güzel haberlerle gel canım...Kızlar yarim saat sonra dr ue gidecegim bakalım ne diyecek gerci sonuclar 1 gun sonra çıkar progesteron testi yaptırmak istiyorum
Bence gayet güzel bir haber canim, sonucta iki tane döllenmeyi bekleyen yumurtan var :) Gec yumurtluyor olabilirsin belki?Kızlar haberler iyi mi kötü mu bilmiyorum da reglin 22. gunu biri 16 mm biri 22 mm yumurta gordu sizce buna rağmen yumurtlama olmus mudur bunlar sonradan oluşmuş olabilir mi bir de zar zor progesteron testi yaptirdim pazartesi cikacakmis sonuclar
Ben evkenmeden once esim icin yatnistim hatta annemde yatmisti cnim ikimizde beyaz ve yesil guzel bir ruya görmüştük. Ama bebek icin hic cesaret edemedim zaman zaman aklima geliyorcanım birşey sormak istiyorum bebek için istihareye yattınız mı hiç ben eşimi 2 sefer öyle görmüştüm 4 yıl önce de demiştim herkese evleneceğimizi ve nasip etti Rabbim Peygamber efendimiz de(sav) birşey istediğiniz zaman istihare yapın demiş o hep öyle yaparmış
Benis olumca onla yatarim teyzesiiiohhhhh miss valla bizim yerimizede yatt cnmm keyfini çıkar bebiş olunca bekle yatarsın..
Eee cnm süper haber bu calismalara devam etKızlar haberler iyi mi kötü mu bilmiyorum da reglin 22. gunu biri 16 mm biri 22 mm yumurta gordu sizce buna rağmen yumurtlama olmus mudur bunlar sonradan oluşmuş olabilir mi bir de zar zor progesteron testi yaptirdim pazartesi cikacakmis sonuclar
Bence yatın canım Rabbim inşallah hayirlisini versinBen evkenmeden once esim icin yatnistim hatta annemde yatmisti cnim ikimizde beyaz ve yesil guzel bir ruya görmüştük. Ama bebek icin hic cesaret edemedim zaman zaman aklima geliyor
Cnm ovulasyon testi silikleştikten bir gün sonra Ateş'in yükselmeye başlayacaktır yani ovulasyon Günü'nden sonraki günGünaydinnn Kizlar ..Veson bisi soyleyecegim benim ates ne dusuyor ne yukseliyor ov.testi koyulasiyor bundan tik yok 36.3 de kaldi
CNMM BU AY İLAÇ KULLANDINMI SEN KLOMEN FELAN?Kızlar haberler iyi mi kötü mu bilmiyorum da reglin 22. gunu biri 16 mm biri 22 mm yumurta gordu sizce buna rağmen yumurtlama olmus mudur bunlar sonradan oluşmuş olabilir mi bir de zar zor progesteron testi yaptirdim pazartesi cikacakmis sonuclar
Bence gayet güzel bir haber canim, sonucta iki tane döllenmeyi bekleyen yumurtan var :) Gec yumurtluyor olabilirsin belki?
Bana hep yumurtalar catlamadi oyle kaldilar gibi geldi cunku akıntı kontrolu ates yukselmesi 14. gunde oldu yada dediginiz gibi oldu bu ay inciri fazla kaçırdım sanirimEee cnm süper haber bu calismalara devam et
ben iki saatlik uykuyla ayaktayım...kız uyumadı sabaha kadar..dün biraz akşam üstü ben işten gelmeden uyumuş...sonra uyut uyutabilirsen....sabahı sabah ettik valla...
Her gun 2 adet kuru incir yedim klomen etkisi yapti sanırımCNMM BU AY İLAÇ KULLANDINMI SEN KLOMEN FELAN?
Incir hem cok faudali hem cok sakat cnm yaa dikkatki yeBana hep yumurtalar catlamadi oyle kaldilar gibi geldi cunku akıntı kontrolu ates yukselmesi 14. gunde oldu yada dediginiz gibi oldu bu ay inciri fazla kaçırdım sanirim
Iyice psikopata bağladıkBende uykusuz kalmak istiyorum artikk
Bir bakmışsın tutmuşhadi bakalım inşallah bebiş vardır ...açılışı sen yap bizde arkandan gelelim canım...
bilmiyorum ki canım ya..hayırlısı bu ay zaten öylesine yapıyorum..
Aminn insallah cnm haftaya esimle yaoalim diyimde onada. Birlikte yapalim. Oda yapmıştı evlenmeden onceBence yatın canım Rabbim inşallah hayirlisini versin
KIZ BANA BAK BUNLARN İKİSİ ÇATLASA VALLA İKİZ BEBİŞ OLUR HEE İNCİR BUKADAR NASIL YARADI YAHU:) CNM YUMURTA ATLAMADAN PROGESTERON YÜKSELMEZ KANDAHer gun 2 adet kuru incir yedim klomen etkisi yapti sanırım
Aynen yabi olunca böyle dusunmeyiz ama olsunIyice psikopata bağladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?