Cok tatlisin canimmmanaaa ben şuan kendımı çok salak hissettım yabende sanıyorum kı bugun altun 21 tane okuyacak falan . meğer bugun altuna herkes okuyormuş,doğru anlamısım değil mi? kızlar kusura bakmayın ilkkez böyle bir şeye katılıyorum heyecan yaptım
şimdi banyoya girecektım çıkınca okuyayım inş.
Aynennn yaaa keşke peşpese kalsakta birbirimize çok yardımcı olurdukkk be güselmolurdu:))Bu topigi hamis topigine ceviricez Allahin izni ile
Pespese adet olacagimiza hamis kalsakAynennn yaaa keşke peşpese kalsakta birbirimize çok yardımcı olurdukkk be güselmolurdu:))
Hakkinda hayirlisi olsun canimyarın benım doktor günüm. yenı bır şehir yenı bir hastane. heyecan,korku hepsinden var. bakalım yarın neler olacak.
Hakkinda hayirlisi olsun canimbaska sehirdemi hast gideceksin cnm ? Bende yarin dr a gidicem iki ayri hast hemde :/
Hiii anladim cnm. Baska sehirde hast gitmek cok degisik oluyor. Ben mesela burda iyi dr iyi hast bilmiyorum karambole bir secim. Ins iyi dr cikar karsina cnmyok cnm izmire yenı tasındık sayılır. burda ilkkez gideceğim hastaneye.
İnşallah canım....Bu topigi hamis topigine ceviricez Allahin izni ile
Grip ilacı işte canım.antibiyotik benical falanNe içtin cnm ilaçç???
Ozel mesajla olur ancak cnmBen hepinizi çok merak ediyorum resim atalım yaaaa fotolarımızı ama dışardan kimse göremesinnn varmı öle bi ayar kızlar???
İzmir demi görev yapıyorsun canım..kendini biraz tanıtırmısın?yok cnm izmire yenı tasındık sayılır. burda ilkkez gideceğim hastaneye.
Benical felan etkilemez cnm ancak cipro gibi ağır antibiyotikler etkiler zaten cipro içildiğinde doktorlar o ay korunun dio mutlakaİnşallah canım....
Grip ilacı işte canım.antibiyotik benical falan
Grip ilaclari bana çarpıntı yapiyor grip olunca ne icecegimi sasiriyorumİnşallah canım....
Grip ilacı işte canım.antibiyotik benical falan
Seni veson u leylayı çok merak ediyorm:)))Ozel mesajla olur ancak cnmen cok kimi merak ediyosun ben tam soyleyim bak
Evet cnm kendini anlatsana bize birazyok cnm izmire yenı tasındık sayılır. burda ilkkez gideceğim hastaneye.
Seni veson u leylayı çok merak ediyorm:)))
Kansızmısın kansız olunca yapar çarpıntı:))Grip ilaclari bana çarpıntı yapiyor grip olunca ne icecegimi sasiriyorum
Cipro hiç içmedim adınıda şimdi senden duyuyorum cnm ya... A ile başlayan BID diye biten bir antibiyotik kullandım.birde sandoz gibi suda eriyen Servaks mı ne onu kullandım.. Etkiler mi yumurta yı?Benical felan etkilemez cnm ancak cipro gibi ağır antibiyotikler etkiler zaten cipro içildiğinde doktorlar o ay korunun dio mutlaka
Bilmem kanliyim benceKansızmısın kansız olunca yapar çarpıntı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?