Bende bu durumdayimButun malzemeleri ortaya dokunce gozu korkmus
Aminn cnm . Uzduysem ozurdilerm cnmRabbim yardimcisi olsun gülüm, cekenede zor bakanada... Allahim kimseyi elden ayaktan düsürmesin, bakima muhtac etmesin
Estagfurullah canim...Aminn cnm . Uzduysem ozurdilerm cnm
Ayyy benim utu yapilacak bilegime agri girdi yapamam heraldeBende bu durumdayim
Ayyy bizimde bu kadar buyuk yumurtamiz olsun :)) cok begendim arabayiBebis arabasiEki Görüntüle 1677232
@SaTu ST sana lazim kuzum böyle bir tane :)Bebis arabasiEki Görüntüle 1677232
Evet canim sil süpür gerisini yapamam walla :)Ayyy benim utu yapilacak bilegime agri girdi yapamam heraldebide bugun kombici gelecek bakim yaptircaz kombidenn sesler geliyor . Supur sil isinmi var cnm
Ayyy bizimde bu kadar buyuk yumurtamiz olsun :)) cok begendim arabayi
Aman ben yarin yapicamEvet canim sil süpür gerisini yapamam walla :)
Ben bebek arabasini almam ki hic cok korkarim sürmeye çünkü ben kendimi bile karsidan karsiya geciremiyorumaliriz hemen demi
Allah yardimcilari olsun, Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bakmasi cok zor maddi maneviDün bi arkadasin 10 yumurtasi vardi ya onada lazim :))
Allahtan esim kumas pantolon giymiyor dugun bayram disinda :) yoksa yanmisti on cift cizgi yapardim :))Aman ben yarin yapicamutu esimin pant var kumas onu yaparim belki kendim kuru temizleme yaptim
Aynen ben hep dua ederken allahim hayirlisini ver tek en fazla iki nasip et diyorum cok zor hele yalnizsan baska sehirdeysen .. yoksa aile destek cikar maddi maneviAllah yardimcilari olsun, Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bakmasi cok zor maddi manevi
yok cnm allah korusun bu normal bi üşütme değil cnm zatürreden çok öte bişi benim ciğerlerim su toplamıştı iltihaplandı ama üşütmeden değil düşük yaparken yaşadığım stresstenMaşallah canim .. Ama cok abartma sonra bi üsütürsün yine ben geldim diye gidersin
Rabbim bir daha yasatmasin canim .. hem dusugu hemde hastaligi stresi..yok cnm allah korusun bu normal bi üşütme değil cnm zatürreden çok öte bişi benim ciğerlerim su toplamıştı iltihaplandı ama üşütmeden değil düşük yaparken yaşadığım stresstendüşük yaptığım gece hastalandım
Ben bebek arabasini almam ki hic cok korkarim sürmeye çünkü ben kendimi bile karsidan karsiya geciremiyorumcok korkuyorum iki saat bekliyorum biri yol veriyor en sonunda
Hahahaha bide gomlek var cnm artik alistim 2dk suruyo utuAllahtan esim kumas pantolon giymiyor dugun bayram disinda :) yoksa yanmisti on cift cizgi yapardim :))
Biz cok benziyoruz sanirim :)) Esimde gecsene diyor yok dur bu arabada gecsin diyorum :)) ooo yandik aksama kadar burdayiz diyor birde sen iyiki araba kullanmiyorsun diyor arabayla bile gecerken beklerim kornayi yiyince gecerim sanirimayy sesli kahkaha attim canimsin yaaa.bende iykeyim esim sinir oluyor acaba ben yokken sen nasil karsiya geciyosun xok merak ediyorum diyor biyere gideceksem hemen karsidan karsiya dikkatli gec diye tembihliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?