Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Maşallah canim .. Ama cok abartma sonra bi üsütürsün yine ben geldim diye gidersin
yok cnm allah korusun bu normal bi üşütme değil cnm zatürreden çok öte bişi benim ciğerlerim su toplamıştı iltihaplandı ama üşütmeden değil düşük yaparken yaşadığım stressten düşük yaptığım gece hastalandım

Rabbim bir daha yasatmasin canim .. hem dusugu hemde hastaligi stresi..

Ben bebek arabasini almam ki hic cok korkarim sürmeye çünkü ben kendimi bile karsidan karsiya geciremiyorum cok korkuyorum iki saat bekliyorum biri yol veriyor en sonunda
ayy sesli kahkaha attim canimsin yaaa.bende iykeyim esim sinir oluyor acaba ben yokken sen nasil karsiya geciyosun xok merak ediyorum diyor biyere gideceksem hemen karsidan karsiya dikkatli gec diye tembihliyo

ayy sesli kahkaha attim canimsin yaaa.bende iykeyim esim sinir oluyor acaba ben yokken sen nasil karsiya geciyosun xok merak ediyorum diyor biyere gideceksem hemen karsidan karsiya dikkatli gec diye tembihliyo
Biz cok benziyoruz sanirim :)) Esimde gecsene diyor yok dur bu arabada gecsin diyorum :)) ooo yandik aksama kadar burdayiz diyor birde sen iyiki araba kullanmiyorsun diyor arabayla bile gecerken beklerim kornayi yiyince gecerim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…