Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 22
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22
  9. -> 02.11.: blueblueEyes -> 22
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 23
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 18 okundu
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 23
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 23
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 90
Eksik: 223
Kumbara: 79

merhaba kızlar
duadan 50 adet okudum bana gelmiş sıra :)
bu sabah dr.a gittim ultrasondan baktı kist falan yokmuş yani belli bişi yok dedi kese filan da görmedi demekki,yalnız beta hcg ye bakalım dedi kan verdim sonuçlar yarın çıkıyormuş sabredemedim dönüşte eczaneden bi test aldım şansıma tüküreyim ki test bozuk çıktı ne negatif ne pozitif bembeyaz...eşime mesaj attım akşam eve gelirken test alıcak tekrar yapıcam ama korkuyorum test negatif çıkarsa nedir peki bu durum kafam çok karışık çok zor beklemek

Bende senin gibi düsünüyorum cnm . Gercekten hersey kismet ozelliklede bu bebek olayi tamamen rabbimizin istegine bagli . Insallah bu surec bu ay son bulur cnim .

Kalin giyindim cnm yaa hic keyfimde yok bugun.eve gelince sanki yine bi bosluga düştüm ruyada beni cok etkiledi cnm yaa hala aklimdan cikmiyor

Bende senin gibi düsünüyorum cnm . Gercekten hersey kismet ozelliklede bu bebek olayi tamamen rabbimizin istegine bagli . Insallah bu surec bu ay son bulur cnim .
biliyomusun ben artık soran arkadaşlarıma koruuyorum bir süreliğine ara verdim bebek düşüncesine dedim çünkü o sorular çok yıprattı beni gerçekten herkese bundan sonra öle diyeceğim

biliyomusun ben artık soran arkadaşlarıma koruuyorum bir süreliğine ara verdim bebek düşüncesine dedim çünkü o sorular çok yıprattı beni gerçekten herkese bundan sonra öle diyeceğim
Yerli yersiz herkes soruyor yaa . Iyi dusunmussun cnm valla insanlar hic anlamiyor hicc. ALLAH KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN

Yok cnm hiç belirti olmadı diyebilirim diğer aylarla hemen hemen aynı idi.sadece biraz çabuk acıkıyor gibiydim kızda o kadar ağır belirtiler yaşadım ki şimdi kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum demekki her hamilelik aynı değilmiş.umarım böyle devam eder son zamanlarda sabah uyanınca ağzımda metalik bir tat var .ve baş Dönmesi oluyor ara ara ama bu baş Dönmesi sanırım ilaçların etkisi .biliyorsunuz regl geliyor diye bir ara depresyona bile girdim tek belirti Ateş'in düşmemesiydi.ordan şüpheldndim.sanırım sende de belirti yok inşallah sen de hamilesindir.

Dr a soracakmisn cnm
Eşimi eczaneye gönderdim değiştirsin diye ya folic1 yada Filiz ıyod al diye çünkü onların üstünde günde bir tablet 400 MG yazıyor ama folic trio da ise günde üç tablet yazıyor üç tabletin içerdiği minimum folic asit miktarı 400 MG yazıyordu.ama kontrole gittiğimde Dr a da kesinlikle soracağım

Ultrasyon fotosu varsa gönder tahmin edebilirim kız mı erkek mi

Senin cinsiyet için biraz erken cnm yanıltabilir ama foto varsa yine de yolla bakalım Valla ben de iki kat Çorap üzerine de kışlık terlik giyiyorum çok dikkat etmemiz gerek enfeksiyon falan mazallah

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 19
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 19
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 21
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 19
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 19
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 19
  9. -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> 50 okundu
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 19
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 18 okundu
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 19
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 19
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 140
Eksik: 173
Kumbara: 79

Canim vardir bunda bir hayir, bu yarina kadar beklemen gerektigine dair bir isaret olabilir? Hakkinda hayirlisi neyse o olsun. Insallah mutlu haber alirsin.

Kalin giyindim cnm yaa hic keyfimde yok bugun.eve gelince sanki yine bi bosluga düştüm ruyada beni cok etkiledi cnm yaa hala aklimdan cikmiyor
Kiyamam gülüm ya, kalabalik ortam olup yine tek basina kalinca insan bir tuhaf oluyor. Sen bugün pek bir hassassin

hemde nasill adam beni arasin diye beklemek bile cok zor oysa catlatma ignesi büyük ihtimal cuma yapilacak
Ay hadi insallah bebis gelsin, ne kadar mucizevi bir sey beklerken bile bu derece heyecanlaniyoruz acaba kavusunca ne olacak :)

Hamileligin cok rahat gecer insallah canim... Bende hic bir belirti yasamiyorum, insanin bir gögüsü falan siser, ne bileyim bir kasigi batar, midesi bulanir ama yok... Hayirlisi artik, böyle olunca umutta kalmiyor pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…