Canım geceleri internete girebiliyorum benim aylık tarifem bitti eşiminkini kullanıyorumDua listemiz:
1. - 25.10.: altunn (Kübra) - 21
2. - 26.10.: pink love (Kübra) - 21 okundu
3. - 27.10.: E-brulim (Ebru) - 21 okundu
4. - 28.10.: Veson (Tuğba) - 21 okundu
5. - 29.10.: deeploneliness (Özlem) - 22 okundu
6. - 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) - 21 okundu
7. - 31.10.: HLYELA (Hülya) - ?
8. - 01.11.: Al_pi (Büşra) - 21 okundu
9. - 02.11.: DESIGNER27 (Sema) - 21 okundu
10. - 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) - 21 okundu
11. - 04.11.: Saadetim33 - 21 okundu
12. - 05.11.: lisaa04 (Gizem) - 21 okundu
13. - 06.11.: minnta (Fulya) - ?
14. - 07.11.: hsevda (Hatice) - 20 okundu
15. - 08.11.: cornella - 20 okundu
16. - 09.11.: sassenachen (Bilge) - 23 okundu
Okunan sayı: 313
Eksik: 0
Kumbara: 107
Hepinizin ağzına sağlık kızlar... Rabbim dualarımızın karşılığını tez vakitte versin inşallah.
altunn canım kendine okudun mu? Ona göre ben fazladan okuduklarımı kumbaraya atacağım.
Ben de seni designeri Alpi Leyla Ebru Yu merak ediyorumBende seni vesonu alpiyi ebruyu leyla yi merak ediyorum tugbis bi cesaretle fotosunu atmisti buraya
Geçmiş mesajlara bak Kocasını bile gönderdiAaaaa benn görmedim yaaa:)))
Kız bu sen misin? MaşallahVallahiiii attım gittti:))
Bel ağrısına iyi geliyormuş diye duydum dersin buradakiler işe yaramadı dersinZaten eğer bu ay tutmazsa şubat'ta kuzenim gelecek ona yakı sipariş edeceğim :) inşallah ne için olduğunu sormaz :)))) sen yarın doktora gidiyorsun değil mi canım? Birde yarın evlilik yıldönümünüzmüydü?
Sizin bir tatile ihtiyacınız var, tam yumurtlama döneminde :)
Ay öylesini kim istemez :)))
Ağzına sağlık canım ALLAH kabul etsin :)
Sagol canim Allah razi olsun.pink love Cnm duanı okudum üzerine ihlas ve Fatiha'yı da okudum Rabbim kabul etsin
Beklm agriyor burdaki yakilar hic ise yaramiyor isitmiyor falan dersin canimZaten eğer bu ay tutmazsa şubat'ta kuzenim gelecek ona yakı sipariş edeceğim :) inşallah ne için olduğunu sormaz :)))) sen yarın doktora gidiyorsun değil mi canım? Birde yarın evlilik yıldönümünüzmüydü?
Sizin bir tatile ihtiyacınız var, tam yumurtlama döneminde :)
Ay öylesini kim istemez :)))
Ağzına sağlık canım ALLAH kabul etsin :)
Ne yapalım cnm onlar bizim nazar boncuklarimizpconun kulağa bu kadar şirin geleceğini düşünmezdim
sağollllll cnmm benimmmmmm:)Beyaz futbol çok eğlenceli :)
Topik her hale bürünüyor maşallah :) Rabbim sohbetimizi daim etsin... Kuzum aklım sende, yarın hayırlı haberler alırsın inşallah.
Oy kuzum ya çok şekersin :) sen adetliyken biz okuruz adetin bitene kadar :)
Amin Rabbim tez vakitte nasip etsin gülüm... Şimdi tecrübeli bir anne olacaksın, bizim gibi çömezler tecrübelerinden faydalanacak inşallah :)
Hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın.
Özelden konferans yapabilirdik orda kimse görmezdi bizden hariç ama sen paylaşmışsın bile :)
Hey yavrum hey :) kız ben seni kapalı düşünmüştüm... Maşallah pek güzelsin, Rabbim sevdiklerine bağışlasın çıtır mankenim :)
Şükür bitanem iyiyim sen nasılsın?
benimmm sizide çok merak ediyorummm:)Kız bu sen misin? Maşallah
nasıll yaniii hava kaç derece orda cnm:)Kizlar kadinin kucaginda max 5 aylik bebis var cok tatli yaaa bakisiyoruz bebislekadinin ayaginda parmak arasi plaj terligi var bende ayaklarim usumesin diye nerdeyse ayagimada yaki yapistircam
sağolll cnmm benimmmm sende resmini at ya:)Kız bu sen misin? Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?