Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnşallah canım.. Aynı düşünüyoruz hemen hemen..Çocuk için yaşama zaten şu anı yaşamayı engelliyor.. Hep bir mutsuzluk ve eksiklik oluyor. Halbuki alakası yok çoğu insana göre şanslıyız. Bir de ikimiz de kayıp yaşadık. O yüzden hemen olsun değil olcaksa bekleriz yeterki sağlıklı olsun kafasındayım.

Aminnn canım inşallah dediğin gibi tutar totemlerimiz sonra sizde yapın herkes hamile kalsın....
Topiğimize hoşgeldin canım inşallah aşılaman tutmuştur bebeğini alıraın kucağına 9 ay sonra.. sende bnm gibi 2 kimyasal yaşamışsın benimde öyle oldu. Sende araştırma yaptılar mı kimyasalın sebepleri ile ilgili

Aynen öyle canim .. Evde tek basima iken rahatim bir yerlere gidip geldikce depresiyor acılarim isteklerim yoksa inanki kendimi telkin ediyorum .. Hayirlisiyla olacak bir gun bu senin sınavin diyorum . Ama birileri sordukca cevremdeki cocuklari hamileleri gordukce icim yaniyor .. Rabbim hayirlisiyla bizlerede nasip etsin insallah baksana listemize cogu cocugunu kucagina bile aldi hepside umutsuzluga dustu olmuyor olmayacak dedi ama oldu birgun bizde o listeye girip saglikla kucagimiza alacagiz insallah

Amin canım İnşallah. Ben de ilk başta böyle bir hüzünleniyordum hamile kalanları görünce sonra o kadar çok oldular ki inanamazsın. Algıda seçicilik filan da değil. Yok artık dediklerim filan oldu. Yani işin özü gerçekten sınav içinde olduğumu çok hissettim. Şimdi millete tavsiye veriyorum hamile kalma konusunda onu da aştım..Napalım

Canlar yaa bişey sorcam size ben şimdi hsg çektirdikten sonra dr a hiç gitmedim özelde gittiğim dr a götüreyim sonucu dedim ama acaba devlet hastanesine randevu mu alsam? Kanuni Sultan Süleyman a ya da Süleymaniye Kadın doğuma mı? Ya da 1 - 2 ay daha beklesem mi özele gidip bu ay rahatladım psikolojik açıdan hazır hissediyorum olumlu düşünüyorum olacağına inanıyorum. Şimdi durum böyle iken diyiverin bakim bana ben napim
Buarada randevu iki hastane de de yarına bile var gitmeye karar verirsem hemen alcam @Enyalios sen bu hastanelerden birine gitmiştin sanırım canım fikrin var mı?

Bende her yerde ilk hamileler minik bebekleri secerim hic gorulmeyecek yerde gorurum :) Bende tavsiye veriyorum yap ikinciti bekleme ilkinde bu kadar diye ama hamileyim deyince yinede icime bi öküz oturuyor :))
Ne yaparsam yapayim eksik yanimmis gibi geliyor :-/

Maşallah sana merak etmiyormusun sonucu :) Gidip gosterseydin ya bence randevu alma bekle eger adet olursan hem muayene olursun hemde sonucu gosterirsin

İnsanız sonuçta bir de duygusalız. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler inşallah. Millet 3'ü 4'ü doğursun bize ne dimi canım ya bize şu an 1 yeter.. Bir de o insanların belki de ne dertleri var onu da bilemiyoruz ki işte dışardan görüyoruz. Belki de ne zorluklarla hamile kaldılar..

Ayy bende bendeeee olsun çok şükrediyorum çol şükür işimiz gücümüz var diye bazen sıkılsakta çalışmak iyidir
Calismamakta iyi niye öyle diyorsun ki :)))
Istedigim zaman yatip istedigim zaman kalkiyorum gun icinde butun odalari ziyaret edip her odada ayri sıkılıyorum :)

Maşallah sana merak etmiyormusun sonucu :) Gidip gosterseydin ya bence randevu alma bekle eger adet olursan hem muayene olursun hemde sonucu gosterirsin
Maşallah bağa dimi filmi çeken dr a sordum sonucu sorun yok dedi ondan dolayı gitmedim birde baya sorunlar yaşadım çocuk düşüncek halim yoktu ondan da gitmedim. Şimdi çok şükür kendimi topladım ne yapsam diye düşünmeye başladım.. özelde ki dr a gitsem mi acaba dedim zaten eylülde özel sigortam doluyo yeniletmiycem bitmeden gidim diyorum. Hastalanırsam devlete gidim diyorum

Hayirlisiyla olsun saglikla dogsun 1 yeter tabiki :) Zaten bildigim insanlarin neler yasadigini da biliyorum hatta bazen cok uzulunce vicdan azabi cekip bol bol o kisiye dua ediyorum benim yuzumden basina birsey gelecek diye .. Kendimi kac kere boyle bir durumda buldum Allahim affet diye yalvardim gunlerce böyle dusundugum icin Sonucta hepimizin sınavı ayri buda bizim sınavımız rabbim bizi cok seviyor ki sınıyor sabrimizi

Calismamakta iyi niye öyle diyorsun ki :)))
Istedigim zaman yatip istedigim zaman kalkiyorum gun icinde butun odalari ziyaret edip her odada ayri sıkılıyorum :)
çalışmamaya çok özeniyorum aslında evde olan istediği saatte yatıp kalkan insanlara ama benm çalışmam temizlik gerçekten yoksa eşimin başının etini yerim dırdır işte yoruluyorum enerjim kalmıyo dırdır yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…