegim artik bakalim ilk kontrol bi olsun insallah bi aksilik cikmzcanım ambulansta çalışamaz raporu alabilirsin.
hatta nöbet tutamaz da alırsan mesaiye vermek zorunda kalırlar.
salla ambulansta çalışma.
canim cook tesekkür ederim rabbim isteyen herkese yasatsin insallahSelam kızlar
Saye- cnmmmm yeni ögrendim coook Mutlu oldum,bende çok umutluydum senden inşallah kat kat artar değerin,Rabbim sağlıcakla kucagınA almayı nasip etsin E-brulim elif uyurken niye rahatsız ediyorsunuz ama sizde maşallah cnm inşallah bundan sonrasında da sorunsuz sıkıntısız dilediğin gibi geçer... Elif'i okşa Bnm için
canimm cok sagol evet sen söylemistin insallah degerim artar .. senin ilk beta degerin kactiSaye- kuzuuuuu hayirli olsun canim gecen sene bu zamanlar bende ayni duygulari yasiyordum senin de yaşayacağına inaniyordum hislerimde yanilmadim inşallah devamı gelir degerin artar sağlıklı olur bebislerin
Ben 15. gun test yapmistim 169 cikmisti o yuzden senin 12. Gune göre 46 sanirim yani 15. Gune 100u gecer die düşünüyorum o yuzden bebekler dedim cogul ihtimali yüksek rabbim gönlüne göre versin cnmcanimm cok sagol evet sen söylemistin insallah degerim artar .. senin ilk beta degerin kacti
insallah hayirlisi canim cumartesiyi iple cekiyorum sonucu görmek icinBen 15. gun test yapmistim 169 cikmisti o yuzden senin 12. Gune göre 46 sanirim yani 15. Gune 100u gecer die düşünüyorum o yuzden bebekler dedim cogul ihtimali yüksek rabbim gönlüne göre versin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?