Bu yaglama adet yunanlardan geliyormus. Bir yerde tamponu yaglayabilecegin de yaziyordu :)C
Cnm bugün çektirmem gerek regl 6 önceden bir araştırma yapmış olsaydık belki izin alır giderdim Hayırlısı artık belki bu ay gelir bebek.
Kızlar son Mesajı http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-294826.html
Atlattin cok sükürBebek icin seyimizden olmayalım demi.valla kolanya ile yaoinca daha kokay cikti. Belimi nasil cekmisti yakinin delik izleri baya kaldi belimde bide ben öyle ne gezmelere gittim caktirmadan kasidim
ben kocişle dün konustumda sankii cok tutturmuş gibi :) ben suan bebiş yapmayı düşünmüorum.ocak subat gibi yapalım benim bebişim kış bebişi olsun kışı petek dibinde uyuyarak gecirirriz dedim.böylelikle 2 3 ay kafamdan otomatikman silindi. (ben böyle dedim ya bu ay tuttururuzOooo bizde neler neler varyaglar yakilar yirtik kondomlar
keşke sparişle gelseydi:))ben kocişle dün konustumda sankii cok tutturmuş gibi :) ben suan bebiş yapmayı düşünmüorum.ocak subat gibi yapalım benim bebişim kış bebişi olsun kışı petek dibinde uyuyarak gecirirriz dedim.böylelikle 2 3 ay kafamdan otomatikman silindi. (ben böyle dedim ya bu ay tuttururuz
Hehhh ebrulim benim okuduğum site buydu iste bide birinin komsusu tavsiye etmiş o bayanda deneyecekti ne yapti bilmiyorum. .. insallah cnim ama yumurtlama günüm gecti akinti falanda gelmedi bu ay olmadi sanirimBu yaglama adet yunanlardan geliyormus. Bir yerde tamponu yaglayabilecegin de yaziyordu :)
Atlattin cok sükürinsallah faydasini görmüssündür canim
Hadi insallahh cnim .petek dibinde oturum madalina yersin karnini seversinben kocişle dün konustumda sankii cok tutturmuş gibi :) ben suan bebiş yapmayı düşünmüorum.ocak subat gibi yapalım benim bebişim kış bebişi olsun kışı petek dibinde uyuyarak gecirirriz dedim.böylelikle 2 3 ay kafamdan otomatikman silindi. (ben böyle dedim ya bu ay tuttururuz
Namazimi kilayimda surucem dikcem bacaklarimi.zettinyagida ozel gelmişti ins sifa olur; )Arkadaşlar sperme bir zararı yokmuş zeytinyağının biraz nette dolaştım
Hayirlisi gülüm orasi hic belli olmaz. Kendini dinleme sen fazla - relaxHehhh ebrulim benim okuduğum site buydu iste bide birinin komsusu tavsiye etmiş o bayanda deneyecekti ne yapti bilmiyorum. .. insallah cnim ama yumurtlama günüm gecti akinti falanda gelmedi bu ay olmadi sanirim
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah.Evet ya dogru daha erken karnım ağrıyor kasıklarım belim goguslerim sisti bakalım adet belirtilerim de boyle
Hayırlısı olsun cnim.ayirt olmuyo birbirinden belirtiler. Sabet 1 hafta sabrin sonu selamettirEvet ya dogru daha erken karnım ağrıyor kasıklarım belim goguslerim sisti bakalım adet belirtilerim de boyle
Dinlemiyorum cnim relax im ama ara arada sıkıntı yokluyorHayirlisi gülüm orasi hic belli olmaz. Kendini dinleme sen fazla - relax
Keske söyle bir ayligina beynimizin fisini cekebilsek :)Dinlemiyorum cnim relax im ama ara arada sıkıntı yokluyor
Keske söyle bir ayligina beynimizin fisini cekebilsek :)
Evet canim 1,5 senedir iciyorum... Sen?. Heeee ebrulim sen folic asit iciyomusun
Hadi kolay gele, iyi yaglanmalarBen gidiyorum kizlar mintikayi yaglicam
Hemen arkasına ilişki yazıyorNamazimi kilayimda surucem dikcem bacaklarimi.zettinyagida ozel gelmişti ins sifa olur; )
aynen ben de 1,5 senedir içiyorum folic1 var mercimek kadar içmedi çok kolay eşim son sefer onu bulamamış iod lumu ne almış kocaman yutamıyor da insan kızdım sanki bebek mi var da bunu alıyorsun şimdilik folic1 yeterEvet canim 1,5 senedir iciyorum... Sen?
Hadi kolay gele, iyi yaglanmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?