Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen ben hep dua ederken allahim hayirlisini ver tek en fazla iki nasip et diyorum cok zor hele yalnizsan baska sehirdeysen .. yoksa aile destek cikar maddi manevi
Aile yaninda olsa da olmasada zor, bende 2 istiyorum Allahin izniyle ama esim pek ayni fikirde degil :)))

Rabbim bir daha yasatmasin semam

Biz cok benziyoruz sanirim :)) Esimde gecsene diyor yok dur bu arabada gecsin diyorum :)) ooo yandik aksama kadar burdayiz diyor birde sen iyiki araba kullanmiyorsun diyor arabayla bile gecerken beklerim kornayi yiyince gecerim sanirim
bide gececekken trafik yogunlasiyor demi zaten korkuyorum . Bide ben karda hic yuruyemem kendimi sika sika bi hal olurum duscem diye esim kokuma giriyo ben ikide bi ayy uyy durr amaannn amaaaannn biktim diyor

Gömlekler kolay izi belli olmus oluyor bazilari deli etsede genelde kolaylari giyiyor zorlari giydirmemeye calisiyorum :))
Bende onlari arkada sakliyorum sivilkende gömlek giymek istiyo su lcw gimlerinden gina geldi artik alacak aldirmiyorum izi bellide olsa bazen siir ediyo

bide gececekken trafik yogunlasiyor demi zaten korkuyorum . Bide ben karda hic yuruyemem kendimi sika sika bi hal olurum duscem diye esim kokuma giriyo ben ikide bi ayy uyy durr amaannn amaaaannn biktim diyor
Kar'ı unuttum yaa burda hic yagmiyor yoksa bende öyleydim bekarken .. Duz bot giyip sıkı sıkı basardim üniv.de iken kac kere düstüm yüksekteydi üniv. Cok kar yagardi oraya donardik yaa ..

Bende onlari arkada sakliyorum sivilkende gömlek giymek istiyo su lcw gimlerinden gina geldi artik alacak aldirmiyorum izi bellide olsa bazen siir ediyo
Bende lcw deki gomlekleri seviyorum ama kollarinin dugme yeri ayri pileli ya orasi deli ediyor utuyu basip birakiyorum amannn kirisir zaten giyerken orasi diyorum

Kar'ı unuttum yaa burda hic yagmiyor yoksa bende öyleydim bekarken .. Duz bot giyip sıkı sıkı basardim üniv.de iken kac kere düstüm yüksekteydi üniv. Cok kar yagardi oraya donardik yaa ..
Ayyy yokus fena.ank hep yokus mubarek bekarken bbm duraga bni almya gelirdi uni yillarini hatirladin

Ankara deme bana esimle bulusmak icin her tatilde oraya giderdim 15 tatilde popomuz dona dona gezerdik o sogukta ama aşk iste el ele tutusunca ısınırdık
Kac sene ciktiniz biz 6 yaaa ank oyle bizde az usumedik hehehe

Canlar ya ignenin 5nci günü belimde agrı ve sol kasıgımda hafif batmalar var hale normal mi acaba adetime daha 9 gün var adet agrsı olması için daha erken demi çünkü benim ki normalde adet olucam hün başlar bel kasık agrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…