- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Canım pregnyl piyasada yok diğerinden var
çok sevindim, bu çok iyi bir haber inşallah
sonucu güzel olur...
Ne zaman iğne olcaksın?
İğneden 36 saat sonra yumurtalar çatlıyo..
geçen sene ben de femera ve çatlatma iğnesi ile
hamile kalmıştım..
Hayırlısı inşallah. .
Orvitelle al canım ikisi de aynı zaten,
yumurtanın çatlaması için yardımcı oluyo..
Hadi iyi haberlerle gel..
Canım inşallah tedavi için son yaptiğin iğne olur.
Rabbim bu ay yüzünü güldürsün
Kuzuum cok sagol evet pregnyl bulamadim ovitrelle aldim simdi buzlarla birlikte verdiler hem de soguk olmasi lazimmis saglik ovagina gidiyorum vurdurcam :) cok tuhaf hissettim yaa..
Bakalim hayirlisi insallah Rabbim nasip etmistir guzel seyler yasamamizi bitanem.. ♡♡
_Verda_ kuzum bu arada igneyi olucam simdi bi iki saat icinde ol dedi doktor.. yunurta cok guzel dedi 20mm geciktirme ki kiste donusmesin dedi.. bakalim Rabbimden hayirlisi..
Bu arafa bu igneden sonra dikkat etmem gereken seyler varmi ki benim
Sıkma gülüm canını her şeyde bir hayır vardır. Sonuçta iki iğnenin de görevi aynı hiç üzülme o yüzden.Amiiin amin bitanem ilaca canim sikildi biraz yaa insallah bulurum.. yunurta 20 mm doktor bikac saat icinde vurul kiste donusmesin dedi ama heralde 1 gun icinde bisey olmaz Allahin izniyle..
Oy kuzum bulmana çok sevindim.
Bizde geçen sene eşimle gitmiştik
elimizde buz aparatlarıyla,
cumartesi gününe gelmişti benim iğnem.
Senin ne güzel CUMA GÜNÜNE denk geldi.
Rabbim nasip etsin inşallah..
Eczaneden yakı'da al beline yapıştır,
ben yapmıştım, o da iyi geliyor. .
Herhangi bir şey yok canım
36 saat sonra yumurta çatlıycak,
ilişkiyi denk getirin o vakitlere..
Ağır bir şey kaldırma sadece..
Kafandan bebek fikrini de at,
başka şeylere odaklan.
Sıkma gülüm canını her şeyde bir hayır vardır. Sonuçta iki iğnenin de görevi aynı hiç üzülme o yüzden.
umutLatahzen hayirli olsun canim. Ben haziranda vurmustum biraz sicaklarsin hararet yapmisti bende gogusler sisebilir normaldir.
Allah hayırlısını versin kuzum, Rabbim dualarımızı biliyor kabul etsin inşallah.Evet bunda da bi hayir vardir kuzum buldum bi igneyi aldim cok.sukur ovitrelle olani aldim
Allah hayırlısını versin kuzum, Rabbim dualarımızı biliyor kabul etsin inşallah.
canim hayirli olsun insallah güzel habeerlerini bekliyoruzSagol kuzum benim amiin amin insallah.. ♡
Evet kuzum buldum aldim vurdurucam simdik Allahin izniyle evet simdi benimde aklimdan geciyodu ne guzel Cuma gunune denk geldi diye Allahim hayirlisini nasip etsin evet 36 saat sonra ilk iliski dedi.. Bakalim.hayirlisi :)
Bu arada ignemi vuruldum kizlar bundan sonrasi Rabbimden hayirlisi.. insallah guzel seyler yasariz hepimiz dualarinizi eksik etmeyin
canim hayirli olsun insallah güzel habeerlerini bekliyoruz
Evet canim bende kullanmistim dogru ama dr benim direkt 150 doz ile basladi ondan boyle oldu cok yumurta cok bebis oldu :)) ve ne tesaduf ben de agustos ayinda gebe kaldim insallah sana da ugurlu gelir canimSaye- beni de etiketle merak ediyorum
Slm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?