Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Apiii bende bi kere mantar olmustum sirkeli suyla siliyordum bide fitil gönderdim tek kullanimlik biseydi ama beni yakti kavurdu :)))sabahina gecmisti ama. Allah kimseye vermesin oralarin hastaligi cok zor

Dahiliyeye gidecektim .kendimi cok bitkin yorgun halsiz hissediyorum cevremdekilerde b12 düşmüş olabilir dedi bende gideyim dedimde bi nasip olmadi uykudan
Benim iğnem var 15 günde bir bugun iğne günüm hatta b12 için

Boşuna yandik kavrulduk desene anammm o neydi kizz

Apiii bende bi kere mantar olmustum sirkeli suyla siliyordum bide fitil gönderdim tek kullanimlik biseydi ama beni yakti kavurdu :)))sabahina gecmisti ama. Allah kimseye vermesin oralarin hastaligi cok zor
İlk evlendıgım zaman hersey oldu bendede bende sırkelı su ile silmiştim birde iltahap için sıcak su azcık sirke koyup ustune oturmustum yaktı kavurdu ama coook işe yaradı

Hiç bişi anlamamıstım bunun için mi korktum demiştim ve 1 hafta hergun yagladım :))
Ohh yaa ne guzel . Bende 1 hafta yandim anam yandim en son idrar yolu enfeksiyonu olmustum idrardan kan gelmisti aglamistim esimi kaldirdim ben olucem dedim agladim adam soklara girdi

Hadi yaa kacti b12 nin . Ilaci idrarda igrenc kokuyo bende igne tercih ederdim ama azcikta igneden korkuyorum
benim doktor sırlı hiç bişi soylemıyo kactı nıye verdı :) o verıyo ben vurduruyorum bende korkuyordum gecen bi saydım 2 senede 100 e yakın iğne yemişim :)) korkumu kalır totomu herkeslere gısterdım walla hemde kac farklı sehırde :)))

İlk evlendıgım zaman hersey oldu bendede bende sırkelı su ile silmiştim birde iltahap için sıcak su azcık sirke koyup ustune oturmustum yaktı kavurdu ama coook işe yaradı
Ilk zamanlar oluyomus yeni heves surekli yapınca sirke yakiyo ama temizledigini hissediyosun

Ohh yaa ne guzel . Bende 1 hafta yandim anam yandim en son idrar yolu enfeksiyonu olmustum idrardan kan gelmisti aglamistim esimi kaldirdim ben olucem dedim agladim adam soklara girdi
Evliliğin ilk zamanları cok kötü herseye acıgız erkekler gıbı degılız ki eşime dıyordum hep senın yuzunden oluyo bunlar :)))

Ayyy en sevdigim dr tarzi bilgiyi kendine saklayan :)). Toto curur be o kdr igneye :))

Ayyy en sevdigim dr tarzi bilgiyi kendine saklayan :)). Toto curur be o kdr igneye :))
Sapa sağlam duruyor 3 kere 10ar tane iğne tedavısı gordum iki kere iltahap için 5er tane iğne .. Çatlatmalar b12 ler dusukler için iğneler vs vs.. Ekstralarıda saymadım daha :)))

Sapa sağlam duruyor 3 kere 10ar tane iğne tedavısı gordum iki kere iltahap için 5er tane iğne .. Çatlatmalar b12 ler dusukler için iğneler vs vs.. Ekstralarıda saymadım daha :)))
Masallahhh iyi dayanmis seninki

Doktorum çok iyi ama sormazsan soylemıyo bişi bende unutuyorum eve gelınce aklıma geliyor hersey :))

Bu nolacak yaa banada hep oyle oluyo. Sonra otur netten arastir :))
Eşimde bana kızıyor sonra niye sormuyorsun diye :)) iki kere onunla içeriye girdik gebelik surecınde doktora nefes aldırmadı :)) sordu da sordu ohaaa bu adam kagıda notmu almış dedım içimden :)) unutmadan herseyi sordu

Erkekler kadinlrdan cidden farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…