Canım bende bugün baktım kanuni de yarın için boşluk var gitsemmi diyorum direk o genetik testlerini yapıyolarmı kese kalp filan oluşmuş olması gerekiyomuş galiba tam aradığım kişiyi buldum valla çok iyi denk geldin. Birde süleymaniye kdın doğum iyi diyolar ama bilemedimEvet Canim aynı şeyi bana da söylemişti doktorum sen yine şanslısın hiç hamile kalamayan var buna bile şükret diye be aynen dediğin gibi test yapıp anladım yoksa anlamazdım hatta iki diye biliyorum ama belki daha fazladır. Ama sana tavsiyem ben Kanuni'ye gitmiştim tıbbi genetik bölümüne ayrıca iyi bir hastane bence :) yaptır testlerini uzun sürüyor çünkü genetik test 1 ayı geçiyor galiba yaptır elinde Dursun. Ha belki o zamana kadar allah nasip eder hamile kalırsın hiç gerek bile kalmaz ama yaptır elinde Dursun sonra Zaman gecmis bosuna diyorsun. Ve en önemlisi ne olursa olsun olumlu duşun vücudu hamileliğe alıştırmak cok önemliymiş biz acaba diyerek psikolokljik olarak hamile bile kalsak vücut reaksiyon gösterip yabancı madde diyip atıyor. Bu yüzden iyi duşun iyi olsun :)
Kimyasaldan sonra gerek yok kalp atışı filan oluşması gerekiyomuş ben yaptırim dedim dr lar öyle diyince vazgeçtim ama en son çare yaptırcamu-mutlu lale genetik testlerini yaptirmadin mi sen ? Hazir gideceksin madem birini yaptirsana hastanede.. Ilk kan pihtilasmasi yaptirmistim ben 45 gun sonrada kromozom analizini yapmistik..
Su anda gebe kalsam igne kullanacagim ben bilmeseydim 3ncuyude bu sekilde kaybedecektim belkide ..
Canım inşallah bi yanlışlk vardır sonuçta kanaman yok bozulan bi gebelik olsa kanaman olurdu içini ferah tut hakkında hayırlısı inşallahKızlar ben kan verdim sonucum 52 çıktı inşallah verdiğim hastanenin laboratuvarinda problem vardır doktorumu bekliyorum şimdi dua edin bana
Cikmadimi hala sonuc ? Onlari düsünme canim ya annen arkadaslarin hepsi sen üzülme diye zaten üzülmezler .. Hakkinda hayirlisi olsun insallah sonuc guzel cikar doktora göründün mü peki bisi dedi mi ?
Kızlar ben kan verdim sonucum 52 çıktı inşallah verdiğim hastanenin laboratuvarinda problem vardır doktorumu bekliyorum şimdi dua edin bana
Kızlar maalesef sonuç aynı kimyasal gebelik gibi şimdilik inşallah hayırlısı olsun çok da sevinmesem iyiymiş hayal kırıklığı büyük oluyor çok üzüldüm
Ya Hatice'm çok üzüldüm canımKızlar maalesef sonuç aynı kimyasal gebelik gibi şimdilik inşallah hayırlısı olsun çok da sevinmesem iyiymiş hayal kırıklığı büyük oluyor çok üzüldüm
Canım gerçekten çok üzüldümKızlar maalesef sonuç aynı kimyasal gebelik gibi şimdilik inşallah hayırlısı olsun çok da sevinmesem iyiymiş hayal kırıklığı büyük oluyor çok üzüldüm
Canlar yaa bişey sorcam size ben şimdi hsg çektirdikten sonra dr a hiç gitmedim özelde gittiğim dr a götüreyim sonucu dedim ama acaba devlet hastanesine randevu mu alsam? Kanuni Sultan Süleyman a ya da Süleymaniye Kadın doğuma mı? Ya da 1 - 2 ay daha beklesem mi özele gidip bu ay rahatladım psikolojik açıdan hazır hissediyorum olumlu düşünüyorum olacağına inanıyorum. Şimdi durum böyle iken diyiverin bakim bana ben napim
Buarada randevu iki hastane de de yarına bile var gitmeye karar verirsem hemen alcam_Verda_ sen bu hastanelerden birine gitmiştin sanırım canım fikrin var mı?
Kızlar ben kan verdim sonucum 52 çıktı inşallah verdiğim hastanenin laboratuvarinda problem vardır doktorumu bekliyorum şimdi dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?