- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Canım ilacı içmek istiyorum ama dediğim gibi çocuk için içmek istemiyorum sadece. Psikoloğada devam edicem şimdilik iyice bi çözeyim sorunlarımı. Şuanda aorunlarla başa çıkabiliyorm ama bu geçici mi kalıcımı bunu tam olarak bilemiyorm. Psikoloğa da danışcam gittiğimde bakalım ne diycek hap konusunda.. bende inanıyorum canm hayırlı zamanda hepimizin olacak inşallahbazen insanın en iyi doktoru kendisidir canım ama bilemiyorum kullanmalı mısın kullanmamalı mısın?
ben kullanmadığım için pek bir şey diyemem ama kendini iyi hissediyorsan eğer ve ilaç olmadan psikolog olmadan yoluna devam edebileceksen bırak. Yalnız yine sorunlar yaşabilirsin hayatın belli zamanları iyi belli zamanları sorunlu oluyor. O nedenle sen eğer iç huzuru böyle bir durumda nasıl yakaladığını bulduysan o zaman devam etme ama yapamam diyorsan et.Bence bol bol sosyal aktivite yapmaya çalış hatta kv bile arada yap. bi gün onun sevdiği bir şeyi bi gün senin sevdiğin.
İnşallah senin de bebişin olacak inanıyorum canım. Sadece sabır lazım işte. Burdaki hamile anne adaylarının hepsi zorluk yaşadı herkes geçiyor bir zorluktan Allah başka dert vermesin. Dermansız dert vermesin bize canım.
Öpüyorum güzel yanaklarından
Hatişim sen bilirsin tabi de bence T TAE yang haklı en azından ambulans tepesinde koşturmazsın.canim 24 haftaya adar nöbet tutmak zorundayim ondan sonrada mesaiye geciyorsun bizim iste. bakalim bi kalp atislarini falan duyalim bildiririm insallah
Amin inşallah Allah razı olsun gülümSelam kızlar
@hsevda cnmmmm yeni ögrendim coook Mutlu oldum,bende çok umutluydum sendeninşallah kat kat artar değerin,Rabbim sağlıcakla kucagınA almayı nasip etsin E-brulim elif uyurken niye rahatsız ediyorsunuz ama sizde maşallah cnm inşallah bundan sonrasında da sorunsuz sıkıntısız dilediğin gibi geçer... Elif'i okşa Bnm için
Sağolasın güzel yüreklim darısı hayırlısıyla size inşallahE-brulim çok sevindim canım herşeyin yolunda olduğuna gerçi benm şüphem yoktu ama yine de tedbirli olmakta fayda var prenses uyusunda büyüsün. Maşallah ona
Kızlar nasılsınız. Hatice sanırım hamile. Çok sevindim . Rabbim sonunü getirsin inşallah.
Hadi hayırlısı inşallah sendende en kısa zamanda güzel bir haber alırız gülüm.Kizlaar suan hastanedeyim..
Muayne oldum 20 mm olmus yumurta doktor cok guzel dedi igne verdi catlatma ignesi..
Ama soyle bi durum varki pregnyl igne vermisti suan hic bi yerde bulamiyorum piyasada kalmamis igneden.. Doktorla tekrar gorustum eger bulamazsan ovitrelle al dedi bakalim hangisini bulabilicem.. dua edin bana sifa olsun insallah bana da hepimize de Allah yardim etsin...
Hadi hayırlısı inşallah sendende en kısa zamanda güzel bir haber alırız gülüm.
Bi git bakalım o ne diyecek hap konusunda. İnsanoğlu güçlü sadece bazen yolumuzu bulamıyoruz yardım almak gerekiyor. Bu hayatta herkes birbirine muhtaç çok kötü insanlar dışında bence bir yerden iplerimizi birbirine bağlayıp devam edebiliriz. Bazen kv iyidir destek olurlar. görümcem ve eltim kv yanındayken pijama almışlar o da hiç dayanamaz ben yokum diye bana gönderir. Nerden nereye emek olunca karşılıklı canım her şey yoluna girer.Canım ilacı içmek istiyorum ama dediğim gibi çocuk için içmek istemiyorum sadece. Psikoloğada devam edicem şimdilik iyice bi çözeyim sorunlarımı. Şuanda aorunlarla başa çıkabiliyorm ama bu geçici mi kalıcımı bunu tam olarak bilemiyorm. Psikoloğa da danışcam gittiğimde bakalım ne diycek hap konusunda.. bende inanıyorum canm hayırlı zamanda hepimizin olacak inşallah
Canım hakkında hayırlısı olsun. Çok sevindim yumurtaların büyümüş. Allahım sana bu ay hayırlı haberler getirsin. İki iğnenin arasındabi fark var mı ki???Kizlaar suan hastanedeyim..
Muayne oldum 20 mm olmus yumurta doktor cok guzel dedi igne verdi catlatma ignesi..
Ama soyle bi durum varki pregnyl igne vermisti suan hic bi yerde bulamiyorum piyasada kalmamis igneden.. Doktorla tekrar gorustum eger bulamazsan ovitrelle al dedi bakalim hangisini bulabilicem.. dua edin bana sifa olsun insallah bana da hepimize de Allah yardim etsin...
Kizlaar suan hastanedeyim..
Canım inşallah tedavi için son yaptiğin iğne olur.Kizlaar suan hastanedeyim..
Amiiin amin bitanem ilaca canim sikildi biraz yaa insallah bulurum.. yunurta 20 mm doktor bikac saat icinde vurul kiste donusmesin dedi ama heralde 1 gun icinde bisey olmaz Allahin izniyle..
Canım hakkında hayırlısı olsun. Çok sevindim yumurtaların büyümüş. Allahım sana bu ay hayırlı haberler getirsin. İki iğnenin arasındabi fark var mı ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?