Ciproyu genelde idrar yoku enf icin veriyorlar cnim. Ben icmistim baya etkili bi ilacCipro hiç içmedim adınıda şimdi senden duyuyorum cnm ya... A ile başlayan BID diye biten bir antibiyotik kullandım.birde sandoz gibi suda eriyen Servaks mı ne onu kullandım.. Etkiler mi yumurta yı?
Maşallah çok tatlısın canım ya..Allâh eşine ve anne babana seni bağışlasın semacım..
Sağollll cnmmm benimm yaşlandımm ya şubat da 29 olacağım 30 olmadan anne olurummm inşş. Allah hepimizi ailemize sevdiklerimize bağışlasınnnMaşallah çok tatlısın canım ya..Allâh eşine ve anne babana seni bağışlasın semacım..
Kız ne yaşlanması maşallah bebek gibisin canım benim..İnşallah Rabbim tez vakitte kucağını doldursun..çok güzel bir anne olacaksın inşallah semacım..Sağollll cnmmm benimm yaşlandımm ya şubat da 29 olacağım 30 olmadan anne olurummm inşş. Allah hepimizi ailemize sevdiklerimize bağışlasınnn
İnşallahhh cnm yaaa sen kaç yaşındasın leylacımmm kaç yaşında anne olmuştun ?Kız ne yaşlanması maşallah bebek gibisin canım benim..İnşallah Rabbim tez vakitte kucağını doldursun..çok güzel bir anne olacaksın inşallah semacım..
Benim eczacı bir arkadaşım var aynı ona benziyorsun canım ya...oda anne olalı birkaç ay oldu.Rabbim sanada anneliği nasip etsin inşallah...
Ben 32 yaşında anne oldum cnm..36 yaşındayım şuan... Yaş uçup gidiyor... 30 dan sonra adeta koşuyor semacım..İnşallahhh cnm yaaa sen kaç yaşındasın leylacımmm kaç yaşında anne olmuştun ?
Zaten eğer bu ay tutmazsa şubat'ta kuzenim gelecek ona yakı sipariş edeceğim :) inşallah ne için olduğunu sormaz :)))) sen yarın doktora gidiyorsun değil mi canım? Birde yarın evlilik yıldönümünüzmüydü?Ohhhh hadi bakalim canim. Hajaja ay cnm biz sana alip gönderekim panterli yakidan . Bende yumosun durumuna gore yarin yapistircam yakiyi
Sizin bir tatile ihtiyacınız var, tam yumurtlama döneminde :)galiba öyle olacak yavv esimde öyle diyor hanimla bekar hayati yasiyoruz cocuk kim biz kim diye
canim esim okuyacak tesekkür ederim
Ay öylesini kim istemez :)))Calisma yapmadanmi bebek istiyorsun
Ağzına sağlık canım ALLAH kabul etsin :)Canim okudum şimdi bende Allah'ım kabul etsin inşallah Rabbimden dileğim benimde duam bir kardeşime ulassın ve dileği muradi tez vakit gelsin isteyen herkese inşallah hatimime devam ediyorum inşallah bitince hepinize Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez vakit diye duama eklicem
Tam zamanı 2. Çocuğun rabbim bekletmeden nasip eder inş cnm ilki için beklemişmiydinn?Ben 32 yaşında anne oldum cnm..36 yaşındayım şuan... Yaş uçup gidiyor... 30 dan sonra adeta koşuyor semacım..
Beyaz futbol çok eğlenceli :)Yorum programlarında kavga olunca ben çok seviyorum ya.. Heyecanlı oluyor.. Birtek cimbom maçını izlemeyi severim.
Topik her hale bürünüyor maşallah :) Rabbim sohbetimizi daim etsin... Kuzum aklım sende, yarın hayırlı haberler alırsın inşallah.Şimdi de topik yemek tariflerinden spor programına dönmüş
Oy kuzum ya çok şekersin :) sen adetliyken biz okuruz adetin bitene kadar :)anaaa ben şuan kendımı çok salak hissettım yabende sanıyorum kı bugun altun 21 tane okuyacak falan . meğer bugun altuna herkes okuyormuş,doğru anlamısım değil mi? kızlar kusura bakmayın ilkkez böyle bir şeye katılıyorum heyecan yaptım
şimdi banyoya girecektım çıkınca okuyayım inş.
Amin Rabbim tez vakitte nasip etsin gülüm... Şimdi tecrübeli bir anne olacaksın, bizim gibi çömezler tecrübelerinden faydalanacak inşallah :)Allahım hayırlısıyla şu listenin hamileler bölümüne girmeyi nasip eyle cümlemize...Bazen tekrar aynı şeyleri yaşamaya korkuyorum.. Geceleri kızımı emzirirken uyuyup kalırdım. Kendime gelince kızım kollarımda heryerim tutulmuş... İlk hamileliğin verdi acemilik...kimse gazını çıkar demedi bebeğin emzirince....emzir yatır bebek gazlı oldu...öğrenince iş işten geçti..gecenin 3lerinde çok hastanelik olduğumuzu biliyorum... Annelik bir o kadar zahmetli ama bir o kadarda güzel...listeye bakınca anılarım canlandı.. Paylaşmak istedim sizlerle...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın.yarın benım doktor günüm. yenı bır şehir yenı bir hastane. heyecan,korku hepsinden var. bakalım yarın neler olacak.
Özelden konferans yapabilirdik orda kimse görmezdi bizden hariç ama sen paylaşmışsın bile :)Ben hepinizi çok merak ediyorum resim atalım yaaaa fotolarımızı ama dışardan kimse göremesinnn varmı öle bi ayar kızlar???
Hey yavrum hey :) kız ben seni kapalı düşünmüştüm... Maşallah pek güzelsin, Rabbim sevdiklerine bağışlasın çıtır mankenim :)
Şükür bitanem iyiyim sen nasılsın?E-brulim cnmm nasılsın:))
Amin canım... İlki için çok beklememiştim.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gülüm...Tam zamanı 2. Çocuğun rabbim bekletmeden nasip eder inş cnm ilki için beklemişmiydinn?
Amin bitanem.İnşallah ebrucum...Beyaz futbol çok eğlenceli :)
Topik her hale bürünüyor maşallah :) Rabbim sohbetimizi daim etsin... Kuzum aklım sende, yarın hayırlı haberler alırsın inşallah.
Oy kuzum ya çok şekersin :) sen adetliyken biz okuruz adetin bitene kadar :)
Amin Rabbim tez vakitte nasip etsin gülüm... Şimdi tecrübeli bir anne olacaksın, bizim gibi çömezler tecrübelerinden faydalanacak inşallah :)
Hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın.
Özelden konferans yapabilirdik orda kimse görmezdi bizden hariç ama sen paylaşmışsın bile :)
Hey yavrum hey :) kız ben seni kapalı düşünmüştüm... Maşallah pek güzelsin, Rabbim sevdiklerine bağışlasın çıtır mankenim :)
Şükür bitanem iyiyim sen nasılsın?
Leylam çin takvimi ne diyor kuzum çalışmalar ne zaman :)Amin bitanem.İnşallah ebrucum...
Bu ay kız diyor canım..nasipse öbür ay çalışma olacak...öbür ay da başka memlekete düğüne gidecez.bilmem neolacak belkü aralık ayına kalabilir canım...Senin inşallah bu ay yüzün güler canım...hamiş haberini alalım inşallah ebrucum..Leylam çin takvimi ne diyor kuzum çalışmalar ne zaman :)
pconun kulağa bu kadar şirin geleceğini düşünmezdimAaaa sendemi kubrasin hihihipcolu kubralar
Amin canım hep beraber hamiş olalım inşallahaltunn cnm duanı okudum allah kabul etsin en kısa zamanda hamişş olll emiii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?