- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Hayırlı geceler canım var mı değişiklik? =)
@Enyalios
Amın canim benim allah isteyen herkesin dualarını kabul etsin. Transfer sırasında ister istemez uğraştıkları icin oluyor bu lekelenmeler sanırım demişlerdi ama 3 gün sürünce insan ister istemez tedirgin oluyor
Gunaydin Canım :) inan iyi düşünüyorum ama bi yandan bastırmam lazım yoksa olmadığında daha cok üzülürüm Allah'ın takdiri diyorum Suanlik ama içimde umut olduğu icin bunun vermiş olduğu bir rahatlık var yanı :) haftaya cuma günü test günüm bakalım geçecek mi Zaman ardından da yurt dışı gezisi var. olmazsa eğer en azından moral olur eğer olursa mutluluğum kat ve kat artar :) allahım sen yardım etTedirgin olma sen canim benim guzel dusun ki guzel olsun Allahin izniyle.. Ne zaman test yapacaksin bu arada..
AynenGünaydın kızlar :)
Geldik yine işe sabah sabah :)
Gunaydin Canım :) inan iyi düşünüyorum ama bi yandan bastırmam lazım yoksa olmadığında daha cok üzülürüm Allah'ın takdiri diyorum Suanlik ama içimde umut olduğu icin bunun vermiş olduğu bir rahatlık var yanı :) haftaya cuma günü test günüm bakalım geçecek mi Zaman ardından da yurt dışı gezisi var. olmazsa eğer en azından moral olur eğer olursa mutluluğum kat ve kat artar :) allahım sen yardım et
Günaydın kızlar :)
Geldik yine işe sabah sabah :)
AynenGünaydın hanımlar. ..
Daha ne yapabilirim ki canim .. Elimden gelenin fazlasini yaptim 3senedir her ay doktordaydim .. Artik doktor hastane bile görmek istemiyorum hastane kapisi bana caresizligimi hatirlatiyorBak bu mesajı beğenmedim
Ne demek ikinciye üçüncüye gün sayarken,daha kaç yaşındayızki canım,
Bizim yaşımızdakiler bekar geziyor:)
Böyle umutsuz konuşmalar yapma herşeyin zamanı var gerçekten. Doktoru aksatma git mutlaka üzerine düşeni yap hayirlisiyla olacak canım
Kolay gelsin özlemcim :)AynenGünaydın hanımlar. ..
Sağol canım çok sıcak bayılcam birazdan.Gunaydin kizlaar kolay gelsin
Sağol şekerim nefes alamıyorum resmen yahu.Günaydin kızlar uyandık yine sabah sabah@deeploneliness TaeYang sizlere kolay gelsin :)
Günaydin kızlar uyandık yine sabah sabah@deeploneliness TaeYang sizlere kolay gelsin :)
Kolay gelsin özlemcim :)
Sağol canım çok sıcak bayılcam birazdan.
Sağol şekerim nefes alamıyorum resmen yahu.
Soguklar geliyor az kaldi :) Sonrada donuyorum diyeceksin ..Kolay gelsin özlemcim :)
Hic bisi yapmadim daha. Tv izliyorum elazigda bomba patlamisGunaydin kuzuum.. ben de kahvalti haaala yapmadim her zamanki gibi dusunme saatlerin yesemmi ne yesemsen naptin bakiim
Soguklar geliyor az kaldi :) Sonrada donuyorum diyeceksin ..
Hic bisi yapmadim daha. Tv izliyorum elazigda bomba patlamis
Günaydin kızlar uyandık yine sabah sabah@deeploneliness TaeYang sizlere kolay gelsin :)
Kolay gelsin özlemcim :)
Sağolasın canım nasılsın? Dpo kaçtasınGunaydin kizlaar kolay gelsin
Canım ben artik vazgectim cocuk icin yasamaktan her seyi bu ay olmaz diye erteliyordum artik bu ay doktora gidemem diye erteliyorum mart ayindan beri gitmemek icin doktora bahane ariyorum :)Sağolun kızlar.. Sizlere de kolay gelsin
Alpim moral bozmak yok. Yaş konusunda da senin yaşında çok evlenmemiş arkadaşım var benim. "Hayat gelecekte sahip olmak istediklerimiz için çabalarken şu anda sahip olduklarımızı unutup mutsuz olmaktır." demiş ünlü düşünür ya da buna benzer bir şeydi öyle hatırlıyorum. Ama ben de senin gibiyim hastane yüzü görmek istemiyorum. Bir süre daha beklerim sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?