inş bende eşimi ikna edebilirsem alıcam inş olur yaaa inşşşDuymustum cnm pco topiginden ark temin edicegim markayida soyledi ama is siparia veriyorsun esim pek ikna olmadi ama adet okursam kesinkikle alicam pcolu ark icmis polan kapsulunu 3hafta sonunda hamile kald ogrenmis hic umudu yokken . Bulabilirsen eger forever marka olani al cnim. Ben aktarda bulamadim
evet cnm baya buz buralarıHAVALAR ÇOK SOĞUDU YAAA
Insallah cnm ikna edersin umarim. Bide bizim spermde pek iyi cikmadi hareketli sperm azinş bende eşimi ikna edebilirsem alıcam inş olur yaaa inşşş
EvetttHAVALAR ÇOK SOĞUDU YAAA
Kızlar bişi dicemmm öle gezinirken bi topikte gördümmm bi kadın 9 sene hamile kalamamış sonra bi aktara gitmiş aktar hayıt suyu ve arı sütü poleni kapsülü önermiş ve bunları kullanıp hamile kalmış sonra bende araştırdım evet bu su mucize gibi bir bitkiymiş adeti düzenliormuş pko lular bile içip hamile kalmışşş
abov o nrpiçim rüyaa allah hayır etsin balımKizlar o kdar sacma bir ruya gordumki hala kendime gelemedim yaa .bi ark bana bebgini veriyor al cnim senin cocugun olmuyor bikac gun sen bakta annelik duygusu yasa diyorbende aliyorum bebege gozum gibi bakarken birden bu laflar aklima geliyor ve sen simdi gorursun diyip benegi sikica kundaga sariyorum bebek agiyor o agladikca ben dahada siki sariyorum bebek hareket etmiyor öldü saniyorum hemen ambulans çağırıyorum onlar gelene kadar bebekte kucagimda ahem agliyoorum hem bebegi opuyorum ozurdilerim ozurdilerim diye benek birden konuşmaya başlıyor beni anneme ver sen olamazsin diyor uyandim atesim cikmis resmen ruyaya bakin yaa
evet canım benım oHa işte bu kız aynı kişiden bahsediyor muşuz
biz baktırmamıştık ona baktıracaktık eşim oyaladı bahne aradı falan derken hamile kalmıştım ama işte kimyasal çıktı gebeliğim 19ekimde kaybettim sonra ilaçla adet oldum bugun bitmiş gibi duruo adetim bakalım ne olacak çalışmalara başlıycamInsallah cnm ikna edersin umarim. Bide bizim spermde pek iyi cikmadi hareketli sperm azesimide keciboynuzu pekmezine yatiriyorum resmen
oy ne güzel sağlıkla gelicek kucağına inşl.. bebeğinevet canım benım ove Allahıma şükürler olsun bebegım benımle 7. haftamızdayz doktorumz bı sorun yok dedı
inşallah canımoy ne güzel sağlıkla gelicek kucağına inşl.. bebeğini
iyi grlşo diolar baya arştırdım mecitefendinin kini öneriolar amaban hayıt suyunu içmiştim koca bir şişe2 sene falan önce. bana hiçbir şiy yapmadı.
Sagol cnmabov o nrpiçim rüyaa allah hayır etsin balım
CNM BENİM KIYAAMM YA BENDE BAZEN BUNA BENZER RÜYALAR GÖRÜYORUMM ÇOK KAFAMIZA TAKTIĞIMIZ İÇİN OLUYORKizlar o kdar sacma bir ruya gordumki hala kendime gelemedim yaa .bi ark bana bebgini veriyor al cnim senin cocugun olmuyor bikac gun sen bakta annelik duygusu yasa diyorbende aliyorum bebege gozum gibi bakarken birden bu laflar aklima geliyor ve sen simdi gorursun diyip benegi sikica kundaga sariyorum bebek agiyor o agladikca ben dahada siki sariyorum bebek hareket etmiyor öldü saniyorum hemen ambulans çağırıyorum onlar gelene kadar bebekte kucagimda ahem agliyoorum hem bebegi opuyorum ozurdilerim ozurdilerim diye benek birden konuşmaya başlıyor beni anneme ver sen olamazsin diyor uyandim atesim cikmis resmen ruyaya bakin yaa
bende ara sıra görüom öle saçma rüyalarSagol cnm
Benimkide oyaliyordu cnm balla zar zor ikna ettim agladim ya ben bisuna islac iciyosam ya sendede sorun varsa yazik degilmi bana ilac alip sisiyorum balon gibi yan etkiler yaşıyorum dedim tamam dedi giderken hala mutsuzdu :) ama gittik nihayet dr urolojiye gidin dedi birdebiz baktırmamıştık ona baktıracaktık eşim oyaladı bahne aradı falan derken hamile kalmıştım ama işte kimyasal çıktı gebeliğim 19ekimde kaybettim sonra ilaçla adet oldum bugun bitmiş gibi duruo adetim bakalım ne olacak çalışmalara başlıycam
Gercekten cok üzüldüm cnm yaa .o arkadasimda ikide bir bebeginin resmini yolluyor bana ve ted olduğumu biliyor bide kendide zor bebek sahibi oldu beni anlamasi gerekmezmiCNM BENİM KIYAAMM YA BENDE BAZEN BUNA BENZER RÜYALAR GÖRÜYORUMM ÇOK KAFAMIZA TAKTIĞIMIZ İÇİN OLUYOR
yarın doktoruma gidicem ultrason muayenem var onuda hal ettikmi alır çalışmalarıma bakarım. rahmimi kontrol edicek kist çıkma ihtimali var bakalım ne çıkcak bugun midemde çok fena üşüttm mü acabaBenimkide oyaliyordu cnm balla zar zor ikna ettim agladim ya ben bisuna islac iciyosam ya sendede sorun varsa yazik degilmi bana ilac alip sisiyorum balon gibi yan etkiler yaşıyorum dedim tamam dedi giderken hala mutsuzdu :) ama gittik nihayet dr urolojiye gidin dedi birde. O zmn cakismalar baslayacaksa sen hapi al hemen cnm
Kafaya takiy0ruz aklimIdan cikmiyorbende ara sıra görüom öle saçma rüyalar
kıyamama cnm yaaaGercekten cok üzüldüm cnm yaa .o arkadasimda ikide bir bebeginin resmini yolluyor bana ve ted olduğumu biliyor bide kendide zor bebek sahibi oldu beni anlamasi gerekmezmi. Ruyama kadar girdi demekki icten ice kafaya takmisim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?