Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Orvitelle al canım ikisi de aynı zaten,
yumurtanın çatlaması için yardımcı oluyo..
Hadi iyi haberlerle gel..

Kuzuum cok sagol evet pregnyl bulamadim ovitrelle aldim simdi buzlarla birlikte verdiler hem de soguk olmasi lazimmis saglik ovagina gidiyorum vurdurcam :) cok tuhaf hissettim yaa..
Bakalim hayirlisi insallah Rabbim nasip etmistir guzel seyler yasamamizi bitanem.. ♡♡

_Verda_ kuzum bu arada igneyi olucam simdi bi iki saat icinde ol dedi doktor.. yunurta cok guzel dedi 20mm geciktirme ki kiste donusmesin dedi.. bakalim Rabbimden hayirlisi..
Bu arafa bu igneden sonra dikkat etmem gereken seyler varmi ki benim

Oy kuzum bulmana çok sevindim.
Bizde geçen sene eşimle gitmiştik
elimizde buz aparatlarıyla,
cumartesi gününe gelmişti benim iğnem.
Senin ne güzel CUMA GÜNÜNE denk geldi.

Rabbim nasip etsin inşallah..
Eczaneden yakı'da al beline yapıştır,
ben yapmıştım, o da iyi geliyor. .

Herhangi bir şey yok canım
36 saat sonra yumurta çatlıycak,
ilişkiyi denk getirin o vakitlere..
Ağır bir şey kaldırma sadece..
Kafandan bebek fikrini de at,
başka şeylere odaklan.

Amiiin amin bitanem ilaca canim sikildi biraz yaa insallah bulurum.. yunurta 20 mm doktor bikac saat icinde vurul kiste donusmesin dedi ama heralde 1 gun icinde bisey olmaz Allahin izniyle..
Sıkma gülüm canını her şeyde bir hayır vardır. Sonuçta iki iğnenin de görevi aynı hiç üzülme o yüzden.

Herhangi bir şey yok canım
36 saat sonra yumurta çatlıycak,
ilişkiyi denk getirin o vakitlere..
Ağır bir şey kaldırma sadece..
Kafandan bebek fikrini de at,
başka şeylere odaklan.

Evet kuzum buldum aldim vurdurucam simdik Allahin izniyle evet simdi benimde aklimdan geciyodu ne guzel Cuma gunune denk geldi diye Allahim hayirlisini nasip etsin evet 36 saat sonra ilk iliski dedi.. Bakalim.hayirlisi :)

Evet kuzum buldum aldim vurdurucam simdik Allahin izniyle evet simdi benimde aklimdan geciyodu ne guzel Cuma gunune denk geldi diye Allahim hayirlisini nasip etsin evet 36 saat sonra ilk iliski dedi.. Bakalim.hayirlisi :)

Aynen canım çok güzel bir güne denk geldi..
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. .
Dediğim gibi kafanda bebek fikri olmasın,
oluruna bırak..

Bu arada ignemi vuruldum kizlar bundan sonrasi Rabbimden hayirlisi.. insallah guzel seyler yasariz hepimiz dualarinizi eksik etmeyin

Duamdasınız canım her biriniz..
Rabbim hayırlı bir şekilde nasip eylesin.
Çatlatma iğnesinden 12 gün sonra filan
testlerde çıkıyo sanırım.
Yanlış hatırlamıyosam. .

canim hayirli olsun insallah güzel habeerlerini bekliyoruz

Nasılsın hemşirem..
Günün nsl geçti
belirtiler ne alemde??

Veson Canım senin de sesin çıkmaz oldu?
Nasılsın, nerelerdesin..
Ara buralarada uğra. =)

Canımsın fırsat bulup gelmişsin bir de üstüne bebişlerimizin fotoğraf karelerini göndermişsin..
İçinde nazar değer korkusu olmadan.. Seni tebrik ediyorum, herkes yapamaz bunu.
İyi yüreğini zaten biliyodum. Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin.
Teyzesi olarak öpücüklerimi gönderiyorum..

Kızlar Ankarada lazerle varis tedavisini iyi yapan bir doktor tanıdığınız var mı?
Babamın ayağında var ve artık şişiyor ve kaşınıyor. Başkent hastanesindw kürşat diye birini dediler ama adam şu an yok orda.
Belki istanbulda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…