Ay hadi hayirlisi cok heyecanlibu gün ignemin ikinci günü doktoruma mesaj attim yarin gel der büyük ihtimalle bekliyorum
geçmiş olsun balımSağol şekerimm
çabuk geçer inş..
allah kabul etsin canım ağzına sağlıkblueblueEyes canım 18 duanı okudum 12 ihlas ve fatiha okudum allahım kabul etsin
ağzına sağlık canım allah kabul etsinGünaydın kızlar duanı okudumblueblueEyes cnm 22 ayetel kürsi 12 ihlas bir Fatiha Rabbim kabul etsin @e-beulim
cnm ismin neydi bende akşama okuyacağım bağışlamak için ismini verirsen daha iyi olurallah kabul etsin canım ağzına sağlık
adım Gülşah canım allah kabul etsin çok sağoluncnm ismin neydi bende akşama okuyacağım bağışlamak için ismini verirsen daha iyi olur
Bende senin gibi düsünüyorum cnm . Gercekten hersey kismet ozelliklede bu bebek olayi tamamen rabbimizin istegine bagli . Insallah bu surec bu ay son bulur cnim .HİÇ SANMIYORUMM CNM YA BEN UNUTACAĞIMI ASLA UNUTMAYACAĞIM ŞU 2 YIL İÇİNDE YAŞADIKLARIM HAYATA BAŞKA BİR AÇIDAN BAKMAMI ÖĞRETTİ BANA SORGULADIM HEP KENDİMİ.BU SÜREÇ KISA ZAMANDA BİTECEK İNŞALLAH AMA BU SÜREÇTE YAŞADIKLARIMIN BANA KATTIKLARI ÖMÜR BOYU DEVAM EDECEK ALLAHIN İZNİYLE RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE İMTİHAN ETMESİN.BİZ KOLAYCA ANNELİĞİ YAŞAYAN KİŞİLERDEN ÇOK DAHA FARKLI ANNELER OLACAĞIZ BUDA ALLAHIN BİZE BİR LÜTFU..................
Kalin giyindim cnm yaa hic keyfimde yok bugun.eve gelince sanki yine bi bosluga düştüm313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 9
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 8
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) ->
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25
- -> 02.11.: blueblueEyes -> 50
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 22
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 18 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 8
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı:
Eksik:
Kumbara: 79
Aman dikkat et kendine hasta olma canim, kalin corap giy ayagina. Burasi da bugün cok soguk
Gec olsun güc olmasin:))) Ya gülüm senin bu hamileliginde hic belirtin yok degil mi? Yani regl öncesinde de yoktu degil mi?
Gecmis olsun canim... Insallah önümüzde ki ay kardesine müjdeyi vermek nasip olur... Hayirli haberlerle gel insallah :)
Bitmezse doktora git canim, bir kontrol etmis olur seninde icin rahat eder.
Hayir olsun insallah, cok etkileyicikafamiza cok taktigimiz icin rüyalarimizi da etkiliyor.
Canim gözün aydin, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :) Cok sevindim senin adina :) Topigimiz bebeklerle dolacak insallah :)
Vesilen olsun insallah canim, umutsuzluga kapilma Rabbim hayirli vakitte nasip edecek insallah.
biliyomusun ben artık soran arkadaşlarıma koruuyorum bir süreliğine ara verdim bebek düşüncesine dedim çünkü o sorular çok yıprattı beni gerçekten herkese bundan sonra öle diyeceğimBende senin gibi düsünüyorum cnm . Gercekten hersey kismet ozelliklede bu bebek olayi tamamen rabbimizin istegine bagli . Insallah bu surec bu ay son bulur cnim .
Yerli yersiz herkes soruyor yaabiliyomusun ben artık soran arkadaşlarıma koruuyorum bir süreliğine ara verdim bebek düşüncesine dedim çünkü o sorular çok yıprattı beni gerçekten herkese bundan sonra öle diyeceğim
hemde nasill adam beni arasin diye beklemek bile cok zor oysa catlatma ignesi büyük ihtimal cuma yapilacakAy hadi hayirlisi cok heyecanli
insallah canim bol c vitamini limon mandalina ye ada cayi ic Allah sifa versinSağol şekerimm
çabuk geçer inş..
Dr a soracakmisn cnmEvet tabletin üstünde günlük üç tablet yazıyor folic ıyot var onda günde bir yazıyor kafama takıldı
Yok cnm hiç belirti olmadı diyebilirim diğer aylarla hemen hemen aynı idi.sadece biraz çabuk acıkıyor gibiydim kızda o kadar ağır belirtiler yaşadım ki şimdi kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum demekki her hamilelik aynı değilmiş.umarım böyle devam eder son zamanlarda sabah uyanınca ağzımda metalik bir tat var .ve baş Dönmesi oluyor ara ara ama bu baş Dönmesi sanırım ilaçların etkisi .biliyorsunuz regl geliyor diye bir ara depresyona bile girdim tek belirti Ateş'in düşmemesiydi.ordan şüpheldndim.sanırım sende de belirti yok inşallah sen de hamilesindir.313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 9
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 8
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) ->
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25
- -> 02.11.: blueblueEyes -> 50
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 22
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 18 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 8
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı:
Eksik:
Kumbara: 79
Aman dikkat et kendine hasta olma canim, kalin corap giy ayagina. Burasi da bugün cok soguk
Gec olsun güc olmasin:))) Ya gülüm senin bu hamileliginde hic belirtin yok degil mi? Yani regl öncesinde de yoktu degil mi?
