aminnnnnnnn gülüm benim..Allah razı olsun...inşallah Rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin kübişim....Leylacigim ve altuncugumm evlikik yil donunumuz kutlu olsunnice senelere insallah cocuklarinizla hatta torunlarınizla
geçmiş olsun canım...bol c vitamini al...dikkat et kendine ve bebişine annesi@deeploneliness
sağolasın arkadaşım..
insan yine endişeye kapılıyo
bi sorun olur mu filan diye..
aslında ben grip aşısı olucaktım
kimse yaptırma zararlı dedi
kararsız kaldım..
Hamileliğim de kış ayına denk
gelince böyle oldu işte..
vuhuuu daha önce olurmuydu böle şeyler:)kızlar ya iki gündür yumurtalıklarımda hafif ağrılar olmaya başladı...üşüttüm mü acaba?anlamadım gitti..pink love canım sende belirtiler varmı?
güzel haberlerini bekleyoruz canımcım...Günaydin güzel bayan
Geçmiş olsun tam grip ayı engellemek pek mümkün degil maalesef bir de gebelikte bünye daha da zayifliyor bebis icin sorun yok canim da kendine çok saglam bakmalisin o her turlu besini senden çeker merak etme
yok canım ya..ilk defa oldu bende anlamadım...vuhuuu daha önce olurmuydu böle şeyler:)
ablam ümitlendirmek istemiyorum seni ama mesela böle şeyler bende hep oluyo ben gebeliğe asla bağlamam.ama sende ilk defa oluyosa vallla olabilir heee:) tuttumu acep:) aynen öle ablacım allah korudu sadaka vericem.ablamlarla birbirimize çarpıcağımızı biri sölese gülerdim yani:) resmen başımıza geldi istanbulda trafik berbat ben arabamı sattım 1 yıl önce sürekli trafikte stress burda araba kullanmak işkenceyok canım ya..ilk defa oldu bende anlamadım...
sen nasılsın semacım ya..dünden beri aklım sende kaldı...Allah esirgedi ya...
Valla canım bende 2 gündür akıntıda var. Daha erken ben gebeliğe bağlamıyorum ama bu sefer umutlanmak istiyorum.. Farklı duygular içerisindeyim canım..Rabbim inşallah nasip etsin gülüm hepimize...ablam ümitlendirmek istemiyorum seni ama mesela böle şeyler bende hep oluyo ben gebeliğe asla bağlamam.ama sende ilk defa oluyosa vallla olabilir heee:) tuttumu acep:) aynen öle ablacım allah korudu sadaka vericem.ablamlarla birbirimize çarpıcağımızı biri sölese gülerdim yani:) resmen başımıza geldi istanbulda trafik berbat ben arabamı sattım 1 yıl önce sürekli trafikte stress burda araba kullanmak işkence
hayıt suyu ve arı sütü bal polen evet cnm hamileliğe katkısı varKızlar bişi dicemmm öle gezinirken bi topikte gördümmm bi kadın 9 sene hamile kalamamış sonra bi aktara gitmiş aktar hayıt suyu ve arı sütü poleni kapsülü önermiş ve bunları kullanıp hamile kalmış sonra bende araştırdım evet bu su mucize gibi bir bitkiymiş adeti düzenliormuş pko lular bile içip hamile kalmışşş
ay heyecan yaptım alıcam bende cnm kullanyım bakalım ne olucakhayıt suyu ve arı sütü bal polen evet cnm hamileliğe katkısı var
Hadi insallah duyarsin canim cnm simdiye kadar prib olmadi simdiden sonrada prob olmaz insallahh . Radyasyon olayini iyi duaunmussun cnm bebis ve sen daha onemlisiniz tabiiÇok şükür kızlar iyiyim kalp atışları için haftaya gideceğiz onu da duyarsam daha iyi Olacağım.ilaçlara iğnelere devam eskisi gibi sık girmemeye çalışıyorum radyasyondan dolayı çekiniyorum .arada bir girip okuyorum ne var ne yok ama düzenli takip edemiyorum önemli bir şey olursa etiketleyin
Desi ateş 37 de sabitlendi cnm geçen iki gün Düşüş yaşadım biraz panik oldum ama ateş topiği dalgalanma olabilir endişelenme dedi neyseki bugün de 37 çıktı sanırım ölçmeyi bıraksam iyi olacaktablonun son hali
Aminnn insallahhaminnnnnnnn gülüm benim..Allah razı olsun...inşallah Rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin kübişim....
four dahlia Sağol canım uyurken bile çorap var ayağında..
Havalar soğudu gündüz de kalın çoraplar giyiyorum..
Evet suyu bol içmem gerek..
Minnakların cinsiyeti belli mi canım?
Ben bugün sordum doktoruma dayanamayıp..
Erken henüz belli değil dedi..
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.four dahlia 'nin seni söylemesi beni çok etkiledi, sanki hsg ye gerek kalmayacakmış gibi (inşallah) :)
Gecen seferki tedavide ben kesinlikle hamileyim diyordum o kdr umutluydumki anlatamamkızlar ya iki gündür yumurtalıklarımda hafif ağrılar olmaya başladı...üşüttüm mü acaba?anlamadım gitti..pink love canım sende belirtiler varmı?
Duymustum cnm pco topiginden ark temin edicegim markayida soyledi ama is siparia veriyorsun esim pek ikna olmadi ama adet okursam kesinkikle alicam pcolu ark icmis polan kapsulunu 3hafta sonunda hamile kald ogrenmis hic umudu yokken . Bulabilirsen eger forever marka olani al cnim. Ben aktarda bulamadimkızlar günaydın
hayıt suyu ve arısütü poleni kapsülü varmış hamile kalmayı kolaylaştırıomuş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?