Heee anladim cnm ins kist cikmaz. Herhangi bi markami alacaksin . Hazirkikki git cnm 60 70 tl civarinda ari poleni hapiyarın doktoruma gidicem ultrason muayenem var onuda hal ettikmi alır çalışmalarıma bakarım. rahmimi kontrol edicek kist çıkma ihtimali var bakalım ne çıkcak bugun midemde çok fena üşüttm mü acaba
ÜSTELİK ZOR BEBEK SAHİBİ OLAN BİRİNİN BUNU YAPMASI GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ BENİM ARKADAŞLARIMDA YAPIYOR CNMYA YAPACAK BİŞİ YOK NE DİYEYİMKİ BİŞİ DESEN KISKANÇ SANARLARGercekten cok üzüldüm cnm yaa .o arkadasimda ikide bir bebeginin resmini yolluyor bana ve ted olduğumu biliyor bide kendide zor bebek sahibi oldu beni anlamasi gerekmezmi. Ruyama kadar girdi demekki icten ice kafaya takmisim .
Aynen oyle cnm ya. Heralde elde edilince yasanilanlar unutuluyor....ÜSTELİK ZOR BEBEK SAHİBİ OLAN BİRİNİN BUNU YAPMASI GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ BENİM ARKADAŞLARIMDA YAPIYOR CNMYA YAPACAK BİŞİ YOK NE DİYEYİMKİ BİŞİ DESEN KISKANÇ SANARLAR
Yakida yapistir belineEvde hayit tohumu da var, ari poleni de. Olmazsa bu ay da onu yiyeyim, hadi onu da yiyeyim bari, ne bulursam yutayim :)
Biktim yaaYakida yapistir belineyagli suyada otur ohhh ins olur
Oyle deme cnmmmm. Sabret sabrin sonu selamettir insallahBiktim yaa(
gördüm cnm baya yüksek fiyatları yaa ama napalım alıcaz mecbur bebiş gelsin yeterkiHeee anladim cnm ins kist cikmaz. Herhangi bi markami alacaksin . Hazirkikki git cnm 60 70 tl civarinda ari poleni hapi
Aynen cnm bebis icin degergördüm cnm baya yüksek fiyatları yaa ama napalım alıcaz mecbur bebiş gelsin yeterki
HİÇ SANMIYORUMM CNM YA BEN UNUTACAĞIMI ASLA UNUTMAYACAĞIM ŞU 2 YIL İÇİNDE YAŞADIKLARIM HAYATA BAŞKA BİR AÇIDAN BAKMAMI ÖĞRETTİ BANA SORGULADIM HEP KENDİMİ.BU SÜREÇ KISA ZAMANDA BİTECEK İNŞALLAH AMA BU SÜREÇTE YAŞADIKLARIMIN BANA KATTIKLARI ÖMÜR BOYU DEVAM EDECEK ALLAHIN İZNİYLE RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE İMTİHAN ETMESİN.BİZ KOLAYCA ANNELİĞİ YAŞAYAN KİŞİLERDEN ÇOK DAHA FARKLI ANNELER OLACAĞIZ BUDA ALLAHIN BİZE BİR LÜTFU..................Aynen oyle cnm ya. Heralde elde edilince yasanilanlar unutuluyor....
Evet tabletin üstünde günlük üç tablet yazıyor folic ıyot var onda günde bir yazıyor kafama takıldıHadi insallah duyarsin canim cnm simdiye kadar prib olmadi simdiden sonrada prob olmaz insallahh . Radyasyon olayini iyi duaunmussun cnm bebis ve sen daha onemlisiniz tabiibu arada bazi folic asitler gunde iki yada uc kere aliniyor cnm dr una sirma sansin yoksa bi ecz danis bence kusku kalmasin icinde
Hadi gözün Aydın cnm Allah tamamına erdirsin inşallah takvim koy öyle iseevet canım benım ove Allahıma şükürler olsun bebegım benımle 7. haftamızdayz doktorumz bı sorun yok dedı
Evet canim oldum :)
Aman dikkat et kendine hasta olma canim, kalin corap giy ayagina. Burasi da bugün cok sogukHosbulduk cnmmmmbende ozledim valla :) hava cok soguk ev buz gibiydi valla donduk ankarada soguktu hasta oluck gibiyim ya sen nasilsin cnm havalar nasıl
Gec olsun güc olmasin:))) Ya gülüm senin bu hamileliginde hic belirtin yok degil mi? Yani regl öncesinde de yoktu degil mi?
