Vc de verdi cnm .ben gerildim esimin yerine .bide bu testi verirken zorla olmaz bence hormonların calismasi gerekiyorEvde yapip goturme sansi olsa net sonuc cikar .. insan orda kasiliyor be ..
Bizim evde yaptigimiz daha kötü ciktiEvde yapip goturme sansi olsa net sonuc cikar .. insan orda kasiliyor be ..
inş cnm yeni gördüm mesajını inş...Iyi canim cok sevindim rahmin kendini yeni bebislere hazırlıyor o halde
Ya geçen gun alacaktim dolmustann erken inemeye usendimYok ya bir tane yeter zaten belimle karnim yapisikLegen almadin mi hala
EN SON AŞILAMADA BAKILDI 180 MİLYON SPERMİ VAR İLERİ HAREKET %5 YERİNDEHAREKET %45 FELAN MORFOLOJİ %3 DAHA KÖTÜYDÜ BEN BİRSÜRÜ TAKVİYE YAPTIM BUHALE GELDİ ŞİMDİ YAPTIRSAK DAHA İYİ ÇIKAR BENCE ADAMA İÇİRMEDİĞİM ŞEY KALMADI:)Cnm labi bi girsen asla guvenemezsin hemsire var bi tanede suratsiz bi herif bi oerde var iki tanede makine gordum insanlar iceri giriyor cikiyor degisik kotu bir ortamdi. Ins cgetcekten sorun yoktur cnm benim pco yeter çünkü.simdi nasil cnm esinin sonuclari
Hahahha .. orda yapin siz o zaman degisken birsey yasla birlikte dimi .. esiminki normal mi iyi mi bilmiyorum mesala ben doktor iyi dedi gectiBizim evde yaptigimiz daha kötü cikti
CNM ÖZEL ODALARDA VERİLMELİ FİLM FELAN SEYREDİYOLAR ÖLE ZORLA OLURMU BU İŞ ZATEN KAFADAN YANLIŞ ÇIKAR YA:)Vc de verdi cnm .ben gerildim esimin yerine .bide bu testi verirken zorla olmaz bence hormonların calismasi gerekiyor
Adamlari illa günaha sokacaklar ki sonuc iyi olsun ..CNM ÖZEL ODALARDA VERİLMELİ FİLM FELAN SEYREDİYOLAR ÖLE ZORLA OLURMU BU İŞ ZATEN KAFADAN YANLIŞ ÇIKAR YA:)
Bekledikce kötülesiyor hayvanciklarHahahha .. orda yapin siz o zaman degisken birsey yasla birlikte dimi .. esiminki normal mi iyi mi bilmiyorum mesala ben doktor iyi dedi gecti
AHAHAHAHA AYNEN:)Adamlari illa günaha sokacaklar ki sonuc iyi olsun ..
Ebrulim sen hani konferans yapiyodunBizim evde yaptigimiz daha kötü cikti
CANIM EĞER VARSA Bİ KÖTÜLÜK PROXEED PLUS EVİCAP KEÇİBOYNUZU TOZUNU BALLA KARIŞTIR ARADA ÇAKŞIR SUYU İÇİR.MUZ CEVİZ FINDIK BAL VER BAK GÖR O DEĞERLERİ:)Bekledikce kötülesiyor hayvanciklar
Sonucu isteseydin keske doktorundan. Benim esime de önce iyi dediler sonra pek de iyi olmadigini ögrendik
IYYYYYYYYYYYY İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇEbrulim sen hani konferans yapiyodun.evde yapimca onun bazi kosullari var en gec yarim saatte gotureceksin bide isisi falan onemli cnm. Bize bi bey evde yapıp getirdi koltuğuna saklamis adam geldi bana ben sey getirdim diyo ben ne getirdiniz diyorum sey iste sey diyor ben biyle adam ille verecek seyi dedim icimden verin dedim adam kabi bi cikardi enaaaa kirilmis sumuk gibi sundu adam cok utandi bende tiksindim tabi . Yenikap verdim gitti
Sabreden dervis muradina ermis bitanemEbrulim sen hani konferans yapiyodun.evde yapimca onun bazi kosullari var en gec yarim saatte gotureceksin bide isisi falan onemli cnm. Bize bi bey evde yapıp getirdi koltuğuna saklamis adam geldi bana ben sey getirdim diyo ben ne getirdiniz diyorum sey iste sey diyor ben biyle adam ille verecek seyi dedim icimden verin dedim adam kabi bi cikardi enaaaa kirilmis sumuk gibi sundu adam cok utandi bende tiksindim tabi . Yenikap verdim gitti
Bana tarif versene cnimEN SON AŞILAMADA BAKILDI 180 MİLYON SPERMİ VAR İLERİ HAREKET %5 YERİNDEHAREKET %45 FELAN MORFOLOJİ %3 DAHA KÖTÜYDÜ BEN BİRSÜRÜ TAKVİYE YAPTIM BUHALE GELDİ ŞİMDİ YAPTIRSAK DAHA İYİ ÇIKAR BENCE ADAMA İÇİRMEDİĞİM ŞEY KALMADI:)
Evet cnm film olaydi iyiydiCNM ÖZEL ODALARDA VERİLMELİ FİLM FELAN SEYREDİYOLAR ÖLE ZORLA OLURMU BU İŞ ZATEN KAFADAN YANLIŞ ÇIKAR YA:)
Düsünmedim degil, asilama sonuclansin senden bu konuda yardim isteyecegim canim :)CANIM EĞER VARSA Bİ KÖTÜLÜK PROXEED PLUS EVİCAP KEÇİBOYNUZU TOZUNU BALLA KARIŞTIR ARADA ÇAKŞIR SUYU İÇİR.MUZ CEVİZ FINDIK BAL VER BAK GÖR O DEĞERLERİ:)
Dedim ya 83 milyon hucre %9 hareket hizi bu kadar biliyorum ..Bekledikce kötülesiyor hayvanciklar
Sonucu isteseydin keske doktorundan. Benim esime de önce iyi dediler sonra pek de iyi olmadigini ögrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?