Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hee o zaman sorun yok cekenler biliyor zaten sorun olsa soylerdi .. Özel sigortan varsa git tabi icin rahat eder ..

Heheheh calismak düzen demek aslinda bizde düzen yok .. Ama benim calismamam en hayirlisi calissamda izin almaktan kovulurum özellikle yazin :) Bakalim bu sene basvuru yaptim belki guzel bir okul cikar calisirim ..

Alpi yaşadığın psikolojiyi hepimiz anlıyoruz burda eminim ki.. bende birinin hamile haberini aldığımda içim fena oluyo benm neden olmuyo diye ama hayırlısı böyle demekki diyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın. Ol demedikten sonra tüp bebek yaptırıp yerine yerleştirsen de can vermiyo Rabbim.. Ben şimdi olumlama yapıyorum niyetimi o yöne çevirdim istiyorum ve gelcek inanıyorum diyorum.. korunan kişilere de mümkünse korunmayın bak ne olcağı belli olmuyo o yola çıkın bence diye tavsiye veriyorum

Daha ne yapabilirim ki canim .. Elimden gelenin fazlasini yaptim 3senedir her ay doktordaydim .. Artik doktor hastane bile görmek istemiyorum hastane kapisi bana caresizligimi hatirlatiyor
Yaşım hızla ilerliyor hersey olumsuz bende :-/
Canım bende 3 sene bekledim aynı senin gibi hastane fobim oluştu. Hiç beklemediğim bir anda geldi meleğim. Seninde öyle olacak sadece zamanını bekliyor gelmek için. Lütfen böyle umutsuz olma inan ama kafanada takma tabi. Nefes alıyorsak umut vardır

u-mutlu lale
Hoşbuldum canım:)
Benim ki aşılama degil hayatim tüp bebek tedavisi gördüm cok zor bir süreç bana göre umarım sonucu hüsran olmaz ve iyi Dilek'lerin kabul olur Canim :)
Arastirdilar diyemeyeceğim çünkü hiç bir doktora güvenmiyorum artık 3 sene boyunca değişik doktorlara gittim hepsi farklı seyler söyledi. Kimi birşeyin yok dedi kimi prolaktin yüksek ondan dedi en son gittiğim doktor pko sun dedi tüp bebek merkezindeki doktorum pko olması icin 3 özellik lazım dedi kafamı karıştırdı yanı pkomuyum degil miyim bilmiyorum ama yumurta toplama işleminde 17 yumurta toplandı ve sağ kalan sadece 3 tane oldu onun da 2 tanesi yasayabildi :)
Tıbbi genetiğe gittim devlet hastanesine orda kromozom ve pıhtılaşma testlerini yaptırdım iyi çıktı testlerim bir sorun yokmuş. Ama yanlış bilmiyorsam eğer hamile kalırsam coraspine devam edeceğim Canim gördüğün gibi hala tam teşhis yok. Sorular hep havada kalıyor. Düşünmemek en iyisi. Doktora en son dusuklerin nedeni nedir diye sordum pko olabilir dedi.
Sen gittin mi doktora ne dediler senin icin. Biraz uzun oldu galiba :)

Hee o zaman sorun yok cekenler biliyor zaten sorun olsa soylerdi .. Özel sigortan varsa git tabi icin rahat eder ..
Bu sitede de reklamı var echomarda çektirdim dr. Cevat Bayrak değerlendirdi sonucu ona güvendim yoksa dururmuyum. Darbe girişiminin olduğu akşamın ertesi sabahında çıktım gittim randevum vardı iptal etmedim bide ist. Da oturuyorum o tehlikede gittim valla

Heheheh calismak düzen demek aslinda bizde düzen yok .. Ama benim calismamam en hayirlisi calissamda izin almaktan kovulurum özellikle yazin :) Bakalim bu sene basvuru yaptim belki guzel bir okul cikar calisirim ..
Evet aslında çalışan kadın mecburen sistemli düzenli oluyo mecburiyetten.. özel sektörde sıklıkla izin alırsan sıkıntı oluyo maalesef ama devlette çok problem olmuyo sanırım.. öğretmenlik mi okudun sen inşallah gönlüne göre olur

