Benim iğnem var 15 günde bir bugun iğne günüm hatta b12 içinDahiliyeye gidecektim .kendimi cok bitkin yorgun halsiz hissediyorum cevremdekilerde b12 düşmüş olabilir dedi bende gideyim dedimde bi nasip olmadi uykudan
Evlenmeden önce doğum kontrol hapı almak için eczaneye gitmiştim kıza dedim ki kayganlastırıcı jeldemi alsam acaba bana dediği tek sey sakın kimyasal bişi kullanma zeytin yagı sür hem saglıklı hemde cok rahat gecerırsın o günü hakketten cok iyi oldu ..bende her evlenene tavsıye ederım o günden sonra
İlk evlendıgım zaman hersey oldu bendede bende sırkelı su ile silmiştim birde iltahap için sıcak su azcık sirke koyup ustune oturmustum yaktı kavurdu ama coook işe yaradıApiii bende bi kere mantar olmustum sirkeli suyla siliyordum bide fitil gönderdim tek kullanimlik biseydi ama beni yakti kavurdu :)))sabahina gecmisti ama. Allah kimseye vermesin oralarin hastaligi cok zor
Hiç bişi anlamamıstım bunun için mi korktum demiştim ve 1 hafta hergun yagladım :))Boşuna yandik kavrulduk desene anammm o neydi kizz
Benim iğnem var 15 günde bir bugun iğne günüm hatta b12 için
Hiç bişi anlamamıstım bunun için mi korktum demiştim ve 1 hafta hergun yagladım :))
benim doktor sırlı hiç bişi soylemıyo kactı nıye verdı :) o verıyo ben vurduruyorum bende korkuyordum gecen bi saydım 2 senede 100 e yakın iğne yemişim :)) korkumu kalır totomu herkeslere gısterdım walla hemde kac farklı sehırde :)))Hadi yaa kacti b12 nin . Ilaci idrarda igrenc kokuyo bende igne tercih ederdim ama azcikta igneden korkuyorum
Ilk zamanlar oluyomus yeni heves surekliİlk evlendıgım zaman hersey oldu bendede bende sırkelı su ile silmiştim birde iltahap için sıcak su azcık sirke koyup ustune oturmustum yaktı kavurdu ama coook işe yaradı
Evliliğin ilk zamanları cok kötü herseye acıgız erkekler gıbı degılız ki eşime dıyordum hep senın yuzunden oluyo bunlar :)))Ohh yaa ne guzel . Bende 1 hafta yandim anam yandim en son idrar yolu enfeksiyonu olmustum idrardan kan gelmisti aglamistim esimi kaldirdim ben olucem dedim agladim adam soklara girdi
evet aslında arada yıkama yağlama şartIlk zamanlar oluyomus yeni heves surekliyapınca sirke yakiyo ama temizledigini hissediyosun
Ayyy en sevdigim dr tarzi bilgiyi kendine saklayan :)). Toto curur be o kdr igneye :))benim doktor sırlı hiç bişi soylemıyo kactı nıye verdı :) o verıyo ben vurduruyorum bende korkuyordum gecen bi saydım 2 senede 100 e yakın iğne yemişim :)) korkumu kalır totomu herkeslere gısterdım walla hemde kac farklı sehırde :)))
Sapa sağlam duruyor 3 kere 10ar tane iğne tedavısı gordum iki kere iltahap için 5er tane iğne .. Çatlatmalar b12 ler dusukler için iğneler vs vs.. Ekstralarıda saymadım daha :)))Ayyy en sevdigim dr tarzi bilgiyi kendine saklayan :)). Toto curur be o kdr igneye :))
Evliliğin ilk zamanları cok kötü herseye acıgız erkekler gıbı degılız ki eşime dıyordum hep senın yuzunden oluyo bunlar :)))
Masallahhh iyi dayanmis seninkiSapa sağlam duruyor 3 kere 10ar tane iğne tedavısı gordum iki kere iltahap için 5er tane iğne .. Çatlatmalar b12 ler dusukler için iğneler vs vs.. Ekstralarıda saymadım daha :)))
Ben bugun bi yaglayimE
evet aslında arada yıkama yağlama şart
Bu nolacak yaa banada hep oyle oluyo. Sonra otur netten arastir :))Doktorum çok iyi ama sormazsan soylemıyo bişi bende unutuyorum eve gelınce aklıma geliyor hersey :))
Eşimde bana kızıyor sonra niye sormuyorsun diye :)) iki kere onunla içeriye girdik gebelik surecınde doktora nefes aldırmadı :)) sordu da sordu ohaaa bu adam kagıda notmu almış dedım içimden :)) unutmadan herseyi sorduBu nolacak yaa banada hep oyle oluyo. Sonra otur netten arastir :))
Eşimde bana kızıyor sonra niye sormuyorsun diye :)) iki kere onunla içeriye girdik gebelik surecınde doktora nefes aldırmadı :)) sordu da sordu ohaaa bu adam kagıda notmu almış dedım içimden :)) unutmadan herseyi sordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?