Ben de çok korkuyordum hamile kalmasa idim hsg öektirecektim inşallah sen de çektirmek zorunda kalmazsınkızlar slm . bugun sabah gıttım doktora. klasık kan testı vs. eşimden sperm örneği alındı.( eşimin ki pek saglıklı olmadı. bır haftadır grıp ve ilaç kullanıyordu ve cınsel perhız suresıne uyamadık)
tahmın ettiğim gibi prolaktınım yuksek cıktı 36. ben artık vucudumdan anlıyorum gecen ay yukseldı. tam dusmustu haftasonu iş yerınde sıkıntılı seyler oldu. hoppp stresten tekrar yukseldı.
vel hasıl kelam doktor bana pco değilsin sen dıyor. zaten 2 yıldır tanı konulamıyor. kımı pco dıyor kımı değilsin.
haftaya hsg cekılecek. gununu yarın haber verecegım.korkuyorum
gülüm ben belki okumaz diye yazmadım, okuyacaksa yazayım sana 22 tane?E-brulim canim bizim dualari paylastirdin mi esim okumasin mi
Canım okumayan varsa bende okuyabilirim yerineDua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 45
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> mazeretli
- -> 08.11.: cornella -> mazeretli
- -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 22 okundu
Okunan sayı: 202
Eksik: 111
Kumbara: 130
gülüm ben belki okumaz diye yazmadım, okuyacaksa yazayım sana 22 tane?
tamam canim okusun o sende kumbaraya atDua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 45
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> mazeretli
- -> 08.11.: cornella -> mazeretli
- -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 22 okundu
Okunan sayı: 202
Eksik: 111
Kumbara: 130
gülüm ben belki okumaz diye yazmadım, okuyacaksa yazayım sana 22 tane?
Inşallah guzel haberlerini aliriz canım sanki sen stres yapmasan bebisiniz gelecek gibi stres oldukca denge sasiyorkızlar slm . bugun sabah gıttım doktora. klasık kan testı vs. eşimden sperm örneği alındı.( eşimin ki pek saglıklı olmadı. bır haftadır grıp ve ilaç kullanıyordu ve cınsel perhız suresıne uyamadık)
tahmın ettiğim gibi prolaktınım yuksek cıktı 36. ben artık vucudumdan anlıyorum gecen ay yukseldı. tam dusmustu haftasonu iş yerınde sıkıntılı seyler oldu. hoppp stresten tekrar yukseldı.
vel hasıl kelam doktor bana pco değilsin sen dıyor. zaten 2 yıldır tanı konulamıyor. kımı pco dıyor kımı değilsin.
Korkma canım, inşallah güzel haberler alacaksın ve hsg den sonra bebeğin gelecek.
cnm nasıl tarif etsem böyle sızlama gibi bir de sıcaklıgı artıyor yanı dokununca ates gıbı oluyor.AĞRIMI SIZLAMA MI BENİMDE HAFİF SIZLAMALAR VAR AŞILAMADAN SONRA OLDU
Ben de çok korkuyordum hamile kalmasa idim hsg öektirecektim inşallah sen de çektirmek zorunda kalmazsın
aynen öyle. no panık no stres...Inşallah guzel haberlerini aliriz canım sanki sen stres yapmasan bebisiniz gelecek gibi stres oldukca denge sasiyor
canim erteleme inan korkacak bisey yok. insallah hayirlisi olurcnm ben mecbur cektırecegım cunku adet oldum artık. ertelemek ıstemıyorum,aslında ıstıyorum ama erteleyemıcem bu sefer kaçış yok
Gülüm sağ ol, 3 kişi kaldık 22 adet okununca bitiyor Allah'ın izniyle :)Canım okumayan varsa bende okuyabilirim yerine
22 yazdım gülüm uygundur inşallah?tamam canim okusun o sende kumbaraya atbelki ilerde lazim olur
Evet cnim
Ellerine sağlık annecigininBenimde annem yaptı cnm..
Ohh miss afiyet olsun canim hastaliga iyi gelir korur siziEvet cnimevdeyiz ihlamur kaynatiyirum gel icelim .sonrada yagli su
Simdiden gecmis olsun canimkızlar slm . bugun sabah gıttım doktora. klasık kan testı vs. eşimden sperm örneği alındı.( eşimin ki pek saglıklı olmadı. bır haftadır grıp ve ilaç kullanıyordu ve cınsel perhız suresıne uyamadık)
Eskiden ben yoktum o yüzden bilmiyorumkızlar eskıden kk da online forum vardı. hatırlayanınız var mı bilmıyorum ama sanırım o özellik artık yok yada ben mı göremıyorum.
Sağol canım... Keşke sizlerede ikram edebilseydim...Ellerine sağlık anneciginin
Gun asiri yagli suKımsecikler yok sa
Ohh miss afiyet olsun canim hastaliga iyi gelir korur siziben bugun yagli su yapmadim dün yaptim yarin yapcam birazdan dus alip yakimi yapistiracagim rast gele
Simdiden gecmis olsun canim. Hsg ins hafif gecer cnm .
Eskiden ben yoktum o yüzden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?