Genelde saat 4-5 civarinda yapiyorum normalde 30 gunde bir olurum ama bugun ikinci cizgi hafif koyulasti .. 11. Gun bugun .. ben sivi alimina dikkat etmiyorumOvulasyon testini aynı saatte mi yapıyorsun canım...senin adet döngün kaç?ben aynı saatte yapamadım çay falanda içiyorum iş yerinde ondanmı ikinci çizgi çıkmadı anlamadım ya...moralim bozuldu valla
Yap yap yaniyorum su an cayir cayirŞu yakıyı bir ben yapmadım sanırım
Gitti canim degeri artmis 523 tu sanirim carsamba tekrar kan verecekVeson doktora gittimi bugün.. Takip edemedim ya...
VavvvvEki Görüntüle 1669188 bak bugun 11.gun boyle cikti normalde 13 de boyle cikardi
Cnm erken çatlamış olabilirmi yaBaşınız sağolsun canım...
Semacım ya bugün kü testte ikinci çizgi hiç çıkmadı.gece sanki yumurta olacak gibi ağrım vardı..bişey anlamadım ben bu işten..
Sana hayırlı işler kübişim...
Hazirim her gunu degerlendirecegimVavvvv
Çok güselll:) çalışmalara hazırlıklı ollll:)
Güzel canım..Eki Görüntüle 1669188 bak bugun 11.gun boyle cikti normalde 13 de boyle cikardi
Bilmiyorum ki canım ya... Bende anlamadım... Yarın tekrar yapacam... Hayırlısı olsun bakalım...Cnm erken çatlamış olabilirmi ya
Ozaman artık yarın koyulaşmaya başlaması lazım cnmFfye göre 28 inde çatlaması lazım ya...
İnşallah canım ya bakalım.. Yarın 3 te yapacam..Ozaman artık yarın koyulaşmaya başlaması lazım cnm
Gülüm geçmiş olsunYok canimo kadar iyi o kadar tatli bir kv vardi ki 2 bucuk yilda toplam 6-7 kere gordum ocak ayinda kaybettik
Yazdım gülüm ALLAH kabul etsin, eşinin ağzına sağlık.E-brulim canim esim namazdan sonra okuyacak 22 tane simdiden okundu yaziver bu aksam gec kaldi misafir olunca kusura bakmayin kizlar
amin canim insallah hepimizin dualari kabul olur insallahYazdım gülüm ALLAH kabul etsin, eşinin ağzına sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?