Aile yaninda olsa da olmasada zor, bende 2 istiyorum Allahin izniyle ama esim pek ayni fikirde degil :)))Aynen ben hep dua ederken allahim hayirlisini ver tek en fazla iki nasip et diyorum cok zor hele yalnizsan baska sehirdeysen .. yoksa aile destek cikar maddi manevi
Rabbim bir daha yasatmasin semamyok cnm allah korusun bu normal bi üşütme değil cnm zatürreden çok öte bişi benim ciğerlerim su toplamıştı iltihaplandı ama üşütmeden değil düşük yaparken yaşadığım stresstendüşük yaptığım gece hastalandım
Gömlekler kolay izi belli olmus oluyor bazilari deli etsede genelde kolaylari giyiyor zorlari giydirmemeye calisiyorum :))Hahahaha bide gomlek var cnm artik alistim 2dk suruyo utu
Biz cok benziyoruz sanirim :)) Esimde gecsene diyor yok dur bu arabada gecsin diyorum :)) ooo yandik aksama kadar burdayiz diyor birde sen iyiki araba kullanmiyorsun diyor arabayla bile gecerken beklerim kornayi yiyince gecerim sanirim
aminn cnm aminRabbim bir daha yasatmasin canim .. hem dusugu hemde hastaligi stresi..
Bende onlari arkada sakliyorumGömlekler kolay izi belli olmus oluyor bazilari deli etsede genelde kolaylari giyiyor zorlari giydirmemeye calisiyorum :))
Kar'ı unuttum yaa burda hic yagmiyor yoksa bende öyleydim bekarken .. Duz bot giyip sıkı sıkı basardim üniv.de iken kac kere düstüm yüksekteydi üniv. Cok kar yagardi oraya donardik yaa ..bide gececekken trafik yogunlasiyor demi zaten korkuyorum . Bide ben karda hic yuruyemem kendimi sika sika bi hal olurum duscem diye esim kokuma giriyo ben ikide bi ayy uyy durr amaannn amaaaannn biktim diyor
Bende lcw deki gomlekleri seviyorum ama kollarinin dugme yeri ayri pileli ya orasi deli ediyor utuyu basip birakiyorum amannn kirisir zaten giyerken orasi diyorumBende onlari arkada sakliyorumsivilkende gömlek giymek istiyo su lcw gimlerinden gina geldi artik alacak aldirmiyorum izi bellide olsa bazen siir ediyo
Ayyy yokus fena.ank hep yokus mubarek bekarken bbm duraga bni almya gelirdiKar'ı unuttum yaa burda hic yagmiyor yoksa bende öyleydim bekarken .. Duz bot giyip sıkı sıkı basardim üniv.de iken kac kere düstüm yüksekteydi üniv. Cok kar yagardi oraya donardik yaa ..
rahatladım sayılırGozun aydin cnm artik rahatlamissindir
Iste o dugmeli kismi sinir ediyoBende lcw deki gomlekleri seviyorum ama kollarinin dugme yeri ayri pileli ya orasi deli ediyor utuyu basip birakiyorum amannn kirisir zaten giyerken orasi diyorum
Ankara deme bana esimle bulusmak icin her tatilde oraya giderdim 15 tatilde popomuz dona dona gezerdik o soguktaAyyy yokus fena.ank hep yokus mubarek bekarken bbm duraga bni almya gelirdiuni yillarini hatirladin
Kac sene ciktinizAnkara deme bana esimle bulusmak icin her tatilde oraya giderdim 15 tatilde popomuz dona dona gezerdik o soguktaama aşk iste el ele tutusunca ısınırdık
kısmet dielimVajinal muayene de kistler falanda daha iyi belli oluyor kuzum, bir daha ki sefer icin düsün bakalim.
2 bucuk senecik .. Ankaranin ayri yeri var bende özledim evlendikten sonra gelip eskileri yad etmistikKac sene ciktinizbiz 6 yaaa ank oyle bizde az usumedik hehehe
2 bucuk senecik .. Ankaranin ayri yeri var bende özledim evlendikten sonra gelip eskileri yad etmistikmasallah 6 sene ..
Bu takvim ne kiz?kısmet dielim
Bende gidiyim azcik is yapayimBen gideyim bi evi yakip mikrobunu kirayim gelirim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?