Gecmis olsun canim... Insallah önümüzde ki ay kardesine müjdeyi vermek nasip olur... Hayirli haberlerle gel insallah :)Günaydın kızlar ben bugün okuyamiyorum mazeretli yazar misin ebrucum bir de bu gun sperm testine gidecegiz dua edin iyi haberler alalim ins.
Bitmezse doktora git canim, bir kontrol etmis olur seninde icin rahat eder.8 cnm ama bugun bitmis gibi aksama kadar beklerim olmazsam abedstimi alir aksama kalan dualarima devam ederim
Hayir olsun insallah, cok etkileyiciKizlar o kdar sacma bir ruya gordumki hala kendime gelemedim yaa .bi ark bana bebgini veriyor al cnim senin cocugun olmuyor bikac gun sen bakta annelik duygusu yasa diyorbende aliyorum bebege gozum gibi bakarken birden bu laflar aklima geliyor ve sen simdi gorursun diyip benegi sikica kundaga sariyorum bebek agiyor o agladikca ben dahada siki sariyorum bebek hareket etmiyor öldü saniyorum hemen ambulans çağırıyorum onlar gelene kadar bebekte kucagimda ahem agliyoorum hem bebegi opuyorum ozurdilerim ozurdilerim diye benek birden konuşmaya başlıyor beni anneme ver sen olamazsin diyor uyandim atesim cikmis resmen ruyaya bakin yaa
Canim gözün aydin, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :) Cok sevindim senin adina :) Topigimiz bebeklerle dolacak insallah :)evet canım benım ove Allahıma şükürler olsun bebegım benımle 7. haftamızdayz doktorumz bı sorun yok dedı
Vesilen olsun insallah canim, umutsuzluga kapilma Rabbim hayirli vakitte nasip edecek insallah.Evde hayit tohumu da var, ari poleni de. Olmazsa bu ay da onu yiyeyim, hadi onu da yiyeyim bari, ne bulursam yutayim :)
yarın gidiorum cnmBitmezse doktora git canim, bir kontrol etmis olur seninde icin rahat ede
canim insallah iyi cikar sonucunuzGünaydın kızlar ben bugün okuyamiyorum mazeretli yazar misin ebrucum bir de bu gun sperm testine gidecegiz dua edin iyi haberler alalim ins.
günaydin canim gecmis olsunGünaydın şekerlerim..
Grip olmuşum eşimden geçti sanırım..
Burnum akıyo, çok halsizim..
Sabah 7 de kalktım uyayamadım..
Ağızdan nefes alabiliyorum şu an..
bi de bu duruma mide bulantısı eklenince, gerisini siz düşünün..
Doktorum 3 ay hasta olma. Organ gelişimi olduğu için vücudun zaten çok yorulcak demişti.. Ama takdiri ilahi 3. Ayın başında üşüttüm.. Doğal yollarla halletmeye çalışıcam inş çabuk iyileşirimmm..
Hepinize günaydın öpücüklerimi
gönderiyorum...
canım benim dr inatçı söylemiyor ben çocuklar ile senin derdindeyim cinsiyet sonra dedi..
bende üstelemedim hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar da 6. aya kadar bende ısrar etmicem bakalım bi iyi olsunlar ama bende merak etmiyor değilim ağzından alabilirsem bi ara:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?