Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bugun sorayım bakayım asılama için ne fiyat verecekler cok isterlerse iğne tedavısı istiycem onda sansım yuksek 260 tutuyor onlar sadece

Kızlarr bişi sorcam catlatma iğnesıne kac para oduyorsunuz birde iki toz iki su ya oyle mi vurduruyorsunuz .. Benim doktor iki toz bir su seklınde vurduruyor

Kızlarr bişi sorcam catlatma iğnesıne kac para oduyorsunuz birde iki toz iki su ya oyle mi vurduruyorsunuz .. Benim doktor iki toz bir su seklınde vurduruyor
Benim çalıştığım yerdeki dr iki toz bir su vurduruyordu cnm

Kızlarr yağlamaya başlamışsınız. Ben yakımı aldım panteri:)eşim diyor sen dayanamazsın çocuk için dayanacağız işte ne yapalım kesinlikle ben de yağlayacağım yada Yağlı suya oturacağım hsg gelecek aya kaldı devlette çektireceğim burda iki özel var anestezisiZ 500 550 diyorlar burda başka alternatif yok maalesef umarım gerek kalmaz Al_pi . Cnm yanlış hatırlamıyorsam iki toz bir su idi bizimki de fiyatı hatırlamıyorum

Benim yakı panterli değildi .. Birde ilk gün acayip yandı oturup kalkarken seni kısıtlıyor yeni doğum yapmış gibi oturup kalkıyorsun :) en kötüsüde cıkartma işlemi butun kıllarımı cektı cıkartırken ağladım resmen :) hayırlı olsun yakıdan sonra yağlama yapıyoruz :) sonrada Allah büyük bakalım ne yapcaz :))

Azcık yakında daha iyi hastaneler var bi malatya gezisi düzenleyin gidip orda çektir bende şimdilik hsg yok inşallah gerek kalmaz sana bana hepimize

Özel saglık sıgortamız var ama bi halta yaramıyor burda 1 hastanede gecıyor sadece 1000 olsa iyi ama sanmıyorum walla soralım öğrenelim
Sor bakalim cnim ne diyecekler ucrete

Slm kızlar yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti idrar da cikar mı sizce
Canim az daha beklesen daha iyi okur en azinda bat yarihinde yap bence acele ise seytan karisir demisler boş yere uzulup yada sevinmeye gerek yok.bence beklemelisin

Ayyy evet bende bagirdim biraz kv kolanya doktu yumusattida öyle cektiler. Iki gun rahatsiz ediyo 3.gune etkisi geciyo zaten

Bugun yagla bide cnm sicak suya ben oturamam galiba yaa yanarimmm ilik suda fayda etmez bence

Su halimize bakin kizlar ne duysak yapiyoruz cok gayretliyiz masallah hepimize . Emeklerimiz bosa cikmasin insallahh

Ayyy evet bende bagirdim biraz kv kolanya doktu yumusattida öyle cektiler. Iki gun rahatsiz ediyo 3.gune etkisi geciyo zaten
Onu da yaglasaydiniz belki daha kolay cikardi :)

Bugun yagla bide cnm sicak suya ben oturamam galiba yaa yanarimmm ilik suda fayda etmez bence
Iliktir bence canim cünkü cok sicak su zararli diye biliyorum :) yanmayacak derecede

Onu da yaglasaydiniz belki daha kolay cikardi :)

Iliktir bence canim cünkü cok sicak su zararli diye biliyorum :) yanmayacak derecede
Bebek icin seyimizden olmayalım demi .valla kolanya ile yaoinca daha kokay cikti. Belimi nasil cekmisti yakinin delik izleri baya kaldi belimde bide ben öyle ne gezmelere gittim caktirmadan kasidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…