günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr :)E-brulim cnm duanı okudum allah kabul etsinn inşallahhh
Allah razi olsun kizlar, agziniza yüreginize saglikcanım 40 tane okudum
Hamile olabilecegimden süphelendigim bir zaman yatmisim ama hic bir sey göremedim. Sen yattin mi?canım birşey sormak istiyorum bebek için istihareye yattınız mı hiç ben eşimi 2 sefer öyle görmüştüm 4 yıl önce de demiştim herkese evleneceğimizi ve nasip etti Rabbim Peygamber efendimiz de(sav) birşey istediğiniz zaman istihare yapın demiş o hep öyle yaparmış
7 gün yatılıyor canım ben eşimi 2 sfer yattığımda ilk gece görmüştüm ikisinde de ve hala aklımdadır o rüya bebek için yatmadım 7 gün boyunca birşey göremezsen 7 günün sonunda iç rahatlığına bakılırmışHamile olabilecegimden süphelendigim bir zaman yatmisim ama hic bir sey göremedim. Sen yattin mi?
Istihare konusunda bilgim var canim, is icin yattigimda ilk gece rüya görmüstüm ama bu bebek konusunda bir sey görmedim. Heveslendirdin beni, bu aksam baslarim belki :) 3 gece de yatiliyor gülüm...7 gün yatılıyor canım ben eşimi 2 sfer yattığımda ilk gece görmüştüm ikisinde de ve hala aklımdadır o rüya bebek için yatmadım 7 gün boyunca birşey göremezsen 7 günün sonunda iç rahatlığına bakılırmış
Amin insallahbence yatmalısınız hayırlı mı değil mi diye birde hep şu duayı ederim çok istediğim birşey varsa Rabbim hayırsızsa da hayırlıya çevir Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin hayırsızsa dahi hayırlı olarak geri çevirsin tez vakit
Haklisin caniminşallah hayırlı görürsün canım herşeyi hayırlı bir şekilde Allahtan dilemek istemek çok güzel gerçekten
36.3 sana "ben sende tutuklu kaldiiim"Günaydinnn Kizlar ..Veson bisi soyleyecegim benim ates ne dusuyor ne yukseliyor ov.testi koyulasiyor bundan tik yok 36.3 de kaldi
36.3 sana "ben sende tutuklu kaldiiim"diye türkü cigiriyor
amin canım amin benimde hiç bilgim yok hamilelik konusunda yeni evliyim ve annemler torun çok istiyor tek evli çocukları ben olunca Rabbim ne zaman verir bilmiyorum ama inşallah isteyen herkese tez vakit ulaştırsın AllahımHaklisin canimRabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah... Ay cok heyecanlandim
iiileriii mars marstutuklu kalmasin yumurtlayayim izledigimiz video gercek olsun
Amin insallah canim, Rabbim kimseyi bekletmesin. Bu bekledigin süre cok zor, insallah sende tez vakitte annenlere torun müjdesini verirsinamin canım amin benimde hiç bilgim yok hamilelik konusunda yeni evliyim ve annemler torun çok istiyor tek evli çocukları ben olunca Rabbim ne zaman verir bilmiyorum ama inşallah isteyen herkese tez vakit ulaştırsın Allahım
Allah razi olsun canimamin canım amin duamdasınız hep gerçekten kızlar
Hayirli haberler alirsin insallah kuzucumKızlar yarim saat sonra dr ue gidecegim bakalım ne diyecek gerci sonuclar 1 gun sonra çıkar progesteron testi yaptırmak istiyorum
Inşallah tatlım :)Allah razi olsun canim
Hayirli haberler alirsin insallah kuzucum
ben iki saatlik uykuyla ayaktayım...kız uyumadı sabaha kadar..dün biraz akşam üstü ben işten gelmeden uyumuş...sonra uyut uyutabilirsen....sabahı sabah ettik valla...Yatakimdayimbirazdan uykuya devam etcem gözlerim aciyo zaten uyu diye . Valla bu havada hic yataktan cikilmaz
hadi bakalım inşallah bebiş vardır ...açılışı sen yap bizde arkandan gelelim canım...Evet cnm gittim Dr 520 falan dedi telde sanırım sonuç yanında değildi unutmuş sonra lab ı Aradım tam değerim 543
bilmiyorum ki canım ya..hayırlısı bu ay zaten öylesine yapıyorum..O sadece tahmin cnm tutmayanilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?