Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

geçmiş olsun canım çok şükür diyelim can a bir şey olmamış

Verilmis sadakaniz varmis Semosum, Allah hepinizi korumus. Rabbim bir daha yasatmasin insallah.

Doymuyorsun gibi mi hissediyordun gülüm? Aaa gögüs uclari öyle gec mi karariyor, bende hemen karariyor saniyordum :)

Verilmis sadakaniz varmis Semosum, Allah hepinizi korumus. Rabbim bir daha yasatmasin insallah.

Doymuyorsun gibi mi hissediyordun gülüm? Aaa gögüs uclari öyle gec mi karariyor, bende hemen karariyor saniyordum :)
AMİNN CNM AYNEN ÖLE ELİMDEN GELDİĞİNCE VERİYORUM SADAKA BENDE ÖLE DEDİM VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ

Evet ben de ondan korkuyorum bazılarında kalp atışları ile beraber Başlıyor.umarım olmaz

şöyle sölim tatlım bişey canım istediği zaman resmen ağzımın içi suyla doluyordu:))) açsam salyalarım akacak o derece ahahah bir de yerken o kadar iştahlı yiyordum ki normalden fazla ama işte 2 aylık olunca pertim çıktı şimdi çok şükür geçmek üzere bulantım ..göğüs uçları da zamanla kararıyor hemen değil şişmeye başlıyor tabi hissediyorsun ama bu söylediklerim kişiden kişiye değişiyor cnm ..
bir de her çatlatma iğnesi sonrası adet geciktiği zaman acaba hamile miyim diyorsun test yapıyorsun negatif çıkıyor ki ben tez canlıyım her belirtide hamilelik zannederdim ama hamile kaldığım o ay hiissetmiştim ben hamile olduğumu hatta bi düğüne gitmiştik çatlatma iğnesinden sonraki 2. haftaya giriyorduk ben şu arada gelip foto çekiyorlar ya hiiç sevmem 20 tl :) ama o gün istedim dedim çocuğum büyüdüğünde sen burda daha karnımdaydın ama ben bilmiyordum diyeceğim die içimden geçiriyordum.. Veson cnm sen de böyle hissettin mi?

Veson şu anda hamileligine alisamadi ve sevinemiyor çok iyi anliyorum tabi ki .. Ama rabbim insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder .. Ahh keske cift cizgiyi görünce bir daha olumsuz birsey yasanmasa .. Sanirim bana hamilesin deseler ben cinsiyete kadar hamile olduguma sevinemem ..

Senin cinsiyet için biraz erken cnm yanıltabilir ama foto varsa yine de yolla bakalım Valla ben de iki kat Çorap üzerine de kışlık terlik giyiyorum çok dikkat etmemiz gerek enfeksiyon falan mazallah
Var teyzesi atarım..

demeyin öyle her şeyin hayırlısı olumlu düşünün ki olumlu olsun kötüyü çağırmayalım

Dün bi topikte okudugumu da paylasmak istiyorum .. hani iliskiden sonra ayaklari havaya dikip yastik koyuyorsunuz ya bele .. hehh iste simdi duyacaginiz tam tersi secdeye egilip yanaklara dogru yastigi koyup (yanak ne alaka bilmiyorum ) oylece durabildigin kadar durup sonra dogrulup yatin demis doktoru .. kiz diyorki ilk defa bu ay o pozisyonu denedim hamileyim ..

insallah canim bol c vitamini limon mandalina ye ada cayi ic Allah sifa versin

Sağolasın şekerim mandalina cıktığından beri eksik olmuyo ztn evimde.. Çok seviyorum.. Papatya buharı yaptım.. O rahatlattı burnum açıldı biraz.. Yengem tavsiye etti sağolsun, iyi geldi.. Yarın da yapıcam .

Papatya da degersiz birsey dersin bir gun lazim oldu aldim cook pahaliydi gecmis olsun canim ihlamur limon takviye yap bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…