Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

yarın doktoruma gidicem ultrason muayenem var onuda hal ettikmi alır çalışmalarıma bakarım. rahmimi kontrol edicek kist çıkma ihtimali var bakalım ne çıkcak bugun midemde çok fena üşüttm mü acaba
Heee anladim cnm ins kist cikmaz. Herhangi bi markami alacaksin . Hazirkikki git cnm 60 70 tl civarinda ari poleni hapi

Gercekten cok üzüldüm cnm yaa .o arkadasimda ikide bir bebeginin resmini yolluyor bana ve ted olduğumu biliyor bide kendide zor bebek sahibi oldu beni anlamasi gerekmezmi . Ruyama kadar girdi demekki icten ice kafaya takmisim .
ÜSTELİK ZOR BEBEK SAHİBİ OLAN BİRİNİN BUNU YAPMASI GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ BENİM ARKADAŞLARIMDA YAPIYOR CNMYA YAPACAK BİŞİ YOK NE DİYEYİMKİ BİŞİ DESEN KISKANÇ SANARLAR

ÜSTELİK ZOR BEBEK SAHİBİ OLAN BİRİNİN BUNU YAPMASI GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ BENİM ARKADAŞLARIMDA YAPIYOR CNMYA YAPACAK BİŞİ YOK NE DİYEYİMKİ BİŞİ DESEN KISKANÇ SANARLAR
Aynen oyle cnm ya. Heralde elde edilince yasanilanlar unutuluyor....

Heee anladim cnm ins kist cikmaz. Herhangi bi markami alacaksin . Hazirkikki git cnm 60 70 tl civarinda ari poleni hapi
gördüm cnm baya yüksek fiyatları yaa ama napalım alıcaz mecbur bebiş gelsin yeterki

Ben cikiyorum kizlar.daha temizlik yapicam ve valizi bosaltmadim camasirrrr utuuu yemek yok

Aynen oyle cnm ya. Heralde elde edilince yasanilanlar unutuluyor....
HİÇ SANMIYORUMM CNM YA BEN UNUTACAĞIMI ASLA UNUTMAYACAĞIM ŞU 2 YIL İÇİNDE YAŞADIKLARIM HAYATA BAŞKA BİR AÇIDAN BAKMAMI ÖĞRETTİ BANA SORGULADIM HEP KENDİMİ.BU SÜREÇ KISA ZAMANDA BİTECEK İNŞALLAH AMA BU SÜREÇTE YAŞADIKLARIMIN BANA KATTIKLARI ÖMÜR BOYU DEVAM EDECEK ALLAHIN İZNİYLE RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE İMTİHAN ETMESİN.BİZ KOLAYCA ANNELİĞİ YAŞAYAN KİŞİLERDEN ÇOK DAHA FARKLI ANNELER OLACAĞIZ BUDA ALLAHIN BİZE BİR LÜTFU..................

Evet tabletin üstünde günlük üç tablet yazıyor folic ıyot var onda günde bir yazıyor kafama takıldı

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 9
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 8
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) ->
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25
  9. -> 02.11.: blueblueEyes -> 50
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 22
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 18 okundu
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 8
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı:
Eksik:
Kumbara: 79

Hosbulduk cnmmmm bende ozledim valla :) hava cok soguk ev buz gibiydi valla donduk ankarada soguktu hasta oluck gibiyim ya sen nasilsin cnm havalar nasıl
Aman dikkat et kendine hasta olma canim, kalin corap giy ayagina. Burasi da bugün cok soguk

E-brulim sonunda etiketleyebildim
Gec olsun güc olmasin:))) Ya gülüm senin bu hamileliginde hic belirtin yok degil mi? Yani regl öncesinde de yoktu degil mi?

Günaydın kızlar ben bugün okuyamiyorum mazeretli yazar misin ebrucum bir de bu gun sperm testine gidecegiz dua edin iyi haberler alalim ins.
Gecmis olsun canim... Insallah önümüzde ki ay kardesine müjdeyi vermek nasip olur... Hayirli haberlerle gel insallah :)

8 cnm ama bugun bitmis gibi aksama kadar beklerim olmazsam abedstimi alir aksama kalan dualarima devam ederim
Bitmezse doktora git canim, bir kontrol etmis olur seninde icin rahat eder.

Hayir olsun insallah, cok etkileyici kafamiza cok taktigimiz icin rüyalarimizi da etkiliyor.
evet canım benım o ve Allahıma şükürler olsun bebegım benımle 7. haftamızdayz doktorumz bı sorun yok dedı
Canim gözün aydin, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :) Cok sevindim senin adina :) Topigimiz bebeklerle dolacak insallah :)

Evde hayit tohumu da var, ari poleni de. Olmazsa bu ay da onu yiyeyim, hadi onu da yiyeyim bari, ne bulursam yutayim :)
Vesilen olsun insallah canim, umutsuzluga kapilma Rabbim hayirli vakitte nasip edecek insallah.

Günaydın kızlar ben bugün okuyamiyorum mazeretli yazar misin ebrucum bir de bu gun sperm testine gidecegiz dua edin iyi haberler alalim ins.
canim insallah iyi cikar sonucunuz
günaydin canim gecmis olsun

bu gün ignemin ikinci günü doktoruma mesaj attim yarin gel der büyük ihtimalle bekliyorum

Sağlıklı olsunlar da varsın söylemesin doktor canım.. Önemli olan o.. Bende hasta oldum burnum tıkalı.. =/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…