Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım bende bugün baktım kanuni de yarın için boşluk var gitsemmi diyorum direk o genetik testlerini yapıyolarmı kese kalp filan oluşmuş olması gerekiyomuş galiba tam aradığım kişiyi buldum valla çok iyi denk geldin. Birde süleymaniye kdın doğum iyi diyolar ama bilemedim
Kimyasaldan sonra gerek yok kalp atışı filan oluşması gerekiyomuş ben yaptırim dedim dr lar öyle diyince vazgeçtim ama en son çare yaptırcam
Kızlar ben kan verdim sonucum 52 çıktı inşallah verdiğim hastanenin laboratuvarinda problem vardır doktorumu bekliyorum şimdi dua edin bana
Canım inşallah bi yanlışlk vardır sonuçta kanaman yok bozulan bi gebelik olsa kanaman olurdu içini ferah tut hakkında hayırlısı inşallah

u-mutlu lale
Canim benim şansıma söyle oldu. Yanlış yerden randevu almışım bana direk tıbbi genetiğe git orası sana bakar dediler bende gittim cok zorlamadılar normalde çoğu hastane randevusuz almaz ama bunlar baktı sağolsunlar. E tabi yalan söyledim neden geldiniz sesi bende 2 kimyasal düşügum oldu sonrasında bir gebelik oluştu ama 2 aylıkken kalp atışları durdu dedim öyle deyince testleri yaptılar dedim doktorum istiyor. Ha birde sorununun ne demişti doktorun birşey dedi mi dedim tam net degil ama pko olabilirsin dediler dedim doktora kızdı :) ama genetik testte esinin de olması lazım ikinizden kal alıyorlar genc bir doktor ilgili. Yaptırdığım testler trombofili paneli
Faktör v Leiden. Protrombin mutasyon analizi. Mthfr mutasyon analizi (C677t) diye geçiyor bunlar pıhtılaşma testi bi kac ismi daha var ama baya karışık sen direk desen trombofili paneli diye o yapar diye düşünüyorum. Bunun dışında kendi de testler istedi. Ha birde kromozom genetik test iste senin esinle yapacağın test biz medical parkta 400 liraya yaptırmıştık. Daha devlet hastanesine gitmeden yaptırdık yaptırmadaydık orda yaptırırdık.

u-mutlu lale
Bu arada benim pko olduğumu adetin ikinci günü yapılan muayene sonrasın da öğrendiler ve bunun icin de ayriyeyyen test istediler bu testin adı da amh testi bu testi Kanuni yapmadi yine özele yaptırdım 100 lira civarındaydı. İyi araştır hastaneleri ben hep arayıp fiyat aldım. Bana ilk söyledikleri fiyat 400 lira sonrasın da 100 liraya buldum duşun artık.

Kızlar ben kan verdim sonucum 52 çıktı inşallah verdiğim hastanenin laboratuvarinda problem vardır doktorumu bekliyorum şimdi dua edin bana

Kuzumm inşallah lab da bi sprun olmuştur güzel hayırlı haberlerle gel Allahın izniyle

Kızlar maalesef sonuç aynı kimyasal gebelik gibi şimdilik inşallah hayırlısı olsun çok da sevinmesem iyiymiş hayal kırıklığı büyük oluyor çok üzüldüm

Kızlar maalesef sonuç aynı kimyasal gebelik gibi şimdilik inşallah hayırlısı olsun çok da sevinmesem iyiymiş hayal kırıklığı büyük oluyor çok üzüldüm

Kuzum sevinmenin azı çoğu olmuyoki dıydugumuz an havalara uçuyoruz zaten
Kendi yasadıklarımı hatırladım şuan Allahım saglık versin kuzucum.. En yuksek kaç çıkmıştı degerin kuzum

Ya Hatice'm çok üzüldüm canım
Allahtan Ümit kesilmez ama ya
Tabi ki sevinecektin değerin ne güzel katlanarak gitmişti hem de.
Hayırlısı olsun senin için inşallah

Canım gerçekten çok üzüldüm ama kendine kızma sevinecektin tabiki
Hakkında hayırlısı olsun inşallah dilerim en güzel zamanda kavuşursun bebeğine

TaeYang ne yapalım canım nasip değilmiş ne zaman böyle sevinsem zaten çok sürmüyor . Bekleyeceğim bakalım olmazsa tüp bebek yolu görünüyor bana

Canım benim doğumum Kanuni Sultan Süleyman'da oldu Ocak ayında,
daha önce hiç gitmiş değildim, ama çok kapsamlı bir hastane.
O an çaresini aradığımız için araştırma hastanelerine gitmiştik.
Gittiğimiz 3.hastane idi, gidebilirsin..
Ben memnun kaldım, hatta genetik testlerimizi de
oradaki genetik bölümünde yaptırdık eşimle.

Canım misafirlikteydim, şimdi geldim eve.
Bir bakayım dedim buraya,
kan değerin düşmüş mü
benimde öyle olmuştu
geçtiğimiz aylarda..

)=

Saye-
Merhaba Canim bende yeni katıldım aranıza öncelikle gecmis olsun.inan cok üzüldüm bende aynı seyleri yaşadığım icin anlıyorum seni...
Nerede yaptırdın aşılamayı birde kac yasındasın

Saye-

Canım üzme kendini,
olsun bir zamanı vardır
bakarsın önümüzdeki ay
hiçbir şeye gerek kalmadan
kendisi gelir..
Ah bizim bebeklerimiz
çok nazlı çok..
Rabbimin vardır bir bildiği..

Yanındayım canım her zaman
duamdasın bil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…