Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Güzel bir hayal ama Allah bilir belki bir gün yollarimiz kesisir
Benimki taze fasulye sevmiyor uyuz
insalllah canim hayat belli olmaz nasip olur belki benim almanyaya gelme düsüncem var seneye insallah köln de dayim hamburg da kardesim var belki nasip olur
benim esim tastan yumusak her seyi yer masallah

insalllah canim hayat belli olmaz nasip olur belki benim almanyaya gelme düsüncem var seneye insallah köln de dayim hamburg da kardesim var belki nasip olur
benim esim tastan yumusak her seyi yer masallah
Öyle canim Rabbim nasip ederse niye olmasin... Köln de Hamburgda biraz uzak ya bakalim kismet
Ay ne güzel, esler yemek konusunda secici olunca zor oluyor

sen ne yaptin bu islere el atabildin mi
yok kiz nerdeeeCuma davetliydik, cumartesi asilamam oldu aksamina misafir agirladim, dün de davetliydik yani hic firsatim olmadi. Bu hafta sonu nasipse

insallah canim biliyorsun bende neredeyse iki üc haftadir yapacam diyordum ancak oldu

Iki günde bir Çarşamba yeniden

Kirmizilar gelince sohbet edilmiyor gidince konusma son gaz devam ediyor
AYNEN KIRMIZILAR GELİNCE NASILDA BUNALIMA GİRİYORUZ BEN HAFTA SONU İNOFOLİC ALDIM İÇMEYE BAŞLADIM KIZLAR GÜNDE1 PAKET SİZDE ALINIZ İÇİNİZ SEBEP OLUR BELKİM YARAR BİZEDE:)

AYNEN KIRMIZILAR GELİNCE NASILDA BUNALIMA GİRİYORUZ BEN HAFTA SONU İNOFOLİC ALDIM İÇMEYE BAŞLADIM KIZLAR GÜNDE1 PAKET SİZDE ALINIZ İÇİNİZ SEBEP OLUR BELKİM YARAR BİZEDE:)
Ben hic kullanmadim onu doktora danismadan icilir mi zarari var mi ? Ben yaki yagli su ile devam

Ben hic kullanmadim onu doktora danismadan icilir mi zarari var mi ? Ben yaki yagli su ile devam
İLAÇ OLSA İÇMEM BENDE CNM BİLMEDİĞİM ŞEYİ AMA VİTAMİN OYÜZDEN ARTIK DOKTORA GİTMEKTEN SKILDIM BEN CNM YA ÇOK GİTTİM FREE TAKILIYORUM:)

Dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22 okundu
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 45
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 21 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22
  9. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 21 okundu
  10. -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
  11. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
  12. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> mazeretli
  13. -> 08.11.: cornella -> mazeretli
  14. -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 22 okundu

Okunan sayı: 180
Eksik: 133

Kumbara: 130

BEN GECELERİ YATSIDAN SONRA OKUYORUM KIZLAR ABDESTLİYKENE:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…