Hatişim ben yatıyorum ALLAH rahatlık versinamin canim insallah hepimizin dualari kabul olur insallah
iyi geceler canim görüsürüzHatişim ben yatıyorum ALLAH rahatlık versingörüşürüz canım
Bize hiç nazra değer mi yumurtalıklarımız sıra sıra boncuk dolu top değmez bize topNe yapalım cnm onlar bizim nazar boncuklarimiz
CanımDua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 23 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 22 okundu
- -> 08.11.: cornella -> mazeretli
- -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 22 okundu
Okunan sayı: 291
Eksik: 22
Kumbara: 130
pink love allah kabul etsin canım... Rabbim hayırlısıyla yuvanı bebek sesleriyle süslesin :)
Gülüm geçmiş olsunçalışma öncesi kötü olmuş çabuk atlatırsın inşallah.
Kv'nin mekanı cennet olsun, ALLAH rahmet eylesin.
Yakın da hayırlı olsun, sana mini mini bebişler getirsin inşallah :)
İmşallah cnm inşsllahVeson canım değerin artmış galiba, inşallah o kese boş kese değildir bebişini hayırlısı ile kucağına alırsın inşsllah:)
Veson doktora gittimi bugün.. Takip edemedim ya...
Evet cnm gittim Dr 520 falan dedi telde sanırım sonuç yanında değildi unutmuş sonra lab ı Aradım tam değerim 543Gitti canim degeri artmis 523 tu sanirim carsamba tekrar kan verecek
O sadece tahmin cnm tutmayanilirFfye göre 28 inde çatlaması lazım ya...
Ff sadece önden tahmin eder sen ateş Değerlerini girersin ateş değerlerine göre muhtemel ovulasyon tarihini belirler ve çizgiyi çeker.yani önceden söylediği sadece tahmin cnm tutmayabilirOzaman artık yarın koyulaşmaya başlaması lazım cnm
Aynen varya ayy hic sevmen yagi kremide hic sevmem bi top havlu kagit harcadim orami burami silmeyeZaten kacsin diye oturuyoruzama kalkinca belden asagi yag damliyor
Sende yap cnmŞu yakıyı bir ben yapmadım sanırım
Degecek boşluk yokBize hiç nazra değer mi yumurtalıklarımız sıra sıra boncuk dolu top değmez bize top
Gunaydin cicimgünaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr :)E-brulim cnm duanı okudum allah kabul etsinn inşallahhh
günaydınn pinkim hayırdır sen bu saatte neden kalktın yatsana yatakında ohhhhh miss:)Gunaydin cicim
Yatakimdayimgünaydınn pinkim hayırdır sen bu saatte neden kalktın yatsana yatakında ohhhhh miss:)
ohhhhh miss valla bizim yerimizede yatt cnmm keyfini çıkar bebiş olunca bekle yatarsın..Yatakimdayimbirazdan uykuya devam etcem gözlerim aciyo zaten uyu diye . Valla bu havada hic yataktan cikilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?