Gecmis olsun canim... Insallah önümüzde ki ay kardesine müjdeyi vermek nasip olur... Hayirli haberlerle gel insallah :)
Bitmezse doktora git canim, bir kontrol etmis olur seninde icin rahat eder.
Hayir olsun insallah, cok etkileyicikafamiza cok taktigimiz icin rüyalarimizi da etkiliyor.
Canim gözün aydin, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :) Cok sevindim senin adina :) Topigimiz bebeklerle dolacak insallah :)
Vesilen olsun insallah canim, umutsuzluga kapilma Rabbim hayirli vakitte nasip edecek insallah.
Eşimi eczaneye gönderdim değiştirsin diye ya folic1 yada Filiz ıyod al diye çünkü onların üstünde günde bir tablet 400 MG yazıyor ama folic trio da ise günde üç tablet yazıyor üç tabletin içerdiği minimum folic asit miktarı 400 MG yazıyordu.ama kontrole gittiğimde Dr a da kesinlikle soracağımDr a soracakmisn cnm
Ultrasyon fotosu varsa gönder tahmin edebilirim kız mı erkek micanım benim dr inatçı söylemiyor ben çocuklar ile senin derdindeyim cinsiyet sonra dedi..
bende üstelemedim hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar da 6. aya kadar bende ısrar etmicem bakalım bi iyi olsunlar ama bende merak etmiyor değilim ağzından alabilirsem bi ara:))
Senin cinsiyet için biraz erken cnm yanıltabilir ama foto varsa yine de yolla bakalım Valla ben de iki kat Çorap üzerine de kışlık terlik giyiyorum çok dikkat etmemiz gerek enfeksiyon falan mazallah@SaTu ST Sağol canım uyurken bile çorap var ayağında..
Havalar soğudu gündüz de kalın çoraplar giyiyorum..
Evet suyu bol içmem gerek..
Minnakların cinsiyeti belli mi canım?
Ben bugün sordum doktoruma dayanamayıp..
Erken henüz belli değil dedi..
Canim vardir bunda bir hayir, bu yarina kadar beklemen gerektigine dair bir isaret olabilir? Hakkinda hayirlisi neyse o olsun. Insallah mutlu haber alirsin.merhaba kızlar
duadan 50 adet okudum bana gelmiş sıra :)
bu sabah dr.a gittim ultrasondan baktı kist falan yokmuş yani belli bişi yok dedi kese filan da görmedi demekki,yalnız beta hcg ye bakalım dedi kan verdim sonuçlar yarın çıkıyormuş sabredemedim dönüşte eczaneden bi test aldım şansıma tüküreyim ki test bozuk çıktıne negatif ne pozitif bembeyaz...eşime mesaj attım akşam eve gelirken test alıcak tekrar yapıcam ama korkuyorum test negatif çıkarsa nedir peki bu durum kafam çok karışık çok zor beklemek
Kiyamam gülüm ya, kalabalik ortam olup yine tek basina kalinca insan bir tuhaf oluyor. Sen bugün pek bir hassassinKalin giyindim cnm yaa hic keyfimde yok bugun.eve gelince sanki yine bi bosluga düştümruyada beni cok etkiledi cnm yaa hala aklimdan cikmiyor
Ay hadi insallah bebis gelsin, ne kadar mucizevi bir sey beklerken bile bu derece heyecanlaniyoruz acaba kavusunca ne olacak :)hemde nasill adam beni arasin diye beklemek bile cok zor oysa catlatma ignesi büyük ihtimal cuma yapilacak
Hamileligin cok rahat gecer insallah canim... Bende hic bir belirti yasamiyorum, insanin bir gögüsü falan siser, ne bileyim bir kasigi batar, midesi bulanir ama yok... Hayirlisi artik, böyle olunca umutta kalmiyor pek.Yok cnm hiç belirti olmadı diyebilirim diğer aylarla hemen hemen aynı idi.sadece biraz çabuk acıkıyor gibiydim kızda o kadar ağır belirtiler yaşadım ki şimdi kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum demekki her hamilelik aynı değilmiş.umarım böyle devam eder son zamanlarda sabah uyanınca ağzımda metalik bir tat var .ve baş Dönmesi oluyor ara ara ama bu baş Dönmesi sanırım ilaçların etkisi .biliyorsunuz regl geliyor diye bir ara depresyona bile girdim tek belirti Ateş'in düşmemesiydi.ordan şüpheldndim.sanırım sende de belirti yok inşallah sen de hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?