amin canim insallah , arkadaslarda bulantilar baslamadan yedin yedin sonra cok ararsin bugünleri diyeAhahhah olsun ya dalga gecilecekse boyle gecilsin ay insanin hosuna bile gider .ye canım bol bol tadını cikar hic biseyi düşünme rabbim sana bagislasin kuzularini
Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah..O ani hayal ettim okurken..Askiniz bebisinizle taclansinkizlar esime dün söyledim is cikisi bulasalim dedim tamam dedi.. bi gözlemeci teyze va oraya götürür müsün dedim tabii ikiletmedi orda bulustuk ... masada otururken siparisleri verdik konu acildi midem kötü falan dedim oda daha erken test yapmaya ama acaba var mi ki dedi. bende testi cikardim bak bakalim var mi dedimtesti eline aldi i kac kere bakmak zorunda kaldi saskinliktan simdi yani bebek mi var diye gözleri acildi sonra akli basina geldi sarildi cok sevindi testi aldi gömlegin cebine koydu ver sarip cantama koyayim dedim hayir onun yeri kalbimin üstü artik dedi insallah ümitleri bosa cikmaz
amin canim insallah esim cocuklari o kadar cok seviyorki benim yegenlerim bile benden daha cok seviyor sanki onu ... baskalarinin cocuklariyla oyunlar oynarken hep düsünürüm kendi cocugu olsa kimbilir nasil olacak diye. insallah Allah anne olmayi baba olmayi bizlerle birlikte isteyen herkese nasip etsin yokluguyla sinamasin insallahOy kuzum.. Gözlerim doldu okurken..
Onun yeri kalbimin üstü artık...
Rabbim inşallah bu sefer nasip etsin..
Baba olmanın mutluluğunu yaşasın eşin. .
aminn canim insallah saglikli bi sekilde devam eder dogdugu günleride görürüz.. Allah sizlerinde mutlu haberlerinizi almayi nasip etsinAllah mutlulugunuzu daim etsin insallah..O ani hayal ettim okurken..Askiniz bebisinizle taclansin
kızlar nasılsınız?
umutLatahzen canım yumurtan çatlasın bebiş olsun inşallah.
bu ay sonunda da senin güzel haberlerini alalım.
Canim benim çocuklar uyudukca gelip bakıyorum bildirim vs olmasa bile sizleri kontrol ediyorum çaktırmadan okuyorum kim ne etmis ne yapmis :)diger konuya gelince cnm
Burada evlat sahibi olamayan bir cok kardesim var sakin onlar yanlis anlamasin beni nazire olsun die koymadim sadece bastan beri birlikteyiz siz hep destek oldunuz o yüzden koyuyorum rabbim kalbimi biliyor ne gosteris ne bişey her seferinde buraya yazsam da yazmasam da surekli duam dilimdedir rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin die canim
Nazar konusuna gelince ben kuzularimi rabbime emanet ettim başta cok kucukler die sakiniyordum ama artik elhamdülillah büyüdüler ne kadar korumaya çalıştımsa o kadar nazar degdi sakinan göze çöp batar hesabi...simdi dua ediyorum sadece sizler de dua ediyorsunuz rabbime emanet...
Bende seni öpüyorum kuzum en kisa zamanda hayırlı haberlerini alirim inşallah
zeynebim bugün aksama kadar egitimim vardi ordaydim arada telefondan girip baktim ama telefondan yazmak cok zor gelincede namazi zor kildim uyudum hem uyku basti hem acayip bas agrisi. belirti olarak sadece gögüs hassasiyeti ve arada kasik agrisi var. birde ben mide sikayeti ne bilmezdim simdi midem sürekli kaziniyor yaniyor bakalim yarin sonuc ne cikacak insallah hayirli haberler veririm canim...
sabah 9a dogru vermem gerek canim doktorum yarin erken cikacakmis erken gelki yüz yüze görüselim dedi saat 11 gibi kesin belli olur eve gelir gelmez yazarim insallah güzel haber olur yazacagim
Canım kaçta vericen kanı?
haber bekliyoruz bak bizi meraklandırma olur mu.