Yıllat geçtikçe hikayemiz uzuyo canım maalesef sorun değil tabiki sağol uzun uzun anlatmışsın.. ben hamile duyduğumda seviniyorum ama böyle sizin gibi tüp bebek aşılama vs gibi uğraşan kişilerin hamile haberini aldığımda çok çok fazla seviniyorum çünkü emek var umut var maddiyat var herşey bir umut için ortaya dökülüyo inşallah tutar bebeklerin ikiz koydular sanırım inşallah tutunurlar sana..
Benm düşüklerimde de öyle denk gelmiştir sen iatediğin için test yapıyosun farkediyosun aslında çok fazla kadın anlamadan yaşıyo kimyasal dediler.. genetik ve pıhtjlaşma için şu aşamada gerek yok nedeni onlar olamaz dediler.. bende bekliyorum işte birgün gelmesini

Ne güzel demiş mevlana sende ne güzel etmişsin yazmakla paylaşmakla.. bizim özetimiz herhalde bu. Hissedip, anlatmaya çalışıp anlatamadıklarımız..

Evet Canim aynı şeyi bana da söylemişti doktorum sen yine şanslısın hiç hamile kalamayan var buna bile şükret diye be aynen dediğin gibi test yapıp anladım yoksa anlamazdım hatta iki diye biliyorum ama belki daha fazladır. Ama sana tavsiyem ben Kanuni'ye gitmiştim tıbbi genetik bölümüne ayrıca iyi bir hastane bence :) yaptır testlerini uzun sürüyor çünkü genetik test 1 ayı geçiyor galiba yaptır elinde Dursun. Ha belki o zamana kadar allah nasip eder hamile kalırsın hiç gerek bile kalmaz ama yaptır elinde Dursun sonra Zaman gecmis bosuna diyorsun. Ve en önemlisi ne olursa olsun olumlu duşun vücudu hamileliğe alıştırmak cok önemliymiş biz acaba diyerek psikolokljik olarak hamile bile kalsak vücut reaksiyon gösterip yabancı madde diyip atıyor. Bu yüzden iyi duşun iyi olsun :)

yumurtlamadan sonraki geçen gün sayısı
Hee anladim canim
Ben de yumurtlama gunlerimi hic bilemedim ki telefonumda bi takvim var ama her ay sekiyo zaten regl
Neysem gel gelelim ben catlatma ignesi olali oldugum gunu de sayarsak bugun 7. Gun..
Bakalim Rabbimden hayirlisi..

u-mutlu lale genetik testlerini yaptirmadin mi sen ? Hazir gideceksin madem birini yaptirsana hastanede.. Ilk kan pihtilasmasi yaptirmistim ben 45 gun sonrada kromozom analizini yapmistik..
Su anda gebe kalsam igne kullanacagim ben bilmeseydim 3ncuyude bu sekilde kaybedecektim belkide ..

Kızlar ben kan verdim sonucum 52 çıktı inşallah verdiğim hastanenin laboratuvarinda problem vardır doktorumu bekliyorum şimdi dua edin bana

Kızlar ben kan verdim sonucum 52 çıktı inşallah verdiğim hastanenin laboratuvarinda problem vardır doktorumu bekliyorum şimdi dua edin bana
Canım inşallah bi karışıklık filandır.. İçini ferah tut.. Duamdasın..

Hatice canım lab farkından dolayıdır ya.
Her zaman verdiğin yerde güzel çıkacak sonuç inşallah.
Bak ben geçen şeker için verdim venöz 66 çıktı parmakta 100. Başka yerde normal çıktı.
Değişebiliyor valla sonuçlar.
Hem adet belirtin filan da yok ki daha.
Leke filan da olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…