CANIM KÜBRANIN DUASINI OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN....Günaydin kizlar...
Eki Görüntüle 1668363
Dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 29
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 22
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 22
- -> 08.11.: cornella -> 22
- -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 22
Okunan sayı: 42
Eksik: 271
Kumbara: 151
Allah razi olsun canimmm agzina yuregine saglikpink love kübracımmmmmmmm duanı okudum canım...Allah kabul etsin..Rabbim sana senin gibi tatlı bir melek yollasın inşallah...
Evet bunu b3nde fakrettim kirmiziyo gorenin ici karariyorKirmizilar gelince sohbet edilmiyor gidince konusma son gaz devam ediyor
Bende soracaktim nasil okuyorsunuz diye :)BEN GECELERİ YATSIDAN SONRA OKUYORUM KIZLAR ABDESTLİYKENE:)
ABDESTLİ OLMAK ŞART DEĞİL CNM AMA BEN NASILSA NAMAZ KILIYORUM YA ABDESTLİ YATSIDAN SONRA OKUMAK DAHA İYİ OLUYOR BÖLE SAKİN SESSİZ:)Bende soracaktim nasil okuyorsunuz diye :)
Allah kabul etsin canim, en güzelini yapiyorsun :)ABDESTLİ OLMAK ŞART DEĞİL CNM AMA BEN NASILSA NAMAZ KILIYORUM YA ABDESTLİ YATSIDAN SONRA OKUMAK DAHA İYİ OLUYOR BÖLE SAKİN SESSİZ:)
Allah razi olsun canim agzina saglikpink love duani okudum canim 22tane.. Allah hayirli evlat nasip etsin sana .. Evlilik yil dönümünüz de kutlu mutlu olsun nice nice yillariniz olsun saglikla huzurla .. ♡♡
Ben bilmiyorum kv ye dedim biz gelince yap diyeAŞURE YAPACAĞIM KIZLAR KISMETSE BU HAFTA SİZ YAPTINIZMI?
BENDE BİLMİYORUM İLK KEZ YAPACAĞIM:)Ben bilmiyorum kv ye dedim biz gelince yap diye
Ben yapsamda dagitcak kimse yok 3komsu var . Sifa olsun cnm sizeBENDE BİLMİYORUM İLK KEZ YAPACAĞIM:)
OZAMAN BOŞVER CNM YAPMA SEN:) KAYINVALİDENDE YERSİN BİZİM APARTMAN ZATEN 17 DAİRE:)Ben yapsamda dagitcak kimse yok 3komsu var . Sifa olsun cnm size
Benimde annem yaptı cnm..Ben bilmiyorum kv ye dedim biz gelince yap diye
CNM İNŞ GÜZEL HABERLER GETİRİRSİN BİZE NASIL ANLIYORSUN PROLAKTİNİN YÜKSELDİĞİNİ?kızlar slm . bugun sabah gıttım doktora. klasık kan testı vs. eşimden sperm örneği alındı.( eşimin ki pek saglıklı olmadı. bır haftadır grıp ve ilaç kullanıyordu ve cınsel perhız suresıne uyamadık)
tahmın ettiğim gibi prolaktınım yuksek cıktı 36. ben artık vucudumdan anlıyorum gecen ay yukseldı. tam dusmustu haftasonu iş yerınde sıkıntılı seyler oldu. hoppp stresten tekrar yukseldı.
vel hasıl kelam doktor bana pco değilsin sen dıyor. zaten 2 yıldır tanı konulamıyor. kımı pco dıyor kımı değilsin.
haftaya hsg cekılecek. gununu yarın haber verecegım.korkuyorum
göguslerım agrıyor cnm.CNM İNŞ GÜZEL HABERLER GETİRİRSİN BİZE NASIL ANLIYORSUN PROLAKTİNİN YÜKSELDİĞİNİ?
Korkma canım, inşallah güzel haberler alacaksın ve hsg den sonra bebeğin gelecek.kızlar slm . bugun sabah gıttım doktora. klasık kan testı vs. eşimden sperm örneği alındı.( eşimin ki pek saglıklı olmadı. bır haftadır grıp ve ilaç kullanıyordu ve cınsel perhız suresıne uyamadık)
tahmın ettiğim gibi prolaktınım yuksek cıktı 36. ben artık vucudumdan anlıyorum gecen ay yukseldı. tam dusmustu haftasonu iş yerınde sıkıntılı seyler oldu. hoppp stresten tekrar yukseldı.
vel hasıl kelam doktor bana pco değilsin sen dıyor. zaten 2 yıldır tanı konulamıyor. kımı pco dıyor kımı değilsin.
haftaya hsg cekılecek. gununu yarın haber verecegım.korkuyorum
AĞRIMI SIZLAMA MI BENİMDE HAFİF SIZLAMALAR VAR AŞILAMADAN SONRA OLDUgöguslerım agrıyor cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?