Rabbim mutluluğunuza bebeğinizide ortak edecek inşallah canım:)kizlar esime dün söyledim is cikisi bulasalim dedim tamam dedi.. bi gözlemeci teyze va oraya götürür müsün dedim tabii ikiletmedi orda bulustuk ... masada otururken siparisleri verdik konu acildi midem kötü falan dedim oda daha erken test yapmaya ama acaba var mi ki dedi. bende testi cikardim bak bakalim var mi dedimtesti eline aldi i kac kere bakmak zorunda kaldi saskinliktan simdi yani bebek mi var diye gözleri acildi sonra akli basina geldi sarildi cok sevindi testi aldi gömlegin cebine koydu ver sarip cantama koyayim dedim hayir onun yeri kalbimin üstü artik dedi insallah ümitleri bosa cikmaz
sabah 9a dogru vermem gerek canim doktorum yarin erken cikacakmis erken gelki yüz yüze görüselim dedi saat 11 gibi kesin belli olur eve gelir gelmez yazarim insallah güzel haber olur yazacagim
Canım iğne hiç farketmez kızlarında dediği gibi ikiside aynı işi görüyo. İnşallah o iğne sana bebişini getirsin özlemin sona ersin aminnnnnnKizlaar suan hastanedeyim..
Muayne oldum 20 mm olmus yumurta doktor cok guzel dedi igne verdi catlatma ignesi..
Ama soyle bi durum varki pregnyl igne vermisti suan hic bi yerde bulamiyorum piyasada kalmamis igneden.. Doktorla tekrar gorustum eger bulamazsan ovitrelle al dedi bakalim hangisini bulabilicem.. dua edin bana sifa olsun insallah bana da hepimize de Allah yardim etsin...
Hayırlı cumalar kızlar herkese
Anne olmak isteyenlere hamişlere ve bebişlerine herkeslere günaydın. Rabbim bugün karşımıza iyi insanları çıkarsın.
Bi git bakalım o ne diyecek hap konusunda. İnsanoğlu güçlü sadece bazen yolumuzu bulamıyoruz yardım almak gerekiyor. Bu hayatta herkes birbirine muhtaç çok kötü insanlar dışında bence bir yerden iplerimizi birbirine bağlayıp devam edebiliriz. Bazen kv iyidir destek olurlar. görümcem ve eltim kv yanındayken pijama almışlar o da hiç dayanamaz ben yokum diye bana gönderir. Nerden nereye emek olunca karşılıklı canım her şey yoluna girer.
İnsanız işte kızıyoruz üzülüyoruz sinirlenioruz. Hepsini yaşamalıyız ama sürekli olursa sağlıksız oluyoruz.
Bence bunun kilit noktası konuşmak. Kim olursa olsun bi kelimeden incidiğinden neden böyle söyledin dersen hem o an cevabını alırız hem uzamaz konu enerjimizi almaz. Hem de bu gücümüzü görüp karşı taraf bi daha bu şekilde aleni davranamaz. Yine de Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Canım yaaa okurken mest oldum resmen.. Allah mutluluğunuzu daim etsin evladınızı sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. çok şanslı bi bebek olcak annesi babası onu çok sevcek tıpkı topiğimizin diğer bebişleri gibikizlar esime dün söyledim is cikisi bulasalim dedim tamam dedi.. bi gözlemeci teyze va oraya götürür müsün dedim tabii ikiletmedi orda bulustuk ... masada otururken siparisleri verdik konu acildi midem kötü falan dedim oda daha erken test yapmaya ama acaba var mi ki dedi. bende testi cikardim bak bakalim var mi dedimtesti eline aldi i kac kere bakmak zorunda kaldi saskinliktan simdi yani bebek mi var diye gözleri acildi sonra akli basina geldi sarildi cok sevindi testi aldi gömlegin cebine koydu ver sarip cantama koyayim dedim hayir onun yeri kalbimin üstü artik dedi insallah ümitleri bosa cikmaz
Sağol cnm geçen ay uzun bir süre tel bozuktu netten yzak kaldım kk dan da.biraz zor bir süreçten geçiyoruz maddi manevi.bugünümüze çok şükür.rabbim Bugünleri aratmasın.eşim yeni bir işe atıldı biraraya zor geliyoruz ayda iki çalışma yaptığımız falan oluyor.bebek işi de kör topal ilerliyor.
Sağol cnm geçen ay uzun bir süre tel bozuktu netten yzak kaldım kk dan da.biraz zor bir süreçten geçiyoruz maddi manevi.bugünümüze çok şükür.rabbim Bugünleri aratmasın.eşim yeni bir işe atıldı biraraya zor geliyoruz ayda iki çalışma yaptığımız falan oluyor.bebek işi de kör topal ilerliyor.
Sen ne yaptın cnm? En son çok aşağı tutynmuş bir gebelikten bahsettmiştin ne oldu?
Yok bebegim yanlis anlamadim biliyorum seni sadece içimdekileri yazzdim bende biliyorum seni ...dedigim gibi her daim dualrimdasin dualarimdasinz sizleri seviyorum inaniyorm gun geleecek sende bebisinle mutlu anlarini paylasacaksin heepimizin farkli kahve zevkleri vaar ama bi yerde buluşuyoruz 3u bir arada olandan sabir şükür dua :))İyiyiz canım sen nasılsın, ben bu aySaye- ve umutLatahzen 'Den çok umutluyum..
Saye- kesin hatta, kalp atışını duysun daha bir emin olacak..
Canım yanlış anlamam kesinlikle, sadece tebrik edeyim dedim..
Yüzlerini kapatan da var bebeklerin hiç koymayan da,
hepsini anlayışla karşılarım. Çünkü ne düşündüğünü bilemem.
Sana gelince, senin yerin ayrı biliyosun..
Daha minnoşlar ortada yokken yazışırdık,
sana da pko demişlerdi , şimdi bu kareleri görmek
inan bizleri de çok mutlu ediyo.
Bir gün nasip olur ben de sağ salim kucağıma alırsam
siz teyzelerine fotoğraflarını atıcam..
Dediğin gibi sakınan göze çöp batıyo her daim.
Rahat olmak lazım, Rabbim korusun yavrularını..
Dua et Zeynep kardeşin de tekrar yaşasın,
bu sefer sağ salim kucağına alsın..
Canım kaçta vericen kanı?
haber bekliyoruz bak bizi meraklandırma olur mu..
amin canim insallahRabbim mutluluğunuza bebeğinizide ortak edecek inşallah canım:)
Hepimiz böyle sırayla müjdeler veriyoruz şükürler olsun. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
insalalh zeynebim dualarinizda olmak ne güzelTamam canım inşallah güzel bir şekilde katlanır değerin.
Mercimek tanesi hızla büyür. =)
insallah canim saglikla hayirla ilerler rabbim sizlerdende güzel haberler aldigimiz günleri gösterir insallahCanım yaaa okurken mest oldum resmen.. Allah mutluluğunuzu daim etsin evladınızı sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. çok şanslı bi bebek olcak annesi babası onu çok sevcek tıpkı topiğimizin diğer bebişleri gibi
Yok bebegim yanlis anlamadim biliyorum seni sadece içimdekileri yazzdim bende biliyorum seni ...dedigim gibi her daim dualrimdasin dualarimdasinz sizleri seviyorum inaniyorm gun geleecek sende bebisinle mutlu anlarini paylasacaksin heepimizin farkli kahve zevkleri vaar ama bi yerde buluşuyoruz 3u bir arada olandan sabir şükür dua :))
Iyyy gece gece olmadi bu demi öf gülün gecin c 7/24 bi odadayim kalan kafadan bu kadar nükte cikti
İyi geceler enyam. Sende bilirsin hamileliği yaşadın Rabbim en kısa sürede yine yaşatsın. Bir dakkam bir dakkamı tutmuyor:) bazen kötü bazen iyi değişiyor her halimize şükür.derandiren Sen nasıl oldun canım iyi geceler.
İyi geceler enyam. Sende bilirsin hamileliği yaşadın Rabbim en kısa sürede yine yaşatsın. Bir dakkam bir dakkamı tutmuyor:) bazen kötü bazen iyi değişiyor her halimize şükür.
Sen nasılsın canım
Hahayt ne mutlu bana o zaman rabbim hep guldursunn cnm:)))Hahaha =)
Gece gece güldürdün kız beni
Dördüzler uyudu mu bari?
Banyo seansları nsl oluyo?
birini bırakıp birini mi yıkıyosun
Havalarda etkiliyor tabi. Benim şansıma ilk 3 ayım tam yaz aylarına denk geldi ki ben normalde bile sıcaktan nefret ederim:)Ben de iyiyim canım istanbul bugün serinledi, şu an rüzgar esiyo..
Kaç gündür çok sıcaktı, keyif yapıyorum .. Serin serin ..
Olur öyle canım, gebelikte insan bambaşka hallere giriyor.
Benim midem hiç ağrımazdı normalde, o dönemde mide yanmasından
uyuyamazdım geceleri özellikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?