Asilamayi 1000den asagi yapmazlar cnim yaaBugun sorayım bakayım asılama için ne fiyat vereceklercok isterlerse iğne tedavısı istiycem onda sansım yuksek 260 tutuyor onlar sadece
Benim çalıştığım yerdeki dr iki toz bir su vurduruyordu cnmKızlarr bişi sorcam catlatma iğnesıne kac para oduyorsunuz birde iki toz iki su ya oyle mi vurduruyorsunuz .. Benim doktor iki toz bir su seklınde vurduruyor
Özel saglık sıgortamız var ama bi halta yaramıyor burda 1 hastanede gecıyor sadeceAsilamayi 1000den asagi yapmazlar cnim yaa
Benim yakı panterli değildi .. Birde ilk gün acayip yandı oturup kalkarken seni kısıtlıyor yeni doğum yapmış gibi oturup kalkıyorsun :) en kötüsüde cıkartma işlemi butun kıllarımı cektı cıkartırken ağladım resmen :) hayırlı olsun yakıdan sonra yağlama yapıyoruz :) sonrada Allah büyük bakalım ne yapcaz :))Kızlarr yağlamaya başlamışsınız. Ben yakımı aldım panteri:)eşim diyor sen dayanamazsın çocuk için dayanacağız işte ne yapalım kesinlikle ben de yağlayacağım yada Yağlı suya oturacağım hsg gelecek aya kaldı devlette çektireceğim burda iki özel var anestezisiZ 500 550 diyorlar burda başka alternatif yok maalesefumarım gerek kalmaz Al_pi . Cnm yanlış hatırlamıyorsam iki toz bir su idi bizimki de fiyatı hatırlamıyorum
Azcık yakında daha iyi hastaneler varKızlarr yağlamaya başlamışsınız. Ben yakımı aldım panteri:)eşim diyor sen dayanamazsın çocuk için dayanacağız işte ne yapalım kesinlikle ben de yağlayacağım yada Yağlı suya oturacağım hsg gelecek aya kaldı devlette çektireceğim burda iki özel var anestezisiZ 500 550 diyorlar burda başka alternatif yok maalesefumarım gerek kalmaz Al_pi . Cnm yanlış hatırlamıyorsam iki toz bir su idi bizimki de fiyatı hatırlamıyorum
Canim bence biraz daha beklemelisinSlm kızlar yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti idrar da cikar mı sizce
Sor bakalim cnim ne diyecekler ucreteÖzel saglık sıgortamız var ama bi halta yaramıyor burda 1 hastanede gecıyor sadece1000 olsa iyi ama sanmıyorum walla soralım öğrenelim
Canim az daha beklesen daha iyi okur en azinda bat yarihinde yap bence acele ise seytan karisir demisler boş yere uzulup yada sevinmeye gerek yok.bence beklemelisinSlm kızlar yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti idrar da cikar mı sizce
Ayyy evet bende bagirdim biraz kv kolanya doktu yumusattida öyle cektiler. Iki gun rahatsiz ediyo 3.gune etkisi geciyo zatenBenim yakı panterli değildi .. Birde ilk gün acayip yandı oturup kalkarken seni kısıtlıyor yeni doğum yapmış gibi oturup kalkıyorsun :) en kötüsüde cıkartma işlemi butun kıllarımı cektı cıkartırken ağladım resmen :) hayırlı olsun yakıdan sonra yağlama yapıyoruz :) sonrada Allah büyük bakalım ne yapcaz :))
Bugun yagla bide cnmKızlarr yağlamaya başlamışsınız. Ben yakımı aldım panteri:)eşim diyor sen dayanamazsın çocuk için dayanacağız işte ne yapalım kesinlikle ben de yağlayacağım yada Yağlı suya oturacağım hsg gelecek aya kaldı devlette çektireceğim burda iki özel var anestezisiZ 500 550 diyorlar burda başka alternatif yok maalesefumarım gerek kalmaz Al_pi . Cnm yanlış hatırlamıyorsam iki toz bir su idi bizimki de fiyatı hatırlamıyorum
Onu da yaglasaydiniz belki daha kolay cikardi :)Ayyy evet bende bagirdim biraz kv kolanya doktu yumusattida öyle cektiler. Iki gun rahatsiz ediyo 3.gune etkisi geciyo zaten
Iliktir bence canim cünkü cok sicak su zararli diye biliyorum :) yanmayacak derecedeBugun yagla bide cnmsicak suya ben oturamam galiba yaa yanarimmm ilik suda fayda etmez bence
Cnm bugün çektirmem gerek regl 6 önceden bir araştırma yapmış olsaydık belki izin alır giderdim Hayırlısı artık belki bu ay gelir bebek.Azcık yakında daha iyi hastaneler varbi malatya gezisi düzenleyin gidip orda çektir bende şimdilik hsg yok inşallah gerek kalmaz sana bana hepimize
Bebek icin seyimizden olmayalım demiOnu da yaglasaydiniz belki daha kolay cikardi :)
Iliktir bence canim cünkü cok sicak su zararli diye biliyorum :) yanmayacak derecede
Oooo bizde neler neler varooo kızlar da ne tadavi yöntemleri varmış ben daha yolun cok basındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?