- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
İnşallah canım.. Aynı düşünüyoruz hemen hemen..Çocuk için yaşama zaten şu anı yaşamayı engelliyor.. Hep bir mutsuzluk ve eksiklik oluyor. Halbuki alakası yok çoğu insana göre şanslıyız. Bir de ikimiz de kayıp yaşadık. O yüzden hemen olsun değil olcaksa bekleriz yeterki sağlıklı olsun kafasındayım.Canım ben artik vazgectim cocuk icin yasamaktan her seyi bu ay olmaz diye erteliyordum artik bu ay doktora gidemem diye erteliyorum mart ayindan beri gitmemek icin doktora bahane ariyorum :)
Ben elimden geleni yaptim rabbim vermek isterse her sekilde verir zaten hepimizede .. Bekleyip görecegiz artik belki birgün bizede nasip olur insallah..
Günaydın canım nasılsınTünaydın kızlar inşallah herkes iyidir
Aminnn canım inşallah dediğin gibi tutar totemlerimizGünaydıııııın kızlar
Totemleriniz hayırlı olsun,9ay kaldırmak nasip olmasııııın
@LeYLa_21 gzlim gecmiş olsun anneciğine,inşallah hmn toparlanır saglıgına kavuşurmorali iyi olsun yara hmn iyileşir,Rabbim şifasını versin...
@SaTu ST hafta sonu mersindeydim inan her gidişimde aklıma geliyorsun nerde oturuyordur şöle gitsemde o kuzuları koklasam diye
Düşüncesi bile beni acayip gülümsetiyor Mutlu ediyor sen bide yaşıyorsun o Melek'lerle 41 kere maşallah
Topiğimize hoşgeldin canım inşallah aşılaman tutmuştur bebeğini alıraın kucağına 9 ay sonra.. sende bnm gibi 2 kimyasal yaşamışsın benimde öyle oldu. Sende araştırma yaptılar mı kimyasalın sebepleri ile ilgiliEvet Canım ilk transfer insallah son olur. Anlatırım tabi seve seve
4 senelik evliyim 2 kimyasal dusuk başarısız bir aşılama ve 3. Yılın sonunda da pko olduğum söylendi. Bu kadar uğraştan hayal kırıklığından sonra yeniden bir umut belirdi içimde cok heveslenmek istemiyorum ama insallah olur olmazsa baya üzülürümkısaca bu kadar :)) sen hamile misin peki Canim
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?Günaydın canım nasılsın
Sağolasın canım nasılsın? Dpo kaçtasın
Aynen öyle canim .. Evde tek basima iken rahatim bir yerlere gidip geldikce depresiyor acılarim isteklerim yoksa inanki kendimi telkin ediyorum .. Hayirlisiyla olacak bir gun bu senin sınavin diyorum . Ama birileri sordukca cevremdeki cocuklari hamileleri gordukce icim yaniyor .. Rabbim hayirlisiyla bizlerede nasip etsin insallah baksana listemize cogu cocugunu kucagina bile aldi hepside umutsuzluga dustu olmuyor olmayacak dedi ama oldu birgun bizde o listeye girip saglikla kucagimiza alacagiz insallahİnşallah canım.. Aynı düşünüyoruz hemen hemen..Çocuk için yaşama zaten şu anı yaşamayı engelliyor.. Hep bir mutsuzluk ve eksiklik oluyor. Halbuki alakası yok çoğu insana göre şanslıyız. Bir de ikimiz de kayıp yaşadık. O yüzden hemen olsun değil olcaksa bekleriz yeterki sağlıklı olsun kafasındayım.
Iyiyim canimcim sagolasin.. dpo ne ki
Amin canım İnşallah. Ben de ilk başta böyle bir hüzünleniyordum hamile kalanları görünce sonra o kadar çok oldular ki inanamazsın. Algıda seçicilik filan da değil. Yok artık dediklerim filan oldu. Yani işin özü gerçekten sınav içinde olduğumu çok hissettim. Şimdi millete tavsiye veriyorum hamile kalma konusunda onu da aştım..NapalımAynen öyle canim .. Evde tek basima iken rahatim bir yerlere gidip geldikce depresiyor acılarim isteklerim yoksa inanki kendimi telkin ediyorum .. Hayirlisiyla olacak bir gun bu senin sınavin diyorum . Ama birileri sordukca cevremdeki cocuklari hamileleri gordukce icim yaniyor .. Rabbim hayirlisiyla bizlerede nasip etsin insallah baksana listemize cogu cocugunu kucagina bile aldi hepside umutsuzluga dustu olmuyor olmayacak dedi ama oldu birgun bizde o listeye girip saglikla kucagimiza alacagiz insallah
Bende hic dpo yu bilmiyorum ne zaman yumurtladim onu bulamiyorum :)yumurtlamadan sonraki geçen gün sayısı
Sağolasın canım iyiyim :) İş yerindeyim..İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
Bende her yerde ilk hamileler minik bebekleri secerim hic gorulmeyecek yerde gorurum :) Bende tavsiye veriyorum yap ikinciti bekleme ilkinde bu kadar diye ama hamileyim deyince yinede icime bi öküz oturuyor :))Amin canım İnşallah. Ben de ilk başta böyle bir hüzünleniyordum hamile kalanları görünce sonra o kadar çok oldular ki inanamazsın. Algıda seçicilik filan da değil. Yok artık dediklerim filan oldu. Yani işin özü gerçekten sınav içinde olduğumu çok hissettim. Şimdi millete tavsiye veriyorum hamile kalma konusunda onu da aştım..Napalım
Maşallah sana merak etmiyormusun sonucu :) Gidip gosterseydin ya bence randevu alma bekle eger adet olursan hem muayene olursun hemde sonucu gosterirsinCanlar yaa bişey sorcam size ben şimdi hsg çektirdikten sonra dr a hiç gitmedim özelde gittiğim dr a götüreyim sonucu dedim ama acaba devlet hastanesine randevu mu alsam? Kanuni Sultan Süleyman a ya da Süleymaniye Kadın doğuma mı? Ya da 1 - 2 ay daha beklesem mi özele gidip bu ay rahatladım psikolojik açıdan hazır hissediyorum olumlu düşünüyorum olacağına inanıyorum. Şimdi durum böyle iken diyiverin bakim bana ben napim
Buarada randevu iki hastane de de yarına bile var gitmeye karar verirsem hemen alcam @Enyalios sen bu hastanelerden birine gitmiştin sanırım canım fikrin var mı?
Ayy bende bendeeee olsun çok şükrediyorum çol şükür işimiz gücümüz var diye bazen sıkılsakta çalışmak iyidirSağolasın canım iyiyim :) İş yerindeyim..
İnsanız sonuçta bir de duygusalız. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler inşallah. Millet 3'ü 4'ü doğursun bize ne dimi canım ya bize şu an 1 yeter.. Bir de o insanların belki de ne dertleri var onu da bilemiyoruz ki işte dışardan görüyoruz. Belki de ne zorluklarla hamile kaldılar..Bende her yerde ilk hamileler minik bebekleri secerim hic gorulmeyecek yerde gorurum :) Bende tavsiye veriyorum yap ikinciti bekleme ilkinde bu kadar diye ama hamileyim deyince yinede icime bi öküz oturuyor :))
Ne yaparsam yapayim eksik yanimmis gibi geliyor :-/
Calismamakta iyi niye öyle diyorsun ki :)))Ayy bende bendeeee olsun çok şükrediyorum çol şükür işimiz gücümüz var diye bazen sıkılsakta çalışmak iyidir
Maşallah bağa dimiMaşallah sana merak etmiyormusun sonucu :) Gidip gosterseydin ya bence randevu alma bekle eger adet olursan hem muayene olursun hemde sonucu gosterirsin
Hayirlisiyla olsun saglikla dogsun 1 yeter tabiki :) Zaten bildigim insanlarin neler yasadigini da biliyorum hatta bazen cok uzulunce vicdan azabi cekip bol bol o kisiye dua ediyorum benim yuzumden basina birsey gelecek diye .. Kendimi kac kere boyle bir durumda buldum Allahim affet diye yalvardim gunlerce böyle dusundugum icinİnsanız sonuçta bir de duygusalız. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler inşallah. Millet 3'ü 4'ü doğursun bize ne dimi canım ya bize şu an 1 yeter.. Bir de o insanların belki de ne dertleri var onu da bilemiyoruz ki işte dışardan görüyoruz. Belki de ne zorluklarla hamile kaldılar..
Calismamakta iyi niye öyle diyorsun ki :)))
Istedigim zaman yatip istedigim zaman kalkiyorum gun icinde butun odalari ziyaret edip her odada ayri sıkılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?