- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
geçmiş olsun canım çok şükür diyelim can a bir şey olmamışÖNDEKİ ARABADA VARDI ARKADA ENİŞTEMDE HASAR VAR BİZ ORTADAYDIK ASLINDA BİİZM DAHA ÇOK HASARLI OLMAMIZ LAZIM AMA BİZDE ÇİZİK DAHİ YOK ŞAKA GİBİ EŞİMİN ŞİRKET ARABASIYDI YENİ GELMİŞTİ DAHA SAĞLAMMIŞ:)
ÇOK SAĞOL CNMMM ÇOK ŞÜKÜR BEBEKLERİN RESMİ VARMI YA ATSANA:)geçmiş olsun canım çok şükür diyelim can a bir şey olmamış
:))) var da cnm net değil bir sonraki muayenede çekilnce atarım olur muÇOK SAĞOL CNMMM ÇOK ŞÜKÜR BEBEKLERİN RESMİ VARMI YA ATSANA:)
Verilmis sadakaniz varmis Semosum, Allah hepinizi korumus. Rabbim bir daha yasatmasin insallah.ÖNDEKİ ARABADA VARDI ARKADA ENİŞTEMDE HASAR VAR BİZ ORTADAYDIK ASLINDA BİİZM DAHA ÇOK HASARLI OLMAMIZ LAZIM AMA BİZDE ÇİZİK DAHİ YOK ŞAKA GİBİ EŞİMİN ŞİRKET ARABASIYDI YENİ GELMİŞTİ DAHA SAĞLAMMIŞ:)
Doymuyorsun gibi mi hissediyordun gülüm? Aaa gögüs uclari öyle gec mi karariyor, bende hemen karariyor saniyordum :)Veson canım benim de ilk başlarda tek belirtim şişkinlik ve iştah artımı idi midem hiç bulanmıyordu göğüslerim hassas değildi..ama 2. aya girdiğimde ufff feci bi giriş yaptım sürekli kusma göğüslerimin uçları koyulaştı hassaslaştı büyüdü
TAMAM CNMMM AYYY 4 TANE ÇOK İLGİNÇÇ YA MUCİZEE :):))) var da cnm net değil bir sonraki muayenede çekilnce atarım olur mu
AMİNN CNM AYNEN ÖLE ELİMDEN GELDİĞİNCE VERİYORUM SADAKA BENDE ÖLE DEDİM VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞVerilmis sadakaniz varmis Semosum, Allah hepinizi korumus. Rabbim bir daha yasatmasin insallah.
Doymuyorsun gibi mi hissediyordun gülüm? Aaa gögüs uclari öyle gec mi karariyor, bende hemen karariyor saniyordum :)
Allah kabul etsin canim. Ay o ayaklar ne güzel öyleAMİNN CNM AYNEN ÖLE ELİMDEN GELDİĞİNCE VERİYORUM SADAKA BENDE ÖLE DEDİM VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ
AYYY EBRUMM DİMİ YAA TAM ISIRMALIKLAR :)Allah kabul etsin canim. Ay o ayaklar ne güzel öyle
canim hayirli olsun tekrar test yaptin galibacnm son durum karışık üç gün kan geldi adet gibi ama düzensiz kahverngi koyu yani Ve çok yoğun kokulu salı gidiorum doktora bakalım ne dicek
Evet ben de ondan korkuyorum bazılarında kalp atışları ile beraber Başlıyor.umarım olmazVeson canım benim de ilk başlarda tek belirtim şişkinlik ve iştah artımı idi midem hiç bulanmıyordu göğüslerim hassas değildi..ama 2. aya girdiğimde ufff feci bi giriş yaptım sürekli kusma göğüslerimin uçları koyulaştı hassaslaştı büyüdü
şöyle sölim tatlım bişey canım istediği zaman resmen ağzımın içi suyla doluyordu:))) açsam salyalarım akacak o derece ahahah bir de yerken o kadar iştahlı yiyordum ki normalden fazla ama işte 2 aylık olunca pertim çıktı şimdi çok şükür geçmek üzere bulantım ..göğüs uçları da zamanla kararıyor hemen değil şişmeye başlıyor tabi hissediyorsun ama bu söylediklerim kişiden kişiye değişiyor cnm ..Verilmis sadakaniz varmis Semosum, Allah hepinizi korumus. Rabbim bir daha yasatmasin insallah.
Doymuyorsun gibi mi hissediyordun gülüm? Aaa gögüs uclari öyle gec mi karariyor, bende hemen karariyor saniyordum :)
Var teyzesi atarım..Senin cinsiyet için biraz erken cnm yanıltabilir ama foto varsa yine de yolla bakalım Valla ben de iki kat Çorap üzerine de kışlık terlik giyiyorum çok dikkat etmemiz gerek enfeksiyon falan mazallah
insallah canim bol c vitamini limon mandalina ye ada cayi ic Allah sifa versin
Her seyin vakti zamani var .. Rabbim istesin yeter ki .. hersey bosdemeyin öyle her şeyin hayırlısı olumlu düşünün ki olumlu olsun kötüyü çağırmayalım
Canım bu ay değiştirdi doktorum..
Papatya da degersiz birsey dersin bir gun lazim oldu aldim cook pahaliydiSağolasın şekerim mandalina cıktığından beri eksik olmuyo ztn evimde.. Çok seviyorum.. Papatya buharı yaptım.. O rahatlattı burnum açıldı biraz.. Yengem tavsiye etti sağolsun, iyi geldi.. Yarın da yapıcam .
Veson canim sana doktorun ilac vs vermedi mi .. folic decavit dodex bana hep bunlari verirdi .. sorsaydin keske ..Canım bu ay değiştirdi doktorum..
Günde 3 kez içiyorum şimdi folic asit pembe beyaz bir kutusu var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?