Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ne güzel olmus meleklerinle birlikte nasip olmus kapanmak iste.. Dogum yapan kadinin gunahlari silinirmis üstunede kapanman rabbimin sana verdigi mucizeler hepsi cok guzel olmus Rabbim her isteyene nasip etsin insallah..
Birde evet 3 ayliktin yuzun degil saclarin gorunuyordu sadece sarı sarı :) Yoksa nerden bilelim :)

Günaydın kızlar
LeYLa_21 canım geçmiş olsun anneciğine, ameliyatı güzel geçer inşallah.
amin canım inşallah...sabah 9 da girdi hala ameliyatta...inşallah sonucu güzel olur..doktorumuz iyi ama..
İnşallah canım benim.. İzi kalıyo mu peki boğazda?
bu arada günaydın canım, sen nasılın mide bulantıların var mı?
hiç iz kalmadı annemde canım ya...belli bile değil ameliyat olduğu yani...bulantılarım ara ara oluyor ama biraz daha hafifledi canım...cumartesi kontrolumuz var...inşallah kalp atışları fazlalaşmıştır zeynepcim..duanızı eksik etmeyin gülüm...
LeYLa_21 gelmiş geçmiş olsun inşallah Leyla abla tez vakitte ayaklanır inş
sağol ebrucum...amin canım inşallah...

Dogruddur canim farketmemisim o zaman:))
Cok şükür canim evet insallah silinmistir ya (

Haha hep gül laleciğimm,
inan bazı acılara gülmek kar ediyor.
yarın görümceme gideceğim.
hafif bel ağrım var
akşam üzeri ütü seansım vardı
bitmek bilmeyen
ondan mı ağrıdı acaba*
Allah gülmekten ayırmasın canım dertlilere deva hastalara şifa versin inşallahh.. Canım sen yumurtladın mı dikkat et kendine yumurtladıysan bel ağrısı filan
Hayırlı günler kızlar LeYLa_21 ablacim geçmiş olsun annecigine.. u-mutlu lale canım ben de doktoruma bi sorayım dedim bakalım ne diyecek yolculuk için
Sor tabi canım bakalım ne diycek gerçi Allahın izniyle bişey olmaz da yine de tedbirli olup dr a danışmakda fayda vardır bencede bu arada four dahlia nin yazdığını okudun mu keseler dedi

four dahlia canım insallah benle birlikte tum isteyenlere nasip olur. Senin üç aylık bir foton vardı karnim 6 aylik duruyor diye orada sac uçları da görünüyordu. Ordan biliyorum

Merhaba arkadaşlar
Dun transfer yapıldı be dünden beri kasıklarımda hafif Ağrı var onca seyden sonra normaldir degil mi?

Hayırlı günler kızlar LeYLa_21 ablacim geçmiş olsun annecigine.. u-mutlu lale canım ben de doktoruma bi sorayım dedim bakalım ne diyecek yolculuk için
Sağol haticem.. Valla zorlu bir ameliyattı.3 ayrı bölgede fıtık ve kisti temizlemiş doktor... Bu geceyi atlatırsa biraz daha rahatlar diye düşünüyorum... Duanızı eksik etmeyin gülüm....

Sağol haticem.. Valla zorlu bir ameliyattı.3 ayrı bölgede fıtık ve kisti temizlemiş doktor... Bu geceyi atlatırsa biraz daha rahatlar diye düşünüyorum... Duanızı eksik etmeyin gülüm....
Geçmiş olsun Rabbim anneciğine şifa versin canım başınızdan eksik etmesin inşallah

four dahlia canım insallah benle birlikte tum isteyenlere nasip olur. Senin üç aylık bir foton vardı karnim 6 aylik duruyor diye orada sac uçları da görünüyordu. Ordan biliyorum
Hatırladım canim ben göründüğünü farkememistim ay :))insallah canim o acabalar insani yiyor rabbim seytana nefsine uydurmasin insan istedikçe bahane çoğalıyor aksi gibi inşallah en kisa surede istedigin olur cnm

four dahlia canım haftaya gideceğim tarih belli değil doktor 15-20 gün sonra dedi 27-28 i gibi oluyor nasıl sabredecegim bakalım u-mutlu lale evet canım keseler dedi okudum bakalım nasibimizde ne var :)
O nasi drmus ay vicdansiz haklisin canim meraktan ölür insan ya ben testten sonraki hafta gittim keseler vardi önceönce 3 tu tabi iclerinde nokta gibi bisey olusursa boş degil demisti dr baktik minik minik beyaz nokta vardi her birinde yani bebislerim :) yani cnm kese oluşmuştur simdi
Ya canim nie bilmiyorum belki ayni ayda basladigi icin bişeyler sanki boyle 2-3 olacakmis gibi geliyor öyle doğuyor icime o yüzden merak ediyorum bu kadar rabbim herseyin hayirlisini versin olsun da 1 de yeter tabi ama ne bilim oyle hissediyorum kendimi anlatiyorum bende boyleydi sende de şöyle olabilir die sebebini de bileemedim :))) belki oyle olmasini istedigim icin öyle hissediyorumdur belki gercekten icim3 dogmustur onu da bilmiyorum senden cok ben merak ediyorum beni habersiz birakma e mi
Off cok karsiiik yazdim heralde düşündüğümü aynen yazinca böyle oluyor ceneme vurdu yine
Gulmeeee:))

four dahlia canım garantici benim dr evet de ben de sabirsizim :) canım hislerimiz ortak ben de çoğunlukla çoğul hissediyorum tabii nasip srn anlat canım ben okumayı seviyorum senin bebisleri. İnşallah gittiğim zaman seni haberdar ederim canım tabii burda kader birliği yapıyoruz inşallah her şey yolunda gider

Saye- İnşallah canim inşallah sen sana düşeni yaptiktan sonra ne olur ise rabbimin taktiri veren de Allah vermezse elhamdülillah:)) dikkat et kendine bol sıvı tüket cnm Yorma kendini ani hareketler yapma yeter ..
Benim bebisler uyuyor simdi senle konusunca ilk zamanlarım gozumun önüne geldi ne gunlerdi ya zaman cok cabuk geçiyor rabbim herseyin hayirlisini versin öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…