Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evde yapip goturme sansi olsa net sonuc cikar .. insan orda kasiliyor be ..
Vc de verdi cnm .ben gerildim esimin yerine .bide bu testi verirken zorla olmaz bence hormonların calismasi gerekiyor

EN SON AŞILAMADA BAKILDI 180 MİLYON SPERMİ VAR İLERİ HAREKET %5 YERİNDEHAREKET %45 FELAN MORFOLOJİ %3 DAHA KÖTÜYDÜ BEN BİRSÜRÜ TAKVİYE YAPTIM BUHALE GELDİ ŞİMDİ YAPTIRSAK DAHA İYİ ÇIKAR BENCE ADAMA İÇİRMEDİĞİM ŞEY KALMADI:)

Hahahha .. orda yapin siz o zaman degisken birsey yasla birlikte dimi .. esiminki normal mi iyi mi bilmiyorum mesala ben doktor iyi dedi gecti
Bekledikce kötülesiyor hayvanciklar
Sonucu isteseydin keske doktorundan. Benim esime de önce iyi dediler sonra pek de iyi olmadigini ögrendik

Bizim evde yaptigimiz daha kötü cikti
Ebrulim sen hani konferans yapiyodun .evde yapimca onun bazi kosullari var en gec yarim saatte gotureceksin bide isisi falan onemli cnm. Bize bi bey evde yapıp getirdi koltuğuna saklamis adam geldi bana ben sey getirdim diyo ben ne getirdiniz diyorum sey iste sey diyor ben biyle adam ille verecek seyi dedim icimden verin dedim adam kabi bi cikardi enaaaa kirilmis sumuk gibi sundu adam cok utandi bende tiksindim tabi . Yenikap verdim gitti

Bekledikce kötülesiyor hayvanciklar
Sonucu isteseydin keske doktorundan. Benim esime de önce iyi dediler sonra pek de iyi olmadigini ögrendik
CANIM EĞER VARSA Bİ KÖTÜLÜK PROXEED PLUS EVİCAP KEÇİBOYNUZU TOZUNU BALLA KARIŞTIR ARADA ÇAKŞIR SUYU İÇİR.MUZ CEVİZ FINDIK BAL VER BAK GÖR O DEĞERLERİ:)

IYYYYYYYYYYYY İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

Sabreden dervis muradina ermis bitanem
Biliyorum canim, doktorda bize de özel saklama kabi verdiler. Onu da torbaya sardik öyle götürdük ama iste sonuc kötü :) Doktora dedim bu hayvanciklari iyilestirme yolu var mi, deneyin ama mucizevi bir degisim elde edeceginizi sanmam dedi :) yani kötü demek hep kötü...

Bana tarif versene cnim . Ayyy bende bitter çikolatayi tepiyorum agzina

CANIM EĞER VARSA Bİ KÖTÜLÜK PROXEED PLUS EVİCAP KEÇİBOYNUZU TOZUNU BALLA KARIŞTIR ARADA ÇAKŞIR SUYU İÇİR.MUZ CEVİZ FINDIK BAL VER BAK GÖR O DEĞERLERİ:)
Düsünmedim degil, asilama sonuclansin senden bu konuda yardim isteyecegim canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…