- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
vakit bulursak evet canimCatlatma ignesinden sonra full calisma
gazaniz mübarek olsun
taze fasulye canim senAksama ne pisiriyorsunuz kizlar?
İZMİR KÖFTE VAR DÜN YAPMIŞTIM:) BULGUR PİLAVI SALATA:)Aksama ne pisiriyorsunuz kizlar?
Ben kirmizi olani aldim mentollusu yoktu zaten yakiyo mentol deler gecerKIZLARR BEN HANGİSİNİ ALACAĞIM ŞİMDİ
CNM YA ÇOK YAKIYOMU:)Ben kirmizi olani aldim mentollusu yoktu zaten yakiyo mentol deler gecer
Biri gelse bana da bi yemek pisirse gitse hic fena olmaz .. Şifayi kaptim ben sanirim halim yok burun akintisi da basladiİZMİR KÖFTE VAR DÜN YAPMIŞTIM:) BULGUR PİLAVI SALATA:)
Vakit yaratacaksinizvakit bulursak evet canimarkadasim diyor ben nöbete gelirim iki üc saatligine isini hallet gel
Ayyy bayilirim afiyet olsuntaze fasulye canim sen
Yok yok accikCNM YA ÇOK YAKIYOMU:)
İZMİR KÖFTE VAR DÜN YAPMIŞTIM:) BULGUR PİLAVI SALATA:)
Gecmis olsun canimBiri gelse bana da bi yemek pisirse gitse hic fena olmaz .. Şifayi kaptim ben sanirim halim yok burun akintisi da basladi
artik bi yolunu bulacaz yoksa gelecegi yok bu bebisin banaVakit yaratacaksiniz
Cabuk cabuk da olsa bos gecmeyin günleri
Ayyy bayilirim afiyet olsunBen karar veremedim bir türlü canim ya
Tek derdim yemek bulmak zaten temizlige degilde yemek icin bir asci tutsa esim ne guzel olur ..aciktim ben galiba... afiyet olsun canim
Gecmis olsun canimo sana gelen sonrada bana gelsin bir zahmet
Oy ellerine saglik gülüm... Yakin olsam keskeartik bi yolunu bulacaz yoksa gelecegi yok bu bebisin bana
bide yogur yaptim keci sütünden ondan da bi cacik yaptim mi ohhhgel beraber yiyelim canim
Yemek bulmak cok zor beTek derdim yemek bulmak zaten temizlige degilde yemek icin bir asci tutsa esim ne guzel olur ..sagol canim
EBRUU SEN ÇALIŞIYOMUSUN CNM?aciktim ben galiba... afiyet olsun canim
Gecmis olsun canimo sana gelen sonrada bana gelsin bir zahmet
Evet canim calisiyorum, suan isteyimEBRUU SEN ÇALIŞIYOMUSUN CNM?
keske canim cok isterdim seninle komsu olamkOy ellerine saglik gülüm... Yakin olsam keske
Yemek bulmak cok zor be
NE İŞ YAPIYORDUN CNM?Evet canim calisiyorum, suan isteyim
Güzel bir hayalkeske canim cok isterdim seninle komsu olamk
bende düsündüm düsündüm sonunda bunu buldum hem kolay
Hakla iliskiler danismaniyim canim, yani sira sirkette muhasebeyle de ilgileniyorum.NE İŞ YAPIYORDUN CNM?
Ne güzel canim, muhtac bir insana yardimci olacaksin, sevaptir...E-brulim bu arada bu gün erkenden kalktim ve kiyafetlerimi ayirdim cook mutluyum bi torba kiyafet cikti verilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?