Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar haberler iyi mi kötü mu bilmiyorum da reglin 22. gunu biri 16 mm biri 22 mm yumurta gordu sizce buna rağmen yumurtlama olmus mudur bunlar sonradan oluşmuş olabilir mi bir de zar zor progesteron testi yaptirdim pazartesi cikacakmis sonuclar

Bence gayet güzel bir haber canim, sonucta iki tane döllenmeyi bekleyen yumurtan var :) Gec yumurtluyor olabilirsin belki?

Ben evkenmeden once esim icin yatnistim hatta annemde yatmisti cnim ikimizde beyaz ve yesil guzel bir ruya görmüştük. Ama bebek icin hic cesaret edemedim zaman zaman aklima geliyor

Eee cnm süper haber bu calismalara devam et

Günaydinnn Kizlar .. Veson bisi soyleyecegim benim ates ne dusuyor ne yukseliyor ov.testi koyulasiyor bundan tik yok 36.3 de kaldi
Cnm ovulasyon testi silikleştikten bir gün sonra Ateş'in yükselmeye başlayacaktır yani ovulasyon Günü'nden sonraki gün

CNMM BU AY İLAÇ KULLANDINMI SEN KLOMEN FELAN?

Bence gayet güzel bir haber canim, sonucta iki tane döllenmeyi bekleyen yumurtan var :) Gec yumurtluyor olabilirsin belki?

Eee cnm süper haber bu calismalara devam et
Bana hep yumurtalar catlamadi oyle kaldilar gibi geldi cunku akıntı kontrolu ates yukselmesi 14. gunde oldu yada dediginiz gibi oldu bu ay inciri fazla kaçırdım sanirim

Bana hep yumurtalar catlamadi oyle kaldilar gibi geldi cunku akıntı kontrolu ates yukselmesi 14. gunde oldu yada dediginiz gibi oldu bu ay inciri fazla kaçırdım sanirim
Incir hem cok faudali hem cok sakat cnm yaa dikkatki ye sonucta yumurtan var belki bida catlar

E-brulim 22 dua okudum 12 ihlas ve bir fatiha